Şimdi Ara

Kemal Sunal'ın filmi gerçek oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam,
    İlginç gördüğüm için paylaşmak istedim. Kemal Sunal'ın bir filmi vardı. Fatma Girik'in robotunu yaptırıyordu Japon arkadaşına. Adam usanmamış sıkılmamış aynısını Scarlett için uygulamış (mantıklı seçim bence de)
    http://www.dijitalkanal.com/teknoloji-haberleri/Ricky-Ma-isimli-Hong-Konglu-bir-tasarimci-Scarlett-Johanssona-tipatip-benzeyen-bir-robot-yapti.html
    Her neyse adam Scarlett Johansson un robotunu yapmış. Ne amaçla kullanıyor bilmiyorum ama evde bir Di Caprio, Brad Pitt vs olması, ona su getirtmek hoş olurdu :)







  • Teknolojinin gittiği nokta günden güne iyice çirkinleşmeye başlıyor. İyi güzel, su getirsin vs. ama bu ünlü kişinin bir insan olduğunu ve bunun onu nasıl hissettireceğini kimse düşünmüyor mu?

    Bu teknolojinin ilerleyen zamanlarda ne noktaya geleceği, robota neler yaptırılabileceğini gayet tahmin edebiliyorsunuzdur diye düşünüyorum.

    Çok değil, yakın zamanda muhtemelen 3d yazıcılar ile ilgili bir yasa çıkacaktır tüm dünya ülkelerinde çünkü insanlar kendi silahlarını bu yazıcılar ile üretir hale geldiler.
  • kesinlikle!
  • Gereksiz ve arkadaşın dediğine katılıyorum , teknoloji ihtiyaçlar için üretilmeli.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.