Şimdi Ara

Kayseri'de LPG Serüvenim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
6.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, geçen hafta 2010 model Honda civic premium OV aracımı aldım ve bir haftadır LPG araştırması yapıyorum. Malum bu araştırmalar hem marka bazında hem de usta bazında devam ediyor :)

    Marka olarak Prins ile BRC arasında kaldım. Usta olarak da (Kayseri için) nette iki yerde dempa lpg nin önerildiğini gördüm. burada gittiğim özel honda servisindeki ustam da direkt dempa yı ve prins i tavsiye edince tamam dedim dempa da taktırıyım. usta işini kolay halletsem de marka olayı beni baya bir düşündürdü.

    Dempa dan Prins silverline a 2450 tl, BRC sequent 32 ye 1950 tl fiyat aldım.

    Bugün sabah gittim ve son anda BRC olsun dedim. bıraktım aracı, çıktım. en azından ustalara içimde güven oluştu. sonucu da paylaşırım inş..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seyinno -- 29 Şubat 2016; 16:26:47 >



  • Montajdan ayrılmadan önce çektiğim bir kaç fotoğraf:

    Bu mesaja eklenen görseller:

     Kayseri'de LPG Serüvenim Kayseri'de LPG Serüvenim Kayseri'de LPG Serüvenim




  • En güzel seçimi yapmışsınız. Çünkü Prins Silverline kit bildiğim kadarıyla Khein enjektör kullanmıyor. Bu yüzden BRC'ye kıyasla 500 lira fazla vermeyi bu kite mantıklı bulmuyorum. Seq32 MY-11 kendini kanıtlamış çok başarılı bir kit. Enjektörlerinin kalitesi de ortada. Pipolu çözümü 35bin KM'dir aracımda kullanıyorum hiçbir sorun yok. Delme meraklısı ustaları anlayamıyorum. İçiniz cız etmesin, rahat olsun. Yollarda Honda Civic'lerin neredeyse hepsi sorunsuz şekilde BRC'li geziyor. Saygılar
  • Eyvallah sağolasın. Benim aracın lpgsi de manifolt delinerek montajlandı. Son halini birazdan eklemeye çalışıcam inş..

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son hali:
    Bu mesaja eklenen görseller:

     Kayseri'de LPG Serüvenim Kayseri'de LPG Serüvenim Kayseri'de LPG Serüvenim Kayseri'de LPG Serüvenim Kayseri'de LPG Serüvenim Kayseri'de LPG Serüvenim




  • Bu arada 41 lt silindir tank kullanıldı ve bagajın en ucundaki köpük kesilerek oraya gömüldü tank. Üstü de bagajın örtüsüyle örtüldü. Şu borular da olmayaydı iyi olacaktı ya neyse artık. Forumlardan birisinde o boruların mecbur öyle olacağıyla ilgili bi şeyler okumuştum. O yüzden hiç sormadım bile ustalara..
  • Montaj hakkında ne düşünüyorsunuz? Nasıl olmuş sizce?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seyinno bende toyota aracıma kayseri de brc taktırmayı düşünüyorum. dempa lpg nasıl memnunmusun. tavsiye edermisin.
  • Geç cevap için kusura bakmayın giremiyorum bayadır. Muhtemelen taktırmışınızdır ama evet memnun kalmıştım dempa lpg den.. Bugün 10 bin bakımına gittim. Sadece filtrenin bakımı yapıldı. 30 tl..

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sn. @Seyinno

    LPG dolum yeri benzin kapağı arkasında mı yoksa tampon delinerek ya da farklı bir şekilde mi konumlandırıldı acaba? Bilgilendirmeniz için şimdiden teşekkür eder, kolaylıklar dilerim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlpBörü -- 26 Ekim 2016; 10:26:36 >
  • Soruyu ben sordum ancak dolum yerini aracın modeline göre yönetmelikler belirliyormuş. Bunun için sorumu geri alıyorum teşekkür ederim.
  • Dolum yeri benzin kapağında değil. Arka tarafta solda.. Yönetmeliğin değişeceğine dair haberi ben de okudum. Hemen değişmez inş :)

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla kayseri de Dempa firmasını bende duymuştum fena değiller, BRC için fiyat konusunda Çelik Grup firmasına da bir bak derim, ha Lovato da düşünmelisin kesinlikle o da çok kalite ve yine Çelik Grup ve Öz Oto iki firma Kayseri de liderdir. Web sitelerinden fiyat larına ve yaptıkları işlere bir bak derim.http://www.celik-grup.com.tr vehttp://www.ozoto.com.tr . . .
  • Merhaba arkadaşlar,
    Biz Kayseri'de ÇELİK GRUP firması olarak LPG dönüşüm hizmeti vermekteyiz. Konu başlığını müşterimiz aracılığıyla buldum. bizi tavsiye eden arkadaşa ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum. Yukarıdaki konuşmalara istinaden size doğru tank montajını resimle göstermek istiyorum. Havalandırma borularının ve tankın doğru montajı bu şekilde olmalıdır. bu montajda bakır borular tankın arka kısmından alt kısma çıkış yapılmış olup egzozun ters tarafından çıkış yapılmıştır. Bakır boru sağ taraftan çıkmış olsa idi direkt egzoz üzerinden çıkmış olacaktı ve dolayısıyla yanlış montajdır. ayrıca ikinci bir resimde yine bahsedildiği için dolum ünitesi ile ilgili bir resim ekliyorum. dolum ünitesi müşterimizin isteği doğrultusunda benzin depo kapağının yanına montaj yapılabilmektedir. pipo konusuna gelince yine müşterimizin talebi doğrultusunda pipo ile montaj yapmaktayız.
    Montaj resim ve videolarımız için web adresimizwww.celik-grup.com.tr
    sosyal medya hesaplarımız:
    https://www.facebook.com/%C3%87elik-Grup-609062082529442/?fref=ts
    https://www.youtube.com/channel/UCSg93CynKAfU5jRWP9HVMjw
    https://www.instagram.com/celikgruplpg_kayseri/?hl=tr
    Herkese keyifli sürüşler dileriz..
     Kayseri'de LPG Serüvenim Kayseri'de LPG Serüvenim




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.