Şimdi Ara

Kedi Otu Kapsülü Hakkında.!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
16.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar arkadaşlar nette gezerken bitkisel kapsüllere rastladım ve tam aradığım şeyi buldum dedim ama birde sizlerle paylaşmak istedim..Şimdi bende sinirlilik,gerginlik bazen uykusuzluk gereksiz korkular..heycanlanma gibi durumlar oluyor,bir baktım bu kapsül tam bana göre dedim,almayı düşünüyorum.Kapsülün hiiç bir yan etkisi yok ve sizlerinde görüşlerini almak istedim.İşte kapsülün özelliklerini aynen aktarıyorum ve resminide...Yardımcı olursanız sevinirim.

     Kedi Otu Kapsülü Hakkında.!


    Sepe Natural Valerian Root - Kediotu Kökü

    Kediotu'nun kurutulmuş kök ve rizomlarında; Actinidin, Chatinidin, nişasta, Valerien asidi, İsovalerien asidi, eterli alkaloitler, uçucu yağ (%0.5-2), şeker ve tanen bulunmaktadır. Bitkinin köklerine özel kokuyu veren madde, uçucu yağ içinde bulunan valerianik asit (valerenic acid) tir. Taze köklerde valepotriat ismi verilen bir grup etken madde vardır. İçlerinde en önemlisi valtrat olup, Kediotu (V. officinalis) köklerinde % 0.5-1 oranında bulunmaktadır.

    Kediotu kökü; modern hayatın bir etkisi olarak ön plana çıkan korku, gerginlik, ve sinirlilik hallerinde, bu durumlardan rahatlıkla kurtulabilmek için, yardımcı olabilecek çok değerli bir bitkidir.

    Etkisinin belirtileri, dalgınlık ve yorgunluğun aksine, rahatlatıcı bir canlılık olarak görülür. Geçmiş zamanlarda, yaraları iyileştirmek için kullanıldığı bilinmektedir. Amerikan yerlileri savaşçılarının yaraları üzerine, bitkinin taze yapraklarını ezerek hazırladıkları preparatları kullanırlardı. Kediotu'nun kurutulmuş köklerinin öğütülmesi sonucunda elde edilen tozun da mikrop öldürücü etkisi olduğu düşünülmektedir. Nevrasteni (zihinsel ve bedensel yorgunluk) ve histeri (bencillik, kapris, alınganlık...) durumlarında ise, kediotu kökü kullanılması neticesinde başarılı sonuçlar alındığı görülmüştür. Kediotu yüksek kan basıncını (hipertansiyon) düşürücü bir etki de gösterebilmektedir. Kediotu kökü; öncelikle uyuyamama ve uykuyu sürdürme sorunu olanlar tarafından kullanılabilir.

    Genelde, sinir sisteminden kaynaklanan tüm rahatsızlıklara, spazmlara ve ağrılara karşı da kullanılabilir. Örnek verilecek olursa, baş ağrısı, migren, mide bulantısı, sinirsel kalp çarpıntıları, sinirsel mide şişkinlikleri, histeri, huzursuzluk, sinirlilik, endişe (anxiety), korku, karamsarlık, dişilik organı ağrıları, menopoz rahatsızlıkları ve çalışma ortamındaki veya özel yaşamdaki stres hallerine karşı başarıyla kullanılabilir.

    Kullanımına Ait Genel Uyarı : Hamile kadınların ve 12 yaş altındaki çocukların bu ürünü bir hekim gözetimi altında kullanmaları önerilir.

    Kullanım Önerisi : Günde 1 defa 1-3 kapsül uyumadan önce veya sağlık uzmanınızın öngördüğü şekilde kullanılması tavsiye edilir.

    Muhafaza Koşulları : Çocukların ulaşamayacağı, serin ve kuru yerde ağzı kapalı olarak muhafaza ediniz. Direk güneş ışınlarından koruyunuz.







  • ben kullandim bundan bi halta yaramadi. para tuzagi bunlar ya. ustelik kokusu da igrenc, saglam adami bayiltir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aböRjin

    ben kullandim bundan bi halta yaramadi. para tuzagi bunlar ya. ustelik kokusu da igrenc, saglam adami bayiltir.


    Hadi ya bende kullandıktan sonra değişen birşeyler olur sanıyodum. ..Hiçmi etki etmiyor kardeş birde ben bitkisel otlar içiyorum rahatlamak için .. Ama bunlardaa etkili olur sanmıştım.. Ne diyorsun. _?
  • bunye meselesi hocam. bende ayni sebeplerden kullandim ama bi faydasini gormedim; belki sen gorursun. belki de duzenli kullaninca ise yariyodur; bilmiyorum.
  • Anladım kardeş .. Madem aynı sebeplerden dolayı kullandıysan önerebileceğin yada senin kullanıp olumlu sonuç aldığın birşey varmı ?
  • yok valla ben sorunlunun tekiyim :D doktora gitmem gerekiyor ama gitmiyorum. bakalim nereye kadar devam edebilcem.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.