Şimdi Ara

Kel ya da Hasal'da okuyanlar ya da mezunlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
2
Favori
891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar şu anda liseye başlayacak bir öğrenci velisiyim.Bu 2 okul mensuplarından ricam bu okulların ortalama diploma notları kaçtır acaba?Birde bu okullardaki 50. Öğrencilerin not ortalaması kaç olur?Amacım bu okullardan hangisinde hocaların notu daha kıt onu anlamak.Sonuçta üniversite şu anda neredeyse not ortalaması ile girilen bir dünyaya gidebilir.Şu anda 1.5k-2k arasında bir çocuğun ileride dezavantajlı olmayacağı ya da minimum handikabının olduğu bir lisede okuması konusunda yardımcı olmak.
    Not:Bu iki okul kıyas kabul etmez diyenler varsa evimiz Hasala çok yakın.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >



  • eski bir hasal mezunuyum. önceden hocaların notu kıttı ama bu obp olayından sonra çok daha makul oldular. üniversite başarısı da yüksek okulun. her sene olduğu gibi bu sene de ilk 500 ve 1000de birçok öğrenci var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crista galli -- 13 Temmuz 2014; 22:36:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Crista Galli sizin Hasal mezunu olduğunuzu bildiğim için size pm de atmak istemiştim izinsiz olduğu için başaramamıştım.Buraya yazmanıza sevindim.Biz iel hedefi ile yola çıkıp 1 net ile kaçırınca sudan çıkmış balığa dönen bir aileyiz.Daha önceden bir B planı yapmadığımız için seçenekler arasında kayboluyoruz.Saolsun konu hakkında Kel'den arkadaşlarda yardımcı olmaya çalışıyorlar.Bizim evimiz Hasal'a 3-5 dk mesafe bu da Hasal'ın bizim gözümüzdeki en büyük artısı.Çocuğumuz 1.5k-2k arasında bir sınav derecesi var. Bu sıralama Kel için anca yeter bir sonuç iken Genelde 4k-6k dan alan Hasal için önleri işaretliyor.Kel'in avantajının biz Almanca seçeceğimiz için 2. Bir yabancı dil ve Türkiye'nin her yerinden öğrenci geldiği için kişisel gelişiminin daha iyi olacağını düşünüyoruz.Hasal neden seçeceğimiz konusunda bize yardımcı olursanız seviniriz.Birde diploma notları daha da önemli hale gelirse kaza ile notu çok kıt olan hocaların toplandığı bir okulda açıkcası olunması taraftarı da değiliz. Bu açıdan Hasal hakkında bilgi alabilir miyiz?Okul 1.si,Okul 30.su okul 50. sinin not ortalaması kaçtır acaba?Birde dün lys yerleştirmeleri incelediğim zaman Hasal ile Kel hemen hemen aynı gördüm.iki okulun da ilk 30 u Türkiye de ilk 3500 e girme başarısını her yıl neredeyse gösteriyor gibi.

    Cevaplarınız bizim tercihimizde önemli olacak şimdiden Teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Up

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AOBP OBP'ye dönüştükten sonra kıt not verme dönemi bitti, hocalar da insafa geldi. Ben KAL mezunuyum sınava gireceğim sene OBP gelmişti önceki senelerde hep zor soran notları esirgeyen hocalar normal şekilde not verir olmuşlardı. Bir de bu puanın çok abartıldığı görüşündeyim çalışan çocuk zaten iyi notlar alır. Genelde son gece çalışmama rağmen 85 ortalama gelmişti bana ilk 50 içindeydim okulda.
  • Ha bir de sorunuza gelince Kabataş Erkek konumu ve puanı nedeniyle öncelikle düşünmeniz gereken yer diyorum hazır öğrenci bu okula girme şansını da elde etmişken.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.