Şimdi Ara

kayıt silme ve askerlik yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1-Ben kaydımı bugün sildirdim, sisteme işlemesi 3 4 gün sürer demişlerdi fakat e devlet öğrenci belgesi sorgulamasında 'Size ait aktif bir öğrencilik bilgisi bulunamadı.' yazıyor. Yöksis'de(aday işlem eğitim bilgilerimden baktım) ise öğrenciliğim aktif. Cuma günü e kayıt yaparken sıkıntı olur mu?

    2- Ankara Üniversitesi sık sorulan sorularda şöyle bir kısım var.

    Soru:1995 doğumluyum. E-Kayıt yapamadım askerlik sorunum olabilir mi?

    Cevap: Askerlik sorunu olan öğrenciler E-Devletten E-Kayıt yapamayacaklardır. Bu nedenle 1995 ve öncesi doğumlu erkek öğrencilerin, oidb.ankara.edu.tr adresindeki Kayıt Kılavuzu’nda belirtilen gün ve saatte kayıt belgelerine ek olarak Askerlik Şubesi’nden alacakları “Askerlik Durum Belgesi”ni de getirmeleri zorunludur.

    Ben 95 doğumluyum fakat askerliğim bu sene okuduğum için tecilli 2020'ye kadar. Sırf 95'li olduğum için e kayıt yapamıyor muyum?

    3- En trajik kısmı ise burası. Kayıt sildirdiğim bölüm de Ankara Üniversitesinde idi. Eğer e kayıt yapmazsam okulun bana verdiği numara ile yüz yüze kayıda gitmem gerek. Fakat henüz kaydım tam olarak silinmediği için sistemde numaram var zaten. Bana kayıt için ikinci bir numara verilir mi yoksa geçen seneden okul numaram da olduğu için sıkıntıya mı girerim?







  • hayrına up
  • Hocam hiç bilmiyorum ama uplayalım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.