Şimdi Ara

Kaybolan partition!Acil yardım lütfen!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • bilgisayarımda 2 tane 320 gb samsung sata hard disk war. bu harddiskleriden biri iki akşam önce raw formatına dönüştü ve disk yöneticisinde gözüken de şöyle ki windows bu hard diski kendilinden 55.92gb olarak formatlamış. aslında formatlamış da denemez çünkü dosya sistemi raw olarak gözüküyor. geri kalan 240 gb boşta biçimlendirilmemiş. bu sırada hiç bir şekilde bi müdahalem bi hatam ya da gözden kaçan bi durumum olmadı onu da söleyeyim.
    neyse ki kurtardım bu dosyaları fakat bu akşam kapalı bilgisayarımı açtığımda yeniden bir sürprizla karşılaştım. bu sefer bilgisayarımdaki iki harddisk(biri takılıydı o dönüştü sonra diğerini taktım dieri de dönüştü) aynı şekilde 55.92 gb raw formatına dönüştü. aynı şekilde ve kopyalar adeta. elimde aktarıcak yer olmadığından dolayı bunların partitionlarını geri getirmeyi denedim forumdaki programlarla(acronis,active@ vs.) sadece 55.92lik partitionu görüyor sanki daha önceki partitionlar hiç yokmuş gibi.geri çağırdığımda işe yine raw olarak geri dönüyor partitionlar.dosyalar içinde mevcut genel bi silinme yok fakat dediim gibi, aktarıcak yerim olmadığından dolayı dosyalarımı kurtaramıyorum.
    windows daha önce de bunu yapmıştı ama bu sefer gerçekten mahvetti beni. biri yardım eli uzatsın bu partitionları nasıl geri getirebilirim?







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.