Şimdi Ara

Kazada Ehliyet Fotokopisi neden verilir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ..Kaza yapınca karşı tarafa ruhsat ftokopisi versek yetmezmi ? Sigortacı öğreneceği şeyi ruhsattanda öğrenir....ehliyette bütün kimlik bilgileri var yahu ..burası türkiye insanın aklına 40 türlü şey geliyor valla...ne dersiniz ?



  • Hayır bildiğin yanlış. Sigorta iki tarafında ehliyet fotokopisini ister...Ehliyeti olmayana dava açıp bütün parayı ister. Kendi sigotalısı ehliyeti olmayan birine arabasını kullandırıp kaza yaptıysa beş kuruş ödeme yapmaz.. Misal...15 yaşında oğlum bizim arabayı kaçırıp birinin arabasına patlattı...Sigorta ne bana nede karşı tarafa beş kuruş ödeme yapmıyor..Çarpılan aracın sigortası bana dava açıp bütün ödediği zarar ve ziyanı benden tahsil ediyor..Benim haberim yok oğlan habersiz arabayı almış....Yok...Arabanın ruhsatlı sahibi sorumlu..Trafik sigortası karşı tarafın hasarını öder derseniz asla ödemiyor.Arabayı kullanan nın ehliyeti yok.Ödeme yapmıyorum diyor......Eğer kaza ile hasar öderse size dava açıp parasını geri alıyor...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 22 Temmuz 2012; 0:50:09 >




  • Kaza sonrası tarafların hazırladıkları tutanakta ehliyet numarası yazmak yeterli ama sigorta şirklerinin para vermemek adına çıkardıkları formalite olarak fotokopi de istenir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.