Şimdi Ara

Kedim bana küstü.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba ben Egemen.Fazla uzatmak istemiyorum.Ben bu gün sürme kapıyı kapatırken aniden kapıdan geçti.Kafası sıkıştı.Arkadaşlar birşey olmadı merak etmeyin.Gerçekten.Şimdi bana cani,pislik diyebilirsiniz.Aslında benim suçum değil.Kedim daha 3 aylık falan çok hareketli bende kapıyı kapatırken flash gibi atladı.Offfff.Çok üzüldüm yaaaaaa.Hemen bağırmaya başladı.Bende ağladım tabi.Bana küstü.Nasıl gönlünü alabilirim? NE OLUR YARDIM EDİN.Geceleri uyuyamıyorum.




  • Merak etmeyin kedilerin neler yapabileceğini herhalde hepimiz biliyoruzdur. Neden cani desinler, kaza... Kedilerin frekansları farklı bizden, kapılarda çok dikkat ediyorum. Bir de çift açılımlı pencereler, balkon kapıları varsa dikkat edin, camlar böyle açıkken yalnız bırakmayın. Oradan çıkmak isterken kayıp, tam açının başladığı yerde boğulan kediler var. Büyüyünceye kadar dikkat etmek lazım.


    Belki de küsmemiştir, korkmuştur, büyük ihtimalle kapıyı sizin kapattığınızı bile bilmiyor. Merak etmeyin, zamanla barışır. Biraz zaman vermeniz lazım.

  • Yaa inanır mısınız aynı olay geçen ay başıma geldi. İki kedim var evde biri anne diğeri de oğlu. Anne olan çok fena ama oğlan tam tersi o kadar uysal ki. O gün odamdalardı anne olan bağırıyor kapıyı aç diye ben de uykumdan uyandım kapıyı açtım. Oğlan arkadan geliyormuş görmedim sıkıştı. O an kaynar sular döküldü başımdan aşağı. Normalde ben nereye gitsem o da ordadır annesinden çok beni anne gibi görür ama sürekli kaçtı, sevdirmedi. Ben de sizin gibi çok ağladım kendime kızdım. Birkaç saat kaçması devam etti o gün de ben onun peşinde dolaşmış oldum. Sürekli konuştum, özür diledim en son elimi tutup ısırdı sonrasında da barıştık sanırım. Bir daha bunu unutmaz bilerek yaptığımı düşünüp korkar benden diyordum ama trip atmış oldu sadece. Eminim sizin kediniz de trip attıktan sonra sizinle barışacaktır.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepinize çok teşekkür ediyorum.Kedimin gönlünü aldım.Hepinize bu konuya vakit ayırdığınız için tekrardan teşekkür ederim.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.