Şimdi Ara

Kedi ve Köpek Mamalarında Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.612
Cevap
170
Favori
102.229
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: engwashere

    arkadaşlar amazon prime üyeliğiniz varsa 10 ürün alımına yüzde 10 indirimle birlikte market20 kodunu birleştirdiğinizde (200 lirayı geçtiği için 40 lira indirim + yüzde 10'dan 16 lira) ss'deki gibi 12 kilo trendline mama 144 liraya geliyor. Bizim sitedeki kedilere bu mamadan veriyoruz, bu zamana kadar yemediklerini görmedim. Hatta bizim evdeki şımarık da sırf kıskandığı için bundan istiyor, mama seçen bi kedi olmasına rağmen o da yiyor. trendline en azından şüphe edilmeyecek bi marka sayılır.


    Paylaşım için teşekkürler. Aynı firmanın yeni çıkardığı bir ürün var. Hem 15 kilosu 147 TL. Kupon felan denk getirirseniz daha ucuza da gelebilir. n11 üzerinden kupon ve puan ile 123 TL'ye almıştım. Kedilerimin hepsi severek yedi. Hem de taze ürün. Yukarıda incelemesini yapmıştım zaten. Ana sayfaya eklemedim. Çünkü tam anlamıyla fırsat değil. Benzer içerikli mamalar aşağı yukarı bu fiyatta zaten. n11 kupon yüklemişti bana ama herkese yüklenmemiş sanırım. Şu an trendyol da fiyatı uygun gözüküyor.


    Mercry Mercy Tavuklu Yetişkin Kedi Maması 15 Kg Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL





  • dieselsingle D kullanıcısına yanıt

    Hocam tavsiyeniz üzerine bu mamanın siparişini verdim gelmesini bekleyeceğim. Umarım beğenir ve sağlığı açısından daha iyi olur.

    Felicia Tavuklu-Hamsili Yavru Kedi Maması 2 Kg Fiyatı (hepsiburada.com)

    Bir yakınım royal canin kullanabilirsin biz kedimize veriyor tüy dökmüyor gayet iyi vs. dedi sizce royal canin nasıl bir marka? Deneme şansınız oldu mu?

  • 12 aydan küçük yavru köpeği olanlar değerlendirebilir.MARKET20 kodu geçerli sepette 337 liraya düşüyor.






  • @Hauntblast Mamaların kaliteleri içeriklerine bakarak yorumlanır. Birkaç örnek ile durumu açıklamaya çalışayım.


    1.)İçerik kısmındaki sıralama önemlidir. İlk sırada yazan mamanın içerisinde en fazla bulunan maddedir sıralama düştükçe miktar azalır. Örneğin; tavuk unu , pirinç, keten tohumu , patates ... gibi bu mamanın içerisinde oransal olarak en fazla tavuk unu daha sonra pirinç bulunmaktadır. Sıralama ile orantılı devam eder. 1.sırada mutlaka et türevi olmasına önem verin. Kalitesiz mamalarda genelde tahıl ürünleri 1.sırada yer alır.


    2.) 1.sırada yer almasına önem verin dediğim et türevleri de içerisinde kalite olarak olarak ayrılmaktadır. Genellikle kalitesiz mamalarda tavuk unu , hayvansal protein gibi gibi çeşitli şeyler yazar. İçerik olarak neyli aldığınıza bağlı olarak direkt olarak et ibaresinin bulunmasına dikkat edin.Tavuk eti,geyik eti,kuzu eti gibi yazmasına dikkat edebilirsiniz.


    @emrecan21 Daha liste uzar fakat bu kadarına dikkat etseniz bile yeterli. Sadece markaya aldanıp para vermeyin. Doğrudur royal canin,hills,pro plan gibi markalar orta segment premium mamalardır. Ama alınan üründen ürüne farklılık gösterebilir.Onu da bir örnekle açıklayayım. Örnekte ki her iki üründe royal canin fakat içeriklere bakarak dediğim maddelere göre ayırımı yapabilirsiniz.

    https://www.markamama.com.tr/royal-canin-maxi-adult-buyuk-irk-kopek-mamasi-15-kg

    https://www.markamama.com.tr/royal-canin-maxi-junior-yavru-kopek-mamasi-15-kg



    Son olarak maalesef kur etkisiyle mama fiyatları çok oynuyor ve tabi ki bütçeleri de buna göre ayarlamak gerekiyor. Bende 2 gündür bütçemizi çok aşmayacak ve fiyat/performans olarak üzmeyecek bir mama arıyordum. Bugün köpeğimize Bozita diye bir markanın

    https://www.markamama.com.tr/bozita-ren-geyikli-tahilsiz-kopek-mamasi-125-kg linkteki ürününü aldım. Kağıt üzerinde değerleri güzel duruyor fakat köpeğimizin üzerindeki etkisini zamanla göreceğiz tabi ki onun için bunu tavsiye ederim diyemem fakat markaya göz gezdirebilirsiniz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Squixse -- 19 Ağustos 2021; 9:26:3 >




  • Arkadaşlar trendyol da Miapet marka kedi mamalarında indirim var. 150 TL üstüne de 30 TL indirim mevcut. Kendim bir tane yavru kedi maması ve tavuklu kısırlaştırılmış kedi maması aldım. 234 TL tuttu. Birde kart (TEB Bonus) kampanyasından 30 TL gelecek. Yani 10 TL/kg civarına gelmiş olacak. Ama mamaların içeriği gerçekten iyi gözüküyor. Yeni ürün olduğu için taze olmasıda avantaj.

    Sanırım bu marka önceden de varmış. Ama içerikte ve ambalajda yenilemeye gitmişler. Belki tanıtım indirimi yaptılar. Çünkü kendi ve diğer sitelerinde fiyatı 2 katı. Değerlendirmek isteyenler için linki bırakıyorum ;


    https://m.trendyol.com/sr?q=Miapet%20kedi%20mamas%C4%B1%2010%20kg&st=Miapet%20kedi%20mamas%C4%B1%2010%20kg&qt=Miapet%20kedi%20mamas%C4%B1%2010%20kg&os=1

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Squixse kullanıcısına yanıt
    6 yasinda cocker kopegim var hocam proplan 14+2.5kg ekimde 299tlye almistim suan 590tl nasil uyguna alabilirim market20 kodu herkese mi primelilara mi sadece kac tl alisveris yapmak gerekiyor?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • davetsiz07 kullanıcısına yanıt

    Kod her 120 liraya 20 lira indirim yapıyor fakat dediğiniz üründe geçmiyor maalesef. Hatta bende onu alacaktım fakat kupon geçmediği için almadım , başka mamaya yöneldim. Ki birkaç mama daha denedim onlarda da düşmüyor. Üstte ki attığım puppy olanı yanlışlıkla market kategorisinde listelediler sanırım o nedenle onda düşüyor sadece.

  • KingOfShadows kullanıcısına yanıt

    Hayırlı olsun hocam, eğer besin değerleri iyiyse ben de yavru kedim için alabilirim. Gerçekten fiyat uygun ve besin değerleri de iyi duruyor sizinde söylediğiniz gibi. Elinize ulaştıktan sonra bizleri aydınlatırsanız çok sevinirim.

  • Squixse kullanıcısına yanıt
    Hocam fiyat 120nin kati olursa o kadar x20tl ind mi oluyor guzelmis oyleyse
    Kategori sadece market urunleri mi peki primeli olmak sart mi

    Bu urunun yavru olmasi icerik degilde mamanin boyutundan mi yani yetiskin icin besin değerleri ayniysa uygun gibi
    Cunku mystick almıştım proplan artinca o bile 2.5kg 60tl kg fiyati ayni

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Squixse kullanıcısına yanıt
    Hocam linkden bozitanin urun icerik oranlarlarina ulaşamadım tahilsiz geyik eti diyor ki ilk defa geyikli mama duydum alinir mi sizce kg 29,52ye geliyor ben kg 24tl olanlari uygun sayıyorum

    Bu arada proplan pump yavru olanin da içerik orani sıralamasını yazar misin tavuklu diyor pirinc tavuk oranlari nasil?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • @davetsiz07 Prime özel mi değil mi bilmiyorum sepete atıp deneyin isterseniz. Evet her 100 TL de 20 lira indiriyor.Pro pln puppy de 80 TL indirim yapıyor o nedenle.

    Pro plan puppy mamanın içeriği şu şekilde; Tavuk eti, pirinç, mısır gluten unu, kümes hayvanı ürünleri, mısır, buğday, karışık tokoferollerle korunmuş hayvansal yağlar,balık unu, kalsiyum fosfat, yumurta ürünü, balık yağı, tuz, potasyum klorür,potasyum sitrat, L- lizin, çinko sülfat, vitamin E takviyesi, vitamin A takviyesi, kalsiyum karbonat, vitamin B-12 takviyesi, folik asit, biotin,sodyum selenit. 


    Yavru ve yetişkin mamalarında protein,yağ,kalsiyum vb oranlar değişkenlik gösterir. Yavru iken gelişim çağında oldukları için bu oranlar daha yüksektir. Yetişkin bir köpekte yavru maması kullanmanın nasıl bir dezavantajı olur derseniz aklıma ilk gelen yağlanma ve kilo alma olur, birde aktivitesi düşük ev köpeğiyse daha da artar tabi.


    Yukarıda linkini paylaştığım Bozita mamanın içeriği şu şekilde ; Tavuk% 42 (kurutulmuş tavuk% 32, taze tavuk *% 7, tavuk suyu% 3), kuru patates *, bezelye nişastası *, kemik yağı * (% 11), ren geyiği * ( taze hazırlanmış% 8),

    kurutulmuş pancar posası *, mineraller, lignoselüloz *, keten tohumu * (% 1), maya *.


    Bende 7.5 yaşındaki cockerımız için aldım. Dediğim gibi bizde ilk defa kullanacağız bu markayı o yüzden sizi alınır veya alınmaz diye yönlendiremem. İçerik olarak güzel duruyor , kullanım testinde göreceğiz bakalım.





  • Merhaba french buldogumuz var, bilenler anlıyacaktır beni. Bu cinsler alerjik ve narindir. Genelde tüy dökme ve alerjik sebepleri de mamalardır. İçeriğinde tahıl var çünkü birçok mamanın. Paketinde hipoalerjik veya tahılsızdır yazan paketlere tek seferde 500-600 tl verdiğim oldu. Ancak aşağıdaki mamayı kullandığımızdan beri sıkıntılarımız azaldı tavsiye ederim üstelik çoğu zaman 200tl. altına düşüyor şu an indirim de yine.






  • 125 TL La Cat Mix Karışık Etli Yetişkin Kedi Maması 16 kg


    https://www.gittigidiyor.com/kedi/kedi-mamasi/la-cat-suprume-cat-mix-yetiskin-16-kg_spp_814586?id=698283723


    Gittigidiyor 80/20 indirim kuponu yüklü hesap 5 TL'ye satılıyor daha da uyguna gelir.


    Çek satış bölümü : https://forum.donanimhaber.com/cek-satis-takas-bolumu--114648771-15646


    29,99 TL Orga Kitty (Dogal Selüloz Pelleti) Kedi Kumu 15Kg (22Lt) (50 TL üzeri kargo ücretsiz)


    https://www.hepsiburada.com/orga-kitty-dogal-seluloz-pelleti-kedi-kumu-15kg-22lt-p-PTATAK15KG22LT?magaza=ATAK%20T%C4%B0CARET


    Kedi ve Köpek Mamalarında Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >




  • 1,5 kg 10 TL Somonlu plus kısır kedi maması.. BEDAVA.. Kısa süreliğine..

    https://www.hepsiburada.com/reflex-plus-somonlu-kisirlastirilmis-kedi-mamasi-15-kg-p-HBV00000PMEIU?magaza=maskotpet&url_src=and-product-detail

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • _Köroğlu_ kullanıcısına yanıt

    Yorumu geç gördüm. Gerçekten çok iyi fiyatmış; alana hayırlı olsun..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _Köroğlu_

    1,5 kg 10 TL Somonlu plus kısır kedi maması.. BEDAVA.. Kısa süreliğine..

    https://www.hepsiburada.com/reflex-plus-somonlu-kisirlastirilmis-kedi-mamasi-15-kg-p-HBV00000PMEIU?magaza=maskotpet&url_src=and-product-detail

    Çok iyi fırsatmış gerçekten. Kaçırdığıma üzüldüm Kedi ve Köpek Mamalarında Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: cohannan

    125 TL La Cat Mix Karışık Etli Yetişkin Kedi Maması 16 kg


    https://www.gittigidiyor.com/kedi/kedi-mamasi/la-cat-suprume-cat-mix-yetiskin-16-kg_spp_814586?id=698283723


    Gittigidiyor 80/20 indirim kuponu yüklü hesap 5 TL'ye satılıyor daha da uyguna gelir.


    Çek satış bölümü : https://forum.donanimhaber.com/cek-satis-takas-bolumu--114648771-15646


    29,99 TL Orga Kitty (Dogal Selüloz Pelleti) Kedi Kumu 15Kg (22Lt) (50 TL üzeri kargo ücretsiz)


    https://www.hepsiburada.com/orga-kitty-dogal-seluloz-pelleti-kedi-kumu-15kg-22lt-p-PTATAK15KG22LT?magaza=ATAK%20T%C4%B0CARET


    Mama fırsatını ana sayfaya ekledim. Gittigidiyor banada 30 TL kupon tanımlamıştı. Mama fiyatları diğer sitelere göre yüksekti. Yani kupon kullanmanın bir manası kalmıyordu. Ama bu mama için kullanabilirim. Fırsat için teşekkürler.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Merhabalar arkadaşlar. Kısırlaştırılmış kuru kedi maması alacağım. Altta verdiğim linkteki ürünü alıp deneyen oldu mu? Fiyatı iyi gibime geldi. Tecrübe etmiş arkadaşlar yazarsa çok sevinirim.



    Kedi ve Köpek Mamalarında Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]trendyol.com
    Vancat Sterilised Kısırlaştırılmış Tavuklu Yetişkin Kedi Maması 1 Kg(5 Adet) Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
    https://www.trendyol.com/vancat/sterilised-kisirlastirilmis-tavuklu-yetiskin-kedi-mamasi-1-kg5-adet-p-114436579?boutiqueId=575273&merchantId=273265
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.