Şimdi Ara

Kedi oyunu Stray, animasyon filmi oluyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • BlueTwelve Studio tarafından geliştirilen ve büyük beğeni toplayan kedi odaklı macera oyunu Stray'in gerçek bir animasyon filmi çekiliyor. Oyunun orijinal yayıncısı Annapurna, ilk animasyon filmi Nimona ile Netflix'te sürpriz bir başarı yakaladıktan sonra Stray’in animasyon filmini yapmaya karar verdi.



    Stray’in animasyon filmindeki yaratıcı ekip hâlâ gizliliğini koruyor, ancak Annapurna Animation başkanı Robert Baird, filmin aktif geliştirme aşamasında olduğunu ve "şimdiye kadar yapılmış en iyi hopepunk filmi" olacağını söyledi.



    Stary film oluyor ve dahası da gelebilir



    Baird "hopepunk"ı iyimserliği tiranlığa karşı bir direniş biçimi olarak gören bir anlatı konsepti olarak tanımlıyor. Bu, oyunun duygusal tonunu hemen hemen tanımlıyor, yani Annapurna temel anlamda doğru yolda ilerliyor. Buna ek olarak, oyunun eşlikçisi drone B-12'nin filmin büyük bir parçası olacağı da doğrulandı. Bu ikili filmdeki mizah tarafın yükünü çekecek diyebiliriz.




    Orijinal oyun geçen yıl piyasaya sürüldü ve oyunculara siberpunk bir ortamda meraklı bir kedinin kontrolünü vermişti. Stray, oyunculara dünyaya kedi seviyesinde bir bakış açısı kazandırdığı için övüldü ve hemen hemen her platformda büyük bir hit oldu. Annapurna'ya gelince, Stray şimdilik ileriye doğru atılmış adımlardan sadece birisi.



    Ayrıca Bkz.Return to Silent Hill’in çıkış tarihi ortaya çıktı



    Şirketin animasyon kolu birkaç film daha duyurdu ve daha pek çok filmin müjdesini verdi. Buz Devri'nin yaratıcısı Chris Wedge, Sudan Çıkmış Balık'ın kısaltması olan FOO adlı bir film yönetecek ve Nimona'nın yardımcı yönetmeni Nick Bruno, sadece "yüksek konseptli" ve "Spielbergvari" olarak tanımlanan isimsiz bir projeyi yönetmek için imza attı.



    Şirket ayrıca şemsiyesi altındaki diğer oyunların da film muamelesi görebileceğini belirtti. Yayıncının listesindeki diğer oyunlar arasında Daisy Ridley ve James McAvoy'un başrollerini paylaştığı zaman döngüsü gerilimi Twelve Minutes, bilimkurgu aksiyon-macera oyunu Outer Wilds, anlatı gizemi Kentucky Route Zero gibi yapımlar bulunuyor. Aslında bunların her biri iyi bir film olabilir.




    Kaynak:https://www.engadget.com/cyberpunk-adventure-game-stray-will-be-adapted-as-an-animated-movie-174606306.html







  • Oyunu harikaydı mutlaka ikinci oyun gelecektir. Animasyon dizisini de izlerim çıkarsa. Oyun zaten baştan sona başarılı ve akıcı animasyonlardan o kalitede bir hikaye anlatımı söz konusuydu.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.