Şimdi Ara

Kaza yaptım, pert olur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2008 hyundai accent era crdi aracımla çarşamba günü kaza yaptım. Mapfre genel sigortadan kaskolu araç. fotosu arkadaşın telefonda var sonra ekleyeceğim.
    Kaza şöyle. Devam etmekte olduğum yolun güvenlik şeridine sağa doğru yoldan çıktım. U dönüşü yapmak için çıktığım şeride girdim. Şeride girdiğimde yola tam olarak dikey haldeydim. İşte o anda benimle aynı güzergahta olan araç söför kapısından oldukça büyük bir hızla bana çarptı. Çarpan araç 2006 clio. 32 metre fren izi var. Bana çarpan araç çarparken fren nedeniyle hafif sola dönerek sol far kısmında bana çarptı. Buna rağmen çok ciddi bir kazayı 4yetişkini + 3 çocuk olarak ucuz atlattık. Allah korudu.
    Şöför kapısı 30-40cm belki haha fazla içeri göçtü artı şöför koltuğu vites koluna doğru kaydı, sol önfar oynuyor, sol çamurluk hasarlı, sol arka kapı hasarlı camı patladı, tavanda bir şey görünmüyor ancak sol direkte hasar var, şasi bilinmiyor, direksiyon sağa kaymış,konsoldaki herşey çok azda olsa sağa doğru sıkışmış. torpidoyu açarken bile zor açılıyor, şanzumanda da arıza olabilir vites platsiği yerinden fırlamış. Motor çalışıyor çekiciye ben çektim aracı. Aracın kasko değeri 22500.
    Yarın ekperin geleceği söylendi. Araç yetkili serviste, servisin mapfre ile anlaşması var. Aracı teslim alan servis çalışanı "pert olabilir de olamayabilir de" dedi. Bu araç pert olabilir mi? Pert olmazsa ve araç onarılırsa kaça satılabilir? Pert yapmak için eksper bana fiyat teklifinde bulunur mu? 18-19-20 gibi rakam teklif eder mi, eğer böyle bir telif olursa en az kaç lirayı kabul etmeliyim?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egunay -- 31 Ağustos 2012; 22:28:08 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.