Şimdi Ara

Keçiören İncirli'de Esnaf Ziyareti Yapan Akpliler Kovuldu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
7.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Jose_Gökhan kullanıcısına yanıt
    vücut kabul etmez,reddeder çalışan beyni
  • Hacı son adil seçim haziran 2015 de yapıldı. Seçimden iki gün önce sonuçlar açıklanır ülkeyi kurtarak diye düşündüğümiz meral bir iki kelam eder sonra hep birlikte adam kazandı diye çaycıya mesaj atarız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Videonun çekildiği yerde oturuyordum. Orası sol görüşün kalesi denilebilecek bir yer keçiörende.



    Normalde parti liderleri büyük meydanlara gelir ama oraua yürüyerek max 5 dakika mesafeye kılıçdaroğlu gelmişti zamanında



    Yolun karşısındaki parkın adını sprey boyalarla direniş parkı yapmışlardı gezi olaylarında. Her gece toplanıp tencere tavalarla eylem yapıyolardı. Lastik falan yakmışlardı 1 2 gece.



    Oranın 1 2 sokak ilerisinde tkp ilçe teşkilatı var. Zaten o civarda 1 2 tane özgürlül dayanışma vs amaçlı evler var.



    En ufak şeyde cadde de bildiri dağıtılır orda hemen. Büyük ihtimalle ziyaret yapılacağını duyunca toparlanmışlardır. O yüzden çok şaşırmadım habere.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bunca acıya,krize,yanlışa rağmen ancak aradakilere(bakana,vekile,partiliye..) laf eder oldular
    tepedekine halen hayranlar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Wilter

    Ohaa nasıl yaa 20 milyon nüfuslu şehirde trafik mi varmış nasıl olabilir ya allah allah çok şaşırtıcı 3 milyon nüfuslu los angeles'ta daha çok trafik var ama o nolacak :D Amerikada 1000 kişiye 950 araba düşüyor Türkiyede 150 araba düşüyor ama olsun zenginiz :D Karadeniz şehirlerinde 10 kişiye bir araba iç anadolu şehirlerinde 20 30 kişiye bir araba doğu illerinde 50 100 kişiye bir araba düşüyor ama boşver onlar ne ki Türkiye ortalamasının üstünde olan istanbula baksana sen :D

    Alıntıları Göster
    Amerika 'da 100 kişiye 950 araba düşüyor abartmışsın gibi ama araştırmadım olabilir ki olsa da beni ilgilendirmez, çünkü ben amerika ile Türkiye 'yi kıyaslayacak kadar kafayı yemedim ha bazı şeyler karşılaştırılır olabilir ama araba üreten ülke ile birden fazla araç markasına sahip olan ülke ile araç üretmeyen ülke karşılaştırmak tam bir komedidir ve ben şuna bakarım bu ülke akp den önce şu kadar arabaya sahipken ve bir nüfusa sahipken üstüne de sonra akp den sonra o nüfus arttığı hal de bugünkü araç sayısına baktığımda ciddi artış var ise ben bu ülke de artık trafik var trafik arttı derim.. O yüzden neyle neyi karşılaştıracağımızı bilirsek daha gerçekçi bir düşünce fikir üretmiş oluruz ve beyin fırtınaları yaşanır..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: RevesAtelier

    Bu mesaj silindi.
    Türkiye'de ki insanlar sadece kafelerde oturan insanlar mı? Benzin alabilen insanlar mı? Misal ben öğrenciyim. AVM ye gittiğimde mağaza mağaza dolaşıp alışveriş yapamıyorum. AVM ye gittiğimde yapabildiğim en lüks şey max 10 15 TL ye yemek yemektir. Onun dışında da avm ye gitmiyorum zaten. Çok şükür ailem asgari ücret in fazlasını kazanıyor. Isparta'da okuyorum, burada 130.000 den öğrenci var ve okul açıldığında kyk sırası gelmemişti bana. Bende mecburen apart tutmak zorunda kalmıştım. Apart kirası en ucuz 700 tl den başlıyor. Tek oda mutfak odayla birleşik. Yatak odanın içinde ve koltuk yoktu. Ben bu eve 750 tl veriyordum. Üstelik elektrik ve su faturası ödüyordum. Tek göz 30 m2 eve 750 tl kira alıyor ısparta nın yerlisi. Ama her binanın önünde apartman isminin üstünde Mülk Allahın yazıyor. İroniye bakar mısınız? Mülk Allahın ama kira 1000 TL. Ben kira mı vereyim, karnımı mı doyurayım, dışarı mı çıkayım, sinemaya mı gideyim, kendime kıyafet mi alayım? Hangi birini yapayım? Benim sadece barınma masrafım kira hariç aylık 500-600 tl arasında tutuyor. Oldu mu sana asgari ücret. Ayda 2 kere sinemaya gitsem 28 TL. Hafta da 3 kere dışarı çıksam en az haftalık 40-45 TL. Haftanın 5 günü okula gidip geliyorum. Otobüs ücreti kart ile 2.25 TL. Aylık gidiş geliş 90 TL yapıyor. Bunlar sadece insanın temel yaşamını sürdürebilmesi için gerekli olan şeyler. Masrafları hesaplayın 2000 tl ye yaklaştı nerdeyse. Ben zorunlu ihtiyaç olmadığı sürece kıyafette alamıyorum. Meyvesiydi, abur cuburuydu vs. bunları hesaba katmadım zaten almıyorum çünkü.
    Çalışayım desem aşırı muhafazakar MÜSLÜMAN Isparta halkı günde en az 10-12 saat çalıştırıp saatinde 3-4 TL gibi komik rakamlar veriyor. Çoğu iş yerinde haftalık izin yok. Sigorta zaten %90 nında yok. Bu mudur insanlık? Bu mudur Müslümanlık? Daha yazıcak çok şey var emin olabilirsin. Bunlar benim sadece ısparta da ki 3 yıllık yaşamışlığımın tecrübesi.
    Benim aylık masrafım 2000 tl ye yaklaşmışken hatta bazı aylar geçerken asgari ücretli çalışan bir baba çocuklarını nasıl okutabilir? Nasıl ev geçindirebilir ? AKP hükümeti ve senin gibi varlıklar yüzünden insanlar insan olmayı unuttular.

    SEN BENİM BU YAZDIKLARIMA MANTIKLI, KABUL EDİLEBİLİR BİR CEVAP YAZ BENDE BUNDAN SONRA Kİ HAYATIM BOYUNCA AKP YE OY ATMAZSAM ŞER....İZ EVLADIYIM HADİ BAKALIM..!

    Ekleme: Sinirimden çoğu yazıcağım şeyleri unutmuşum. Ev kiralarının uçukluğunun sebebine mazeret olarak öğrencilerin kerizliğini öne sürüyorlar. Yahu kardeşim 130.000 öğrenci var diyorum. Ben bu evi tutmasam başkası tutucak zaten. Sokakta mı yatalım ? Ispartalılar kadar lanet insanlar tanımadım hayatımda. Hepsi vasıfsız cahil, insanlıktan bir haber yaratıklar. Adam oturduğu 3 katlı binada ki kredi çekip diğer daireleri satın alıp 3 daireli binayı duvarları kırdırıp 16 daireli apart yapıyor. Her birinden en az 700 tl kira alıyor, gelirlerini sen hesapla. Kendileri şehrin dışına yeni yapılan lüks binalara taşınıyorlar. Tek vasıfları askerleri ve öğrencileri düdüklemek olan bu insanlarla aynı havayı solumaya lanet ediyorum.

    Ben 14 yaşına kadar Konya da yaşamıştım. Mahalleliler seçim zamanları mahalle muhtarlıklarına gidip isimlerini yazdırıyorlardı. Kömür, makarna vs çeşitli gıda malzemeleri, çeyrek altın vs. Bir insan bu kadar ucuz olabilir mi ? AKP ye oy vermenin karşılığında sana verilen malzemeler bunlardı o zamanlar. Siz sanıyor musunuz ki AKP liler reis sevdalısı olduğu için oy veriyor, Konya nın kalesi Erdoğanı sevdikleri için mi AKP ? Hiç bir çıkarı olmayan insan AKP ye oy vermiyor, çıkarı olmadan oy verene gerçektende acıyorum.

    Bir konuya daha değineyim, Alanya da yaşıyorum. Antalya da miting olduğu zaman AKP ilçe teşkilatı, Gençlik kolları vs. Millete 50-100 tl verip onlarca otobüs dolusu insan götürüyordu mitinge. Yani sizlerin sandığı gibi millet reis sevdalısı olduğu için gitmiyor mitinglerine.

    HİÇ BİRİNİZİN YATICAK YERİ YOK ARKADAŞ !!!! İnşallah Allahım tez vakitte sizlerin perişan olduğu günleri gösterir bu millete.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Night_Noise -- 9 Aralık 2018; 0:44:53 >




  • Adam gibi muhalefet yok, nereye oy kaybediyorlar? Bu parti sayesinde, ülkede ki insanların omurga seviyesinide gördük. Daha hala sevenleri de var. Şu cehalet denen lanet şeyden bir türlü kurtulamıyoruz. Sağcısından tut solcusuna kadar, protesto olarak oy kullanmamayı tercih etse, tepki koymayı bilse bu noktaya gelmeyecektik. Bu ülkenin gençleri, yemin ederim bu durumdan bıktı. Beyin göçü veriyoruz, kan kaybediyoruz, ülkeyi çöl maymunlarına bırakıyoruz kimsenin umurunda değil. Ben bir umut görseydim aynen evet falan derdim ama görünen köy kılavuz istemiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RevesAtelier

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    50-100 TL veriyolarlar yazdım. Herkese 100 TL vermiyorlar tabi ki. Hata bende kusura bakma. IQ seviyesini düşünerek yazmadım bu yorumu.

    Keşke yazdıklarımı düzgün okusaydın. Ben fakirim yazmadım. Çok şükür ailem asgari ücretin fazlasını kazanıyor dedim. Yaptığım hesap bir öğrencinin geçinebilmesi için minimum olan hesaptı. Ben burada vasıf kazanmak için okuyorum :) Siz fakirsiniz, herkes fakir olmak zorunda mı demişsin, herkes zengin olmak zorunda da değil. Tembellikle bir alakası yok çalışıp çalışmamanın. Benim okuduğum bölümün ısparta iş olanakları sıfır gibi bişey. Kusura bakma ben 10 12 saat saati 4 tl den çalışmam. Başkaları zengin olucak diye günün yarısını kendimi düdüklettirmem. Hayat şartlarından dolayı herkes vasıflı olamıyor malesef.

    Bende işe burda seni insan yerine koyup cevap yazıyorum, kime ne anlatmaya çalışıyorum ki. Ben ne yazmışım, sen ne cevap veriyorsun. Yazdığı mesaja İstanbul trafiği diye Hindistan trafiğini koyan bir varlığı ciddiye alan bende kabahat. Kusura bakma, bazen böyle hatalar yapabiliyorum. Bu arada bu mesajından sonra AKP li olmanıda hiç yadırgamıyorum. Hayatında başarılar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Night_Noise -- 9 Aralık 2018; 2:13:53 >




  • Hirsizligi mi kaldi. Tum sistemi ele gecirmisler, virus gibi mahluklar. Diyecegi su: yaz gozum oraya akepeye yuzde 51. Digerlerini de goze batmayacak sekilde dagit

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • RevesAtelier kullanıcısına yanıt
    Kardeşim senin yaptığın fakiri de zengini de aynı kefeye koyuyorsun. Senin yaptığın ayırt etmeden herkese zengin demek her arabası olan zengin oluyorsa bu adamı def etmek lazım ülkeden

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: x2yk

    Amerika 'da 100 kişiye 950 araba düşüyor abartmışsın gibi ama araştırmadım olabilir ki olsa da beni ilgilendirmez, çünkü ben amerika ile Türkiye 'yi kıyaslayacak kadar kafayı yemedim ha bazı şeyler karşılaştırılır olabilir ama araba üreten ülke ile birden fazla araç markasına sahip olan ülke ile araç üretmeyen ülke karşılaştırmak tam bir komedidir ve ben şuna bakarım bu ülke akp den önce şu kadar arabaya sahipken ve bir nüfusa sahipken üstüne de sonra akp den sonra o nüfus arttığı hal de bugünkü araç sayısına baktığımda ciddi artış var ise ben bu ülke de artık trafik var trafik arttı derim.. O yüzden neyle neyi karşılaştıracağımızı bilirsek daha gerçekçi bir düşünce fikir üretmiş oluruz ve beyin fırtınaları yaşanır..

    Alıntıları Göster
    Danimarka, Hollanda veya İrlanda'nın araç markasına sahip olmamasına rağmen bizi 3-4'e katlamalarına ne demeli peki? Üstelik bu ülkelerde bisiklet kullanımının aşırı yaygın olması da bunun az olmasında etkili nedenlerden birisi. Öte yandan Ekonomik krizde olan güya batmış yunanistan'da kişi başına 624 araba düşüyor, Bulgaristanda ise 393, bizde 144 iken. Malta gibi turizm ve dil okulları hariç hiçbir geliri olmayan bir ülkede bile bu rakam 700. Bizden daha üst sıralarda olan ülkelere bazı örnekler vereyim; İran, jamaika, ukrayna, mauritius, kosta rika, lübnan, dominik, moldova, gürcistan ve dünyanın en pahalı arabalarının satıldığı singapur.
    Eskiyle yeniyi karşılaştırıp haa iyiyiz o zaman yaa demek saçma geliyor, öte yandan 20 30 sene öncesine göre daha zengin(!) olmamızın sebebi ülkedeki herşeyi satıp ordan gelen sıcak parayı yatırımlara değil yola köprüye yatırmamız. Ve köprüden geçmeyen araçlar, havalimanına gitmeyen yolcular için de para veriyoruz devletimizin yandaş inşaat şirketlerine verdiği garantiler sağolsun. Daha bu hafta zafer havalimanına verilen garanti sayısının %4'ü gittiği içi 26,6 milyon euro ödendi. Bakan çıkmış utanmadan uzun vadede 1 milyar lira tasarruf edeceğiz diyor. Şaka gibi ülkede yaşıyoruz




  • ShperioN kullanıcısına yanıt
    Senin gibi beyin noksani kisilerin,halkimizin bütünlüğünü bozma cabasi yüzünden bu haldeyiz zaten!!Kizilbaşmis miş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RevesAtelier kullanıcısına yanıt
    Ahaber detected.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paco-De Lucia P kullanıcısına yanıt
    Yaw he he bi bitmediniz ..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Piyangotepe

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açlıkla bu provokatörlerin yaptığı protestonun alakası ne?

    akpyi günahım kadar sevmem ama burda olan belliki planlı programlı bir protesto.
  • Yerel seçimlerde kritik il ve ilçeler malum partiye oy kaybettirecek. Gerisi hikaye.



    Misal. Küçükçekmece.



    Misal adana ve mersin.



    Belki istanbul ve ankara.



    %60 ın üzerinde oy aldıkları büyük nüfuslu yerlerde değişim ihtimali düşük. Süpriz olur. Kritik yerlerde ise değişim kaçınılmazdır.



    Video ile verilmek istenen imaj. Akp kalesinde bile isyan var imajı. Sonra ahabere laf edersiniz. Hepsi aynı bunların. Tam tabir ile al birine vur ötekini.



    Erol Mütercimler ismi bu aralar fenomen oldu. Bence siyasi parti üyesi olmalı. Boşa kürek çekmemeli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.