Şimdi Ara

Katlanabilir Motorola Razr 40 Ultra canlı olarak görüntülendi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Katlanabilir Motorola Razr 40 Ultra canlı olarak görüntülendi!
    Motorola Razr 40 Ultra'nın önümüzdeki haftalarda piyasaya çıkması bekleniyor ve yeni sızıntılarla karşılaşmaya devam ediyoruz. Şimdi son olarak cihazın tasarımını içeren yeni bir video ortaya çıktı. İşte tüm ayrıntılarıyla Motorola Razr 40 Ultra.



    Motorola Razr 40 Ultra canlı olarak görüntülendi



    Mevcut sızıntılara göre Motorola Razr 40 Ultra, 3,5 inç devasa kapak ekranı ve 144 Hz 6,7 inç Full HD+ OLED iç ekrana sahip olacak. Kaputun altında Snapdragon 8+ Gen 1 yonga setinden güç alacak telefona 8GB RAM, 33 watt hızlı şarj destekli 3.640 mAh pil ve Android 13 işletim sistemi eşlik edecek.




    Yukarıdaki videoda görebileceğiniz gibi Razr 40 Ultra'daki kapak ekranı, mevcut flip telefonlarda gördüğümüze kıyasla çok daha fazla işlevsellik sunuyor. Bu noktada 3,5 inç boyutlarındaki kapak ekranı, mesajlaşmak, video izlemek, oyun oynamak veya gezinmek için kullanabilecek.



    Ayrıca Bkz.Motorola Edge 40 ve Razr 40 Ultra doğrulandı: Yakında geliyor



    Katlanabilir Motorola Razr 40 Ultra canlı olarak görüntülendi!
    Motorola Razr 40 Ultra'nın 1.200 euro'dan başlayan fiyatlar ile satışa sunulması bekleniyor. Razr 40 Ultra'nın Galaxy Z Flip 5 ile rekabet edebilecek özelliklere sahip olup olmadığını ise bekleyip görmemiz gerekecek. Peki siz bu konuda neler düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar bölümünde bizlerle paylaşmayı unutmayın.




    Kaynak:https://wccftech.com/the-motorola-razr-40-ultra-renders-show-us-how-the-external-display-on-a-modern-day-flip-phone-should-look-like-without-sacrificing-any-functionality/







  • Galaxy Flip'ten daha şık duruyor.

  • Bu katlanır modellere 4 bin mah koyan kazanır, Samsung flip 5 te bunu yapacak gibi. Hele birde gen 2 işlemci ile, en iyi katlanır olmaya devam edecektir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şık bir telefona benziyor

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.