Şimdi Ara

Kelnel_data_inpage hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • beyler dün pcde gezinirken tarayıcı ve bir adet oyun açıktı aralarında geçiş yaparken birden böyle bi ekran belirdi somurtan surat şeklinde mavi ekran çıktı kelnel_data_inpage hatası olarak belirtti parantez içinde.neyse %100e doldu yeniden başlatıcaz dedi yeniden başlattı ama başladıktan sonra 2-3kez açışım bu pc çok ağır çok verdiğim komutlara çok geç cevap veriyo bilgisayara tıklayınca bile bi 15-20 saniye bekletiyo sorun ne olabilir? ne yapmam gerekiyo ? korkulacak bi durum varmı ortada
    Kullandığım laptop Samsung NP550P5C-S04TR bu arada



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dextro22 -- 8 Ocak 2015; 17:00:49 >



  • microsoftun sitesinde bir kullanıcı farklı laptopta başına geldiğini söylemiş ve microsoft cevap olarak bunu yazmış
    ''Mavi ekranda alınan hata kodları; donanımlarınızın mekanik hatalarından, aygıt sürücülerinin (driver'ların) doğru çalışmaması veya uyumsuzluğundan ya da virüs sorunlarından kaynaklanan hata kodlarıdır.
    Bilgisayarınızda yüklü olan, lisanslı bir antivirüs programı mevcut ise, bununla ve indireceğiniz Microsoft Safety Scanner aracı ile sisteminizde tam taramalar gerçekleştirerek bulunan zararlı öğeleri temizleyin.
    Bilgisayarınızın üretici firmasıyla görüşerek tüm donanımlarınızın, işletim sisteminize uygun ve en güncel sürücülerinin yüklenmesini sağlayın.
    Bu işlemlerin ardından sorun devam ederse veya işlemler gerçekleştirilemiyorsa, bilgisayarınızda donanımsal (fiziksel) bir problem var demektir. Bilgisayarınızın üretici firmasının teknik servisinde tüm donanımsal kontrolleri yaptırmanız faydalı olacaktır.''
    benim pcsimde orjinal kaspersky virüs programı mevcut ve herhangi bir virüs gözükmüyor...




  • yardım !
  • Güvenli mod da açar mısınız makineyi,klasör programları dediğiniz uygulamalara bakın yine takılma var mı yoksa virüs ihtimali yüksek combofix programını kurun güvenli modda tarama yapın hata olursa düzeltir.Bunu bir eleyelim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cengaver53

    Güvenli mod da açar mısınız makineyi,klasör programları dediğiniz uygulamalara bakın yine takılma var mı yoksa virüs ihtimali yüksek combofix programını kurun güvenli modda tarama yapın hata olursa düzeltir.Bunu bir eleyelim.

    klasör programları dediğiniz uygulamalar bakın derken ne demek istediğinizi tam anlamadım birde combofix nedir ne işe yarar biraz daha ayrıntılı anlatırmısınız pc deyimlerini tam bilmiyorum çokta anlamam teşekkürler...
  • Başlangıçta f8'le güvenli modda bilgisayarı başlatın.Masaüstü geldiğinde takıntı olan durumları klasörlerin geç açılması programları açtığınızda geç açılması gibi bunları yaşadığınızı söylediniz bunları deneyin diyorum aynı hatalar oluyor mu?Komutlara ağır cevap veriyor demişsiniz hangileriyse onları bilemiyorum siz deneyeceksiniz eğer aynı durumlar olmuyorsa dediğim programı yükleyin masaüstüne kurun tekrar bilgisayarı güvenli modda başlatıp bu programla taratın.Normal anti virüsler güvenli modda çalışmaz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cengaver53

    Başlangıçta f8'le güvenli modda bilgisayarı başlatın.Masaüstü geldiğinde takıntı olan durumları klasörlerin geç açılması programları açtığınızda geç açılması gibi bunları yaşadığınızı söylediniz bunları deneyin diyorum aynı hatalar oluyor mu?Komutlara ağır cevap veriyor demişsiniz hangileriyse onları bilemiyorum siz deneyeceksiniz eğer aynı durumlar olmuyorsa dediğim programı yükleyin masaüstüne kurun tekrar bilgisayarı güvenli modda başlatıp bu programla taratın.Normal anti virüsler güvenli modda çalışmaz.

    tamam hocam deniycem bu program dosya falan silermi sormadan birde antivürüs olduğu halde pcye virüs giriyorsa ben boşuna para vermeyim bu programa
  • İnternetten indirip kuracaksınız bedava harbi bayağı bilgisizsiniz bu konuda bilen birine yaptırabilirsiniz.Bir sıkıntı çıkarmayın bir şeyler yaparken.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.