Şimdi Ara

Kayserispor Kovaceviç'in peşinde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kayserispor Kovaceviç'in peşinde
    DHA

    Kayserispor Kulübü, Real Sociedad'lı Sırp golcü Darko Kovaceviç'i transfer etmek için Kayseri'ye davet etti. Kayserispor Başkanı Recep Mamur, Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın'ın Kayseri'ye gelerek Mehmet Topuz ve Gökhan için kendisiyle görüşerek, para artı takas oyuncu önereceği yolundaki haberlere ise " Bu haberler ve söylentilerin yalan olduğu şuradan belli. Zira, yarın ben kulüpler birliği 2.Başkanı olarak, birliğin toplantısı için Başkan Özhan Canaydın ile zaten bir araya geleceğim. Yani Sayın Canaydın'ın Kayseri'ye gelmesi söz konusu değil. Böyle de bir pazarlığımız olmadı"dedi Kayserispor'da İsviçre'ye kamp yeri bakmaya giden genel menajeri Süleyman Hurma, Nihat Kahveci'nin İspanya'daki eski takımı Real Sociedad'da forma giyen 1.88 boyundaki 33 yaşındaki Sırp futbolcu, Darko Kovaceveiç'le de bir görüşme yaparak, başkan Recep Mamur'un isteği doğrultusunda Kayseri'ye davet etti. Kongre nedeniyle, tecrübeli oyuncunun önce İstanbul'a geleceği oradan anlaşma sağlandığı takdirde Kayseri'ye getirileceği ifade edildi.
    Kayserispor Başkanı Mamur, " Dünya çapında bir yıldızı renklerimize katmak üzere Kayseri'ye davet ettik. Bonservisi elinde olan bu oyuncu konusundaki girişimlerimiz kongrede ortaya çıkacak duruma göre hızlanacak."dedi. Recep Mamur, Galatasaray'ın 6 milyon euro ve 3 oyuncuyu takas olarak vermeyi kararlaştırdığı ve bu teklif için Kayseri'ye gelerek kendisiyle görüşeceği yolundaki haberlere, " Böyle bir şey kesinlikle yok.
    Bir kere bu haberlerin ve söylentilerin yalan olduğu şuradan belli. Ben yarın Kulüpler Birliği toplantısı için Başkan Özhan beyle buluşacağım. Kulüpler birliğinde Özhan bey başkan ve başkan yardımcısıyım. Yani her zaman bir araya geliyoruz. konuşuyoruz. Dostluk başka alışveriş başka. Gökhan Ünal ile Mehmet Topuz'u satmayacağımızı dünya aleme duyurduk. hala bu konuda zorlama içinde olan varsa ayıp eder. Galatasaray kulübüyle iyi ilişkilerimiz var. Buna kimse gölge düsürmesin."şeklinde konuştu.
    Kaptan Bülent Bölükbaşı'nın şu ana kadar imza atmadığını,transferde bir tek bu oyuncunun netlik kazanmadığını belirten Recep Mamur, " Yerli ve yabancı oyuncu konusunda iç transferde bırakacağımız oyuncular konusunda teknik kadro karar verecek" dedi.







  • yakışır kayserisporuma..
  • nihatla çok iyi iş yapmışlardı

    gelirse 15-20 gol atar diye düşünüyorum
  • Bu haber GS için çıksa inanmazdımama, Kayseri yapar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.