Şimdi Ara

Kaza Yaptım Aracım Pert Durumda .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1998 Model Opel Astram Vardı 2. El Fiyatı 18 Bın Tl Civarıydı , Kazada 8/2 Suçlu Tesbit Edildim Yani %75 e %25 Dediler. Benım Aracımda Kasko Yok Karşı Tarafın Kaskosundan Yada Sigortasından Nasıl Faydalanırım . Bana Ne kadar sürede ne kadar öderler eureko sigorta karşı tarafın sigortası . teşekkürler.



  • zor mevzu .
    geçmiş olsun
  • geçmiş olsun :(
    sizin sigortanız yok mu??
    sigortanız ilgilenmeli diye biliyorum.
    sigorta yaptırır kaza tutanağına göre farkı karşıdan alır.
    yanlışım da olabilir.
    gerçekten geçmiş olsun canıza bir şey olmamış.
  • Anlaşmalı bi servise veya kaportacıya kaza tutanağınla beraber gideceksin onlar herseyi hallediyo zaten senin alkollü olmadığın sürece cebinden hiçbirşey çıkmaz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: incarar

    1998 Model Opel Astram Vardı 2. El Fiyatı 18 Bın Tl Civarıydı , Kazada 8/2 Suçlu Tesbit Edildim Yani %75 e %25 Dediler. Benım Aracımda Kasko Yok Karşı Tarafın Kaskosundan Yada Sigortasından Nasıl Faydalanırım . Bana Ne kadar sürede ne kadar öderler eureko sigorta karşı tarafın sigortası . teşekkürler.

    98 hangi Astra 18.000 ediyor merak ediyorum. Siz 20.000 deseniz bile piyasa araştırması yaparlar ortalamayı alırlar %75'ini size öderler. Tahminim 12.000 civarı para alırsınız.
  • Merhaba,

    Öncelikle geçmiş olsun.

    Tam olarak Tramerin belirlediği kusur oranını bilmek lazım. Tramer in kararları ya 0-100 şeklinde veya 50-50 şeklinde oluyor.
    Her halükarda asıl kusurlu siz olduğunuz için, karşı tarafın aracını sizin sigortanız kusurunuz (tramer) oranında yaptırır (22,500 TL) yi geçemez. Sizin aracınız ise yine tramer kusur oranına göre karşının sigortası tarafından yapılır. Tamiratın araç değeri ile alakası yoktur. araç değeri pert durumunda önem kazanır. Aracınız pert olacak durumda bile olsa, en fazla karşıya %25 oranında kusur belirlendiği için, ödeme de o oranda olur.

    Eğer pm den plaka nı ve tel. no yazarsanız tramer kusur oranlarına bakıp olacaklar hakkında size bilgi verebilirim.

    Saygılarımla,

    www.limonsigorta.com




  • 98 Elegance Serisi En Dolu Paket Orjinalden Deri Koltuk 4 Hy. 2 Spoiler marşpiyerler ek karlıklar. vsvs. oldugundan dolayı araca zaten 19 000 bın tl teklif takasta , 18000 tl de nakit alıcım vardı.

    %25 kusurlu olan benim karşı taraf %75 kusurlu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.