Şimdi Ara

Kaybolan dosyalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar format atmadan önce c de bulunan dosyaları e ve d sürücülerine attım. Daha sonra c ye format attım ancak e de bulunan dosyalarımın büyük bir kısmı şu anda orada görünmüyor.

    Zaten e diskinin hemen hemen tamamını doldumuştum şimdi bakıyorum özelliklerine büyük bir kısmı boş görünüyor.

    Format atarken e ye hiç dokunmadım. Biliyorum ümitsiz vaka gibi görünüyor ama kaybolan dosyaları geri getirmenin bir yolu var mıdır?

    Şimdiden sağolun...



  • formattan önce kopyalama işlemi başarılı olmuşsa, magic recovery ile d ve e sürücülerini tarayarak dosyalarını geri getirebilirsin yanlız full sürümünü bulman lazım demo buluyor ama geri getirmiyor, ama kopyalamada hata varsa pek şansın yok eğer d ve e de bulamazsan sen genede c yide tara formatlanmış bile olsa üzerine bilgi yazılmamış bölümlerde data bulma şansın var
  • Sağolasın Arkitrom

    Kopyalamada hata var derken şöyle bişey de var onu da ekleyeyim. Şimdi bu e de şu an görebildiğim dosyalar bundan bayağı önce oraya attığım dosyalar. Göremediklerim ise formattan hemen önce atııklarım. ( aslında en önemlileri de onlardı) Bir de bu dediğin programın boyutu ne kadardır. Şu an internetim de çok yavaş da hemen indirebilir miyim diye sordum.
  • sende sağol kardeş, magic recovery 3.2, 3 mb dan az, bulamazsan pm at
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.