Şimdi Ara

KAZA YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Şubatın 1'inde sabah dışarıdan sesler gelmiş ve bizim arabanın alarmı ötmeye başlamış babam ise dışarı çıkmış ve bizim arabaya bir araç çarpmış ve sonrada kendi evinin duvarına ve yolun diğer tarafındaki araca yavaşça çarpmış.Adamın anlattığına göre el freni tutmamış o yüzden çarpmış.Bizim araçta arka tamponun sağ tarafı kırılmış kendi aracında biraz daha hasar fazla, çarptığı diğer araca ise yavaşça çarptığı için bir şey olmamış araçlarda pek bir şey yok neyse kaza tespit tutanağı filan tutuldu resimler çekildi biz daha sonra aracı servise götürdük ve serviste aracın kaskosu olup olmadığı soruldu ve aracın kasko üzerinden yapılacağı sonra karşı tarafın trafik sigortasının bizim kaskoya ödeme yapacağını söylediler ve aracı pazartesi günü getirmemizi istediler çünkü eksper o zaman gelecekmiş bizde beklemeye başladık.Beklerken aklımıza birkaç soru takıldı kaskonun delinmesi aklımıza geldi kasko delinebilir mi? eğer kasko olmasaydı hasar nasıl onarılacaktı? ilk defa kaza başımıza geliyor birde çekilen resimleri nasıl kaza tespit tutanağıyla teslim ediliyor.Kasko konusu kafamıza takıldı bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan yorum bekliyorum.







  • Geçmiş olsun..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun , eğer karşıdaki arabanın trafik sigortası olmasaydı sizin kasko hallederdi işi sanırım çünkü benzer bi olay abimin başına gelmişti geçen şerefsizin biri çarpıp kaçmıştı kasko dan halledilmişti.
  • Resimleri buraya yüklerseniz kasko delinir mi sorusuna cevap bulabilirsiniz.. Geçmiş olsun...
  • Her halukarda kaskoyu devreye sokmanız iyi olur. Karşı taraf suçlu olduğunda, aracınızı fazla bekletmezler ve orjinal parçalarla onarırlar, karşı tarafın varsa sigortasından yoksa araç sahibinden tahsil ederler. Zaten sizin aracınız park halinde olduğundan kesinlikle karşı taraf suçlu. Sizin kaskonuz delinmez korkmayın. Daha ayrıntılı bilgi için kasko firmanızı arayın.
  • Geçmiş olsun. Arkadaş aracı el freni ile mi duruyormuş?
  • Geçmiş olsun.
  • saolun arkadaşlar araçlar yokuştaydı ve adam araçtan inmek için el frenini çekince kaymış araç. Bu çektiğimiz resimleri nereye ve nasıl veriliyor?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kasko delinmez, geçmiş olsun... kaskonuz karşı tarafın sigortasından tahsil eder
  • geçmiş olsun
  • Öncelikle geçmiş olsun.
    Aracı götürdüğünüz yer işlemleri hızlandırmak adına kaskonuzu sormuş. Aracı kaskonuz yapıyor, sonra karşı tarafın şirketine rücu ediyor. Burada sizi bağlayan bir neden de yok zaten. Şirketler kendi aralarına anlaşıyorlar. Siz, istenen belgeleri eksiksiz ve zamanında yerine ulaştırırsanız sorun olmaz.
    http://www.trafiksigortasii.gen.tr adresinde bu konu ile ilgili detaylı bilgiler de mevcut. Bu tür siteleri de takip edip oralara sorabilirsiniz.
  • Teşekkürler arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bıraktık arabayı kasko üzerinden araç yapılacak ancak hata oranını karşı tarafa verseler bile kasko trafik poliçesinden ücreti alamayacakmış çünkü trafik poliçesinde bize çarpan araçta kimse olmadığı için trafik sigortası ödeme yapmıyormuş bende ilk defa duydum böyle bir şeyi aracın içinde insan olmadığından trafik sigortası ödeme yapmıyormuş ödemeyi karşı taraftan bizzat tahsil etmek gerekiyormuş bu süreçte sorunlar çıkabilir ancak bizde kaskodan yaptırdığımız için kasko parayı o kişiden alacak tampon değişebilirmiş değişirse tahmini 1.000tl+KDV gibi bir ücret çıkardılar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bingo34 -- 6 Şubat 2013; 15:19:01 >
  • Ben ilk kez böyle bir şey duydum. Araştırıp size bilgi vereyim. Kasko sigortanızı hangi şirketten yaptırmıştınız?

    Kasko sigortanız parayı öder, o bireye rücu eder parayı. Kaskonuz bozulmaz ve kaskonun kolaylığından faydalanırsınız şu anlattıklarınıza göre. Yanlış anlamadıysam siz de bunu kastettiniz, öyle değil mi?
  • evet doğru anlamışsınız kasko karşı taraftan rücu edecek galiba kaskoyu anadolu sigortaya yaptırmıştık.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bingo34 -- 11 Şubat 2013; 0:07:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anlıyorum. Sizin için sorun olmayacak bir hadise gibi görünüyor. Geçmiş olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.