Şimdi Ara

Kelimenin tam anlamıyla göz kamaştıran ekranlı bir telefon geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kelimenin tam anlamıyla göz kamaştıran ekranlı bir telefon geliyor
    Realme ve BOE, yakında piyasaya sürülecek GT Neo 6 SE üzerinde önemli bir otaklığa gitti. Bugün düzenlenen etkinlik kapsamında telefonda kullanılacak özel ekran resmen tanıtıldı. Tüm tabuları yıkan bu ekran, parlaklık konusunda çıtayı erişilmesi güç bir yere çıkaracak. Öyle ki Realme GT Neo 6 SE, sunacağı 6.000 nit ekran parlaklığı ile kelimenin tam anlamıyla göz kamaştıracak gibi görünüyor.



    Realme GT Neo 6 SE ve 6.000 nit ekran parlaklığı



    Etkinlik kapsamında yapılan açıklamaya göre Realme GT Neo 6 SE’nin ekranı 6000 nitlik tepe parlaklık noktasına ulaşacak. Bağlam açısından Galaxy S24 Ultra, maksimum 2600 nite çıkabiliyor. Bu ekranda aynı zamanda parlaklık, göz koruması ve dokunma hassasiyeti gibi bazı iyileştirmeler de bulunuyor.



    Kelimenin tam anlamıyla göz kamaştıran ekranlı bir telefon geliyor
    6000 nitlik tepe parlaklık eşiği Realme GT Neo 6 SE’de bulunan ekranı dünyanın en parlak ekranı yapıyor olsa da bu, sürekli olarak kalınan bir seviye olmayacak. Cihaz, normal koşullarda yine etkileyici olan 1.600 nitlik global maksimum parlaklık ve 1000 nitlik manuel maksimum parlaklık sunacak. Yeni ekran etkileyici ışık ve gölge efektleri de sunacak. BOE, genişletilmiş dinamik aralıklarda üstün bir oyun deneyimi için “game super HDR” özelliğini öne çıkarıyor. Maksimum parlaklık eşikleri de bu özellik aktif olduğunda devreye giriyor.



    Ayrıca Bkz.Galaxy Z Flip 6’dan yeni detaylar: Exynos varyantı, 12GB RAM ve dahası 



    Kelimenin tam anlamıyla göz kamaştıran ekranlı bir telefon geliyor
    Realme GT Neo 6 SE ayrıca 3+1 Pulse düşük frekanslı titreşim, 2160Hz yüksek frekanslı PWM karartma ve donanım düzeyinde düşük mavi ışık özelliklerini destekliyor. Ek özellikler arasında uyarlanabilir ekran, uyku modu ve göz yorgunluğunu azaltan göz koruma da yer alıyor. Ancak yetenekler bunlarla da sınırlı değil; Ekran, daha yumuşak yenileme hızı geçişleri, daha düşük güç tüketimi ve daha hızlı ekran tepki süreleri için 8T LTPO teknolojisini kullanıyor. Realme, panelin yenileme hızının 0,5 ila 120Hz arasında değiştiğini söylüyor.



    Öte yandan günümüzün trendi yapay zeka burada da devrede olacak. Realme, kullanıcının yorgun olduğunu algılayan "Greenfield AI" göz koruma özelliği ile sistem arayüzleri ve medya içerikleri gibi çeşitli durumlarda ekranı uygun olarak ayarlayacak. Ekran ayrıca duyarlı bir oyun deneyimi için 2500Hz anlık dokunma örnekleme hızı da sunuyor.



    Realme, GT Neo 6 SE'nin yeni çıkan Snapdragon 7+ Gen 3 yonga seti ile donatılacağını resmen doğruladı. Ayrıca çeşitli sızıntılar telefonda 100W şarj desteğine işaret ediyor. Telefonun Nisan ayında tanıtılması planlanıyor.




    Kaynak:https://www.gizmochina.com/2024/03/25/realme-gt-neo-6-se-6000-nit-display-boe/







  • bune yaa gözü bozmasa bir yerden sonra parlaklıktan ziyade ppi orani yada yuksek renk desteği arar olduk

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Işık son ayarda eve gelip, uyuyup saat kaç diye gece bakanların vay haline:)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Gerçek 6000 Nit değildir o. Ortam ışığı sensörü aracılığıyla birkaç piksel 6000 Nit'i görmüştür, onu da panelimiz 6000 Nit ha diye pazarlıyorlar :D.

  • BOE ekranlar nasıl

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • "Göz kamaştıran" ile "gözü kamaştıran" farklı deyimler. Biri iltifat diğeri olumsuz deneyim. Hemen örnek içinde pekiştirelim: "Göz kamaştıran motorunu sürerken kaskını takmayı unutunca güneşten gözü kamaştı." (Çocuğum ne pis geyiğin varmış)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E_Y_B_H_P_T -- 26 Mart 2024; 1:13:41 >
  • Fantaziden başka birşey değildir. Kullandığım telefon 1600 nit ,güneş tepeden vururken bile %80 yapıyorum yetiyor. Eşeğin kulağına su kaçırma işine döndü.

  • Şarj dayanmaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam plaj telefonu olmuş. Ancak powerbank olmadan olmaz anında biter şarj.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Günlük kullanım için değil de tv - pc ekranları için güzel olur. Özellikle de hdr içerikleri için

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 5000 mah batarya olaya giriş yaparken eşgali barraki tarrakiye: Kelimenin tam anlamıyla göz kamaştıran ekranlı bir telefon geliyor 

  • BekirTemel B kullanıcısına yanıt

    5000 mah bile ortalama oldu bazı şartlarda. Eskiden Lenovo p2 vardı bende 5100 mah pilli, 2.5 gün gidiyordu şarjı ki kassam 3 gün bile olabilirdi. Şu an an xiaomi mi 10t pro kullanıyorum, gece yatarken şarja takmazsam ertesi gün öğlen olmadan şarja takmam lazım. ıps 4k ekran, 4k veya 2k video izleme, 144 fps (ben 90 fps ayarladım yetiyor, 144 fps ile arasında harcadığı pile oranla yeterince fark yok benim için) derken 5000 mah pil bile ortalama oldu.

  • Ben GT Neo 5 SE kullanıyorum ve efsane bir telefon kesinlikle alınabilir oyunlarda aşırı iyi performans sağlıyor 144FPS Destekleyen oyunlarda minimum 130 FPS alıyorum

  • Sanal Bellek S kullanıcısına yanıt

    aslında 6000-7000 mah bataryalar yolda gibi, 5000 mah gerçekten sıktı ve eskidi, muhtemelen bu gibi cihazlar ile yeni bataryalar çıkabilir ama bunun fiyata etkisi ne olur bilinmez

  • Red_devil33 kullanıcısına yanıt
    Yürek dayanmaz...

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Reyhani gtx2 kullanıyorum 13 güncelleştirmesi var diğer telefonlar 15 güncelleştirme aldı Real me sattığı ürünlerin arkasında durmuyor normalde kullanılacak bir telefon değil özetlerine bakıp aldanmayın o özellik çok insanda da var karakter olarak fazla kurcaladım mı diğeri beş para etmez olduğunu anlarsın Real me aynen öyle ekran donma hatası duş hatası wi-fi hatası arama hatası ekran donukluğu internet kopması yaşıyor ona göre alın bana kalırsa xiaomi'den şaşmayın xahomi note 10 pro kullandım 3 yıl boyunca bana mısın demedi tavsiye üzerine Real mi aldım pişman oldum benden söylemesi

  • ben realme gt 2 kullanıyorum oyunlarda vs hiç sorun yaşamam çoğu ağır oyun sabit 60fps biraz ısınsada güzel cihaz insanı tatmin ediyor pil süreside normal düzeyde 7saat civarı ekran süresi görüyırum ve banada yetiyor zaten 32dk da fln şarj oluyıor acil işim olduğumda 10dk şarja takıyorum %5~10 dan %40~45 civarına geliyor realme alınmaz diye birşey yok her markanın alınmayacak telefonları vardır.realme gt2 alınır bence

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.