Şimdi Ara

Katlanır bisiklet tavsiye edecek olan?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 10 yaşındaki oğluma katlanır bisiklet bakıyorum. Evde 28" ve 26" bisikletler var. Benim isteğim aracın bagajına atıp götürülebilecek, yeri geldiğinde benim de binebileceğim bir bisiklet. Askılı bisiklet taşıyıcısı çok uğraştırıyor ve aracı çizebiliyor. O yüzden katlayıp bagaja atmalık bir model lazım.




  • Mosso Marine serisi güzeldir. Fiyat performantır.

  • AKINLASINN A kullanıcısına yanıt

    Hemen bakayım, teşekkür ederim. Katlanır bisiklet tavsiye edecek olan? 

  • O fiyat seviyesinde de neredeyse tüm bisikletlerde aynı donanım var. O nedenle bundan fazla para ödemeye de gerek yok. Eğer bütçe arttırabilirseniz de bisikleti modifiye için para harcayıp daha konforlu hale getirebilirsiniz. Örneğin ben ilk başta bisiklete zırhlı diş lastik almıştım. 2 ayda 2 kez lastik delinmişti. İkisi de parkta oldu. Birinde ağaç dalı, diğerinde cam parçası. Sonra dış lastiği değiştirdim. Senelerce 1 kez bile patlamadı. Bunun gibi modifiyelerle bisikletin keyfini arttırabilirsiniz.

  • 10 yaşındaki çocuğa katlanır bisiklet alınmaz. Ona yüksek fiyatlı olmayan bir dağ bisikleti alın, bisikletin tadını çıkartsın. Katlanır bisikletten hiç zevk almaz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cleanton -- 11 Temmuz 2023; 15:59:5 >
  • Merhaba,


    Konu kirliliği olmasın diye buradan devam etmek istedim. Şu an 6,5 yaşında olan kızım için katlanır bir bisiklet almak istiyorum. Hali hazırda küçük bir bisikleti var ama o bile bagaja sığmıyor, bu seneyi onunla çıkartır. Alınacak bisikleti önümüzdeki sene yaz dönemi (O zaman 7,5 yaşında olacak) için düşünüyorum. Hatta mümkünse alacağım bisikleti ben de kullanmak isterim.


    Önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.

  • 10 yaşında çocuk için katlanır bisiklet almanızı tavsiye etmem çünkü o yaştaki bir çocuk bisikleti hor kullanacağı için özellikle bağlantı noktalarında zamanla sıkıntı yaşayabilirsiniz. Dağ ya da şehir bisikleti düşünebilirsiniz ama onu da araç bagajına koyamazsınız. Ben mosso'nun marine serisinin hem 26 hem de 20 olanını kullandım (ikisi de araç bagajına sığıyor, focus 2 sedan kullanıyorum) hatta 20 olanı 3,5 senedir her gün yaklaşık 10 km mesafede aktif olarak kullanıyorum ama yakın zamanda onu da elektrikliye geçeceğim için satacağım. İşe geliş gidişlerde kullanıyorum, yolumun belli bir kısmı yokuş ve eskisi gibi rahatlıkla çıkamıyorum.

  • MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt

    Bir üst mesajda 10 yaşındaki çocuğa katlanır bisiklet alınmaz diye yazmışız, 6,5 yaşımdaki kızıma katlanır bisiklet alacam diyor.


    COCUGA KATLANIR BİSİKLET AAALINMAZZZZ. Bisikletçiye gidip çocuk bisikleti alınır.

  • cleanton kullanıcısına yanıt

    Katlanır bisiklet arayışım devam ediyor, katlanırdan kastım illa yetişkin bisikleti olsun değil, şöyle 6-7 yıl (13-14 yaşına kadar en azından) kullanabileceği katlanır bisiklet arıyorum. Bu tarzda çocuk bisikletleri varsa o da olur. Ümit bisiklette buldum ama kız modeli yok, iki model var ikisi de erkek rengi. Kızım ille de pembe/kırmızı ya da beyaz istiyor.


    Benim bulduğum aşağıdaki (Niye ille de katlanır arıyorum? HB aracın bagajına sığsın diye, evdeki 12 jant bile sığmıyor bagaja)


    https://umitbisiklet.com.tr/1619-picolo-katlanir


    Katlanır bisiklet tavsiye edecek olan?


    Katlanır bisiklet tavsiye edecek olan?




  • AKINLASINN A kullanıcısına yanıt

    Daha anca bugün alabildim. 20 jant, 21 vites. Oldukça beğendi. Ben de beğendim :) Öneri için teşekkür ederim.


    C5 Aircross bagajının yarısını kapladı dik koyunca.

  • cleanton kullanıcısına yanıt

    Evde 28" yarı yol, 26" dağ bisikleti de var. 16" çocuk bisikleti de hatta. Araca bisiklet taşıyıcısı da aldım, şu kayışla bagaja tutturulanlardan.


    Ama kafamıza esince hadi çıkalım parka doğaya gidelim dediğimizde kayışlı taşıyıcı epey süre alıyor. Bisiklet yolda araca değip çizebiliyor. Katlanır bisiklette o dert olmuyor. Katlanır scooter da var. Panteni de atıyoruz. Hepsinde bir kaç tur atasıya perti çıkıyor çocuğun :) Biz de biraz kafa dinliyoruz. Yoksa tabii ki büyük tekerle keyif başka güzel.

  • RaptorFX kullanıcısına yanıt

    Hayırlı olsun. Güzle günlerde keyifle kullanın inşallah.

  • AKINLASINN A kullanıcısına yanıt

    İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.

  • Dahon vitesse D7.
  • Geçtiğimiz c.tesi Ankara Performans Bisiklet Hoşdere Şubesinden Ümit Picolo 16 (20 jant olan erkek rengiydi ve kızım istemedi) jant katlanır bisikleti aldım. 3.550,00 TL / 5 taksit.


    Cumartesi ve Pazar epey bir kullandı kızım, çok sevdi, çok rahat. 16 Jant olması nedeniyle 2 sene zor kullanır gibi duruyor ama akabinde mosso nun güzel bir katlanır bisikletine geçer belki, ona da o gün bakacağız.


    16 Jant ümit picolo ile günü kurtarmış olduk. Katlı halde de Egea HB bagajına sığdığı gibi ilaveten 1 katlanır masa ile 4 kamp sandalyesini de bagaja koyabildim.


    Katlanır bisiklet tavsiye edecek olan?


    Katlanır bisiklet tavsiye edecek olan?




  • Düşmanıma bile tavsiye etmem...

  • MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt

    Hayırlı olsun.

  • RaptorFX kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim sağolun, piyasadaki tek katlanır çocuk bisikleti bu. Fiyatına göre kalitesi fena değil. Zaten alternatifi olmayan bir ürün. Çok sık ve sürekli üretilen bir model de değilmiş. Fabrikadan nadiren geliyor birkaç tane dedi satan kişi ve gelenlerde genelde erkek çocuk modeli oluyormuş. Bununla şimdilik 2 seneyi idare eder, o zamana kadar boyuna posuna göre başka bir modele bakarız. Mosso nun modelleri kalite anlamında çok hoşumuza gitti.

  • MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt

    Katlanır en güzeli taşıma açısından. Çocuklu aile için neredeyse tek seçenek. Çeki demiri ve çeki demirine bağlanan bisiklet taşıyıcım olsa belki o daha güzeldir ama bir yıl kayışlı taşıyıcı kullandım. Evet bir çözüm ama pratik değil. Acil bagaja ulaşamıyorsun. Sağlam sıkmak vakit alıyor. Bir kere kayış çukur yüzünden gevşedi, bisiklet tamponu mahvetti. Düşmedi ama epey sarktı. Arkadaki sürücü korktu direksiyonu kırdı kaza yapıyordu. O gün tövbe ettim. Başkasının kanına gireceğiz diye korktum. Şimdi at katlanırı bagaja bitti gitti.

  • MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt
    Hocam bu üründen memnun musunuz ben de benzer ürün arıyorum tek seçenek olarak bu ürün çıkıyor bunun da pembe rengini bulamadım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.