Şimdi Ara

Kaza sonrası yetkili servis yurt dışından parça gelecek diyor, ikame isteyebilir miyiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar


    İki hafta önce ben kavşaktan çıkarken yolcu tarafı ön kapıya çarptılar. Kapı göçtü, boyada bir şey yok ama cam açılmıyor aynalar elektrikli açılıp kapanıyordu kapanmıyor yukardan yağmur giriyor falan. Yamuldu yani kapı.


    Yetkili servise götürdük, karşı taraf %100 kusurlu çıktı. Kapı değişecek dediler, gerek var mıydı bilmiyorum. Ama kapı yurt dışından gelecekmiş, ne zaman gelir bilmiyoruz diyorlar. Bi zaman aralığı verin diyorum cevap bile vermiyorlar.


    Bizim kaskodan yaptırıyoruz ikame araç aldık bu sayede. 15 gün hakkımız vardı yarın dolacak. Acaba bu ikame aracı, bizim yedek parça gelene kadar kullanıp karşı tarafın sigortasından karşılamamız mümkün mü?


    Araç yürür halde olduğu için yetkili servis isterseniz şimdi alıp parça gelene kadar kullanabilirsiniz diyor. Bu kapı ne zaman gelir? Hiçbir fikirlerinin olmaması nasıl bir şey, daha önce hiç mi ydısından parça getirmemişler işleri bu değil mi anlamadım.


    Araç 2017 reno captur.



    Ekleme: tam olarak iki ay sürdü aracı geri almak. Kapı rengini tam tutturamamışlar ama haricinde bir sorun yaşamadık. 15 günden sonra ikame falan vermediler. Yalnız aldığım bir duyuma göre kendi cebimden ikame araç kiralayıp sonra mahkeme süreciyle karşı taraftan ücreti tahsil etme olasılığım varmış. Uğraşmadık tabi. Herkese teşekkürler.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tariquaqe -- 8 Mayıs 2024; 0:48:57 >







  • Bu yurt dışı siparişlerde forumlardan okuduğum kadarıyla konteynerin dolması bekleniyor. Sizin kapı siparişi başkanısın kaput siparişi öbürünün osu busu derken bir konteyner dolusu sipariş oluşunca konteyner yola çıkıyor. Onun için net bir süre veremiyorlar.


    İkame araç işi nasıl oluyor onu bilmiyorum.

  • Eyvallah, ikame arac için kaskoyu aradım dönüs bekliyorum güncellerim burayı da, en geç ne zaman gelir bir bilginiz var mı

  • Tariquaqe kullanıcısına yanıt

    Onu bilemem ama çok da uzun süreceğini sanmam. Araç Renault'muş. Türkiye'de çok satan bir marka, mutlaka başka siparişler de geçiliyordur.

  • dava acmaniz lazim.


    edit: yanlis anlasilma olmasin diye ekleme geregi duydum, kasko vermezse yani karsi taraftan talep etmek icin dava acmaniz lazim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzzY® -- 27 Ekim 2023; 2:1:2 >
  • Araç chery mi onu söyleyin bakalım. Neymiş bu süre verilemeyen marka?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardcrss -- 26 Ekim 2023; 8:42:13 >
  • hardcrss kullanıcısına yanıt

    En altta yazmış aracın markasını.

  • K@sToR kullanıcısına yanıt
    Yürürken yolda okuduğumdan farkedememişim.
  • benım de benzer bir kazam olmuştu. 14 gunluk ikame sürem bitti, servisi aradım sigortanızla görüşeceğiz dediler, buyuk ihtimalle sigorta nasıl olsa 100% masrafı karşıdan alacağız demiş olsa gerek bana 14 gun daha ikame araç vermişlerdi.

  • Bizim de başımıza geldi, Araç yanlış hatırlamıyorsam bir buçuk ay serviste parça bekledi. Kaskonun ikame araç süresi bitiminde servis razı olmasa da marka merkezi ile iletişime geçerek sorunu çözdüm. Araç bitene kadar ikame araç aldım. Nazikçe isterseniz alabileceğinizi sanmıyorum.

  • En iyisi yedek araç alıp kilere atmak galiba.
  • hardcrss kullanıcısına yanıt
    Ben de başka bir şey yaparken gördüm tam okuyamadım. Ilk fırsatta baktım ve chery olmadığını görünce hayal kırıklığı yaşadım :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.