Şimdi Ara

KELEBEK MOBİLYA REZİLLİĞİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikler Herkes iyi akşamlar.

    6 Haziranda Kelebek mobilyadan yemek takımı ve oturma grubu satın aldım.Satın alırken bana 2-3 hafta içinde teslim ederiz dediler.Bunlar 2-3 hafta derler ama 1-1.5 ay önceden teslim etmezler zaten düğünüm de 16 ağustosta hayli hayli yetişir diye düşünmüştüm.Son 2 haftadır her gün kelebek mobilyayı aradım."Bakın evleneceğim evde hiç mobilya yok.Düğün yeri falan her şey hazır bomboş evde mi oturalım.Bir an önce getirin şunları.Çeyiz dizeceği ortada konsol monsol hiçbir şey yok."Bu arada yatak odası takımını da kelebekten satın aldım.Ondan zaten hiç haber yok.Neyse O kadar ısrara bugüne mobilyaları teslim edeceklerini söylediler. Hafta içi evde kimse yok.Doktor olduğum için de hastaneden öyle izinle ayrılma gibi bir lüksüm yok bu dönemde.Zor bela birisini ayarladım evde durması için.Neyse öğlen 2 gibi mobilyalar gelmiş yerleştirmişler falan.Ayarladığım arkadaş da karşılamış bunları.5 gibi hastaneden çıktım eve geçtim göreyim diye.Baktım mobilyalar gayet şık güzel olmuş. Bi rahatlığına falan bakayım dedim. 3lü koltuklar rahat baya sandalyeye oturayım dedim. Bi baktım sandalye beşik gibi sallanıyor oturunca.Sonra diğer sandalyelere baktım. 6 sandalyenin 5 tanesinin 1 ayağı diğerlerine göre kısa bazısı 1 cm kısa bazısı yarım cm.Ama hepsi sallanıyor.İçime kurt düştü.Gittim tekli koltuğa oturdum onun da bir ayağı kısa o da sallanıyor oturunca.Sonra konsola baktım dolap kapaklarından 2 tanesinin köşesinde kırık var.kırıklar büyük kırık değil ama Bunları piyasada defolu ürün diye ucuzdan satıyorlar sonuçta.O kadar para vermişsin insan böyle hataları görmezden gelemiyor.Çağrı merkezini aradım gayet rahat bir şekilde işte 1 hafta 10 gün içinde sizi arayacaklar. Servis gelecekmiş,ürünlere bakacakmış. Gerekirse götürüp ayaklarını tamir edip getirecekmiş.Zaten bu hafta düğünüm var falan muhabbetini çıtlatayım dedim hafif bir takımı 2 ayda getirmiş bir firmanın takımın yarısını tamire götürüp getirmesi en az 1 ay sürer. Videoyu da ekleyeceğim orada her hatayı teker teker göstermeye çalıştım.

    Bir de işin komiği bana teslim gecikmesinin sebebinin bir ürünün kalite kontrol geçememiş olmasından dediler.Ondan dolayı da 1-2 hafta geciktirdiler.Ve gönderdikleri her ürünün altında KALİTE KONTROLÜ YAPILMIŞTIR diye bir barkod var.Yemin ediyorum ne yapacağımı şaşırdım.Burada paylaşayım dedim belki bir faydası olur.Bir daha kelebek mobilyadan asla alış veriş yapmayacağım.Parayı peşin veriyoruz,Ürünümüzü teslim alamıyoruz,Teslim ettiklerinde de durum böyle oluyor.





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bedrettin123 -- 12 Ağustos 2020; 23:34:22 >







  • Video açılmıyor
  • Mahkemeye git hocam. Hakkını ara yoksa bunlardan kurtulamayız.
  • Moueson kullanıcısına yanıt

    düzelttim hocam biraz kalite bozuldu yüklerken ama anlaşılıyor her şey.

  • Hocam sakıncası yoksa eşinle nerede, nasıl tanıştığını sorabilir miyim? Ben tıp fakültesinde 5.sınıftayım, yaşım 27; ama bu yaşıma kadar hep Elizabeth olarak yaşadım. Bu durumu ben bir hekim olarak kendime yakıştıramıyorum artık, zoruma gidiyor.

    Yani şu an öyle bir durumdayım ki TUS çalışmak, bir kadınla iletişim kurmaya göre 10 kat daha kolay geliyor, hiç tecrübem yok. Ama kafama koydum artık, TUS'u kazanmayı da beklemeyeceğim. Çünkü emin ol sınıfta damsız kalan bir tek ben varım. Bu sorunu bir an önce çözmem gerek.

    Nedir bu işin formülü, ne yapmak gerekir?

    Bu arada yaşadığınız talihsizliği umarım en kısa zamanda atlatırsınız.

  • Size hızlı ve kesin çözümü söyleyeyim:

    Önce LinkedIn'den konuyu anlatan ve firmaya güzelce giydiren bir paylaşımda bulunup firmayı ve firma üst düzey yöneticilerini etiketliyorsunuz(tabi bunun için güçlü bir profile ihtiyacınız olacak) Paylaşımınıza insanlar da destek verince şirketin ceo'su hemen üst düzey bir yetkiliyi görevlendirecek, sizi arayacaklar ve istenirse hızlı çözüm nasıl olabiliyormuş siz bile hayret edeceksiniz(paylaşımınızı silmenizi isteyecekler, probleminiz çözülse bile asla silmeyin benden söylemesi)
  • Hocam başta bu kadar sorun çıkaran insanlardan neden mobilya almakta ısrar ettiniz ?


    Her neyse geçmiş olsun. Değiştirmelerini talep edin iade almaz bunlar büyük ihtimal mobilyacıların çoğu şark kurnazı

  • quote:

    Orijinalden alıntı: DrakeMcCain

    Hocam sakıncası yoksa eşinle nerede, nasıl tanıştığını sorabilir miyim? Ben tıp fakültesinde 5.sınıftayım, yaşım 27; ama bu yaşıma kadar hep Elizabeth olarak yaşadım. Bu durumu ben bir hekim olarak kendime yakıştıramıyorum artık, zoruma gidiyor.

    Yani şu an öyle bir durumdayım ki TUS çalışmak, bir kadınla iletişim kurmaya göre 10 kat daha kolay geliyor, hiç tecrübem yok. Ama kafama koydum artık, TUS'u kazanmayı da beklemeyeceğim. Çünkü emin ol sınıfta damsız kalan bir tek ben varım. Bu sorunu bir an önce çözmem gerek.

    Nedir bu işin formülü, ne yapmak gerekir?

    Bu arada yaşadığınız talihsizliği umarım en kısa zamanda atlatırsınız.

    doktor adamsın bulursun

  • [DHTUBE=

  • Hocam ısrarcı olmadım zaten. İlk başta belirttiğim gibi bana dedikleri süre makul bir süre geldi. Ama süreç uzadıkça iptal etmek istedim paramı geri verin başka yerden alıcam dedim. Öyle olmuyor firmaya dava açmanız lazım dediler pişkin pişkin.

  • DrakeMcCain kullanıcısına yanıt

    Kardeşim doktor olmakla bu işin bir alakası yok ki. Doktorum diye de kendine yedirememe gibi bir psikoloji içine girmen de çok yanlış. Ayrıca doktorluk force unu kullanarak bulacağın kız donuna kadar alır senden haberin bile olmaz. Bu işler nasip işi bırak arkadaşlarının sevgilisi olsun senin de karşına biri çıkar elbet.

  • crazyfriend712 kullanıcısına yanıt

    Bu yolu denicem hocam teşekkür ederim.

  • Mobilyaların bir çoğu kalitesiz üretiliyor artık. Aynı malzemeler farklı firmalar tarafından evrilip çevrilip ucuz işçiye montaj yaptırılıyor ve farklı mobilyalar üretiliyor. Kaliteli malzeme almak için kesenin ağzını bayağı bi açmak lazım. Yoksa sallanan ayaklar, aynı hizada olmayan kapaklar, dandik malzeme, kırık, çizik gibi sorunlarla karşılaşmamak imkansız gibi birşey. Bir de imkanınız varsa sakın ama sakın kurulum sırasında başıboş bırakmayın gelenleri. Gördüğünüz en ufak sıkıntı için direktif verin. Bir an bakmasanız dahi savsaklamaya başlıyorlar. Bir an önce montajı yapıp kaçmaya çalışıyorlar. Sizin en büyük hatanız montajı boş gününüze denk getirmemeniz olmuş. Ne kadar yoğun olursanız olun bu tarz işleri boş gününüzde başında bekleyerek yaptırın. Geçmiş olsun.

  • yapacak bir şey yok bana da köşe takımında eksik kırlent verdiler sonuç çıkmadı

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.