Şimdi Ara

Kaydedicili Uydu Alıcısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar soracağım soru aslında çok basit, daha önce işlendiyse şimdiden özür dilerim.

    Evde değilken, uyuyorken vs. uydu yayınlarını (kanaltürk vs) futbol programlarını kaydedebilecek ve bunu usb ile dışarı aktarabilecek, dışarı aktarılan dosyaların youtube torrent vs. için uygun formatta olacağı bir receiver arıyorum.

    Beklentilerime gelirsek, hd yayın alırsa iyi olur (herhangi bir platforma üye olmadan hd izleyebiliyor muyuz bilmiyorum.), dahili kapasitesi 6 saat civarı kayıt alabilsin, aldığım kayıtları youtube vs kaynaklara gönderebileyim yeter.

    Bir de duyduğuma göre bazı alıcılar kayıt alırken, reklamları otomatik kesip sadece yayının kaydını alıyormui. Bu konuda bilgi verirseniz sevinirim.

    Şimdiden teşekkürler.



  • bunun için bir bütçe belirtsen iyi olur. 75 liraya aldığım microstar hem hd yayınları alabiliyor hemde kayıt yapabiliyor seçtiğin saatlerde mesela.

    Genelde uydu alıcılar internete yüklenebilecek şekilde değil ham kaynak olarak kayıt yaparlar. sen bunu güçlü bir bilgisayar ile dönüştürmeden torrente veremezsin. 45 dakikalık maç 3-4 gb tutuyor mesela bende. Ama youtube'a koyarken problem olmuyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.