Şimdi Ara

KEMURI | PS5 | ANA KONU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • KEMURI | PS5 | ANA KONU



    KEMURI | PS5 | ANA KONU


    Ikumi Nakamura tarafından kurulan stüdyo UNSEEN, Nakamura tarafından tasarlanan ve yaratılan orijinal bir fikri mülk olan KEMURI'yi duyurdu.


    İşte UNSEEN aracılığıyla oyuna genel bir bakış:


    KEMURI sizi, gizemli yaratıkların (YOKAI) halkın arasında saklandığı bir şehir ormanında, öngörülemez olanın olağanüstü olanla buluştuğu bir diyara çağırıyor. Bir YOKAI AVCISI olun ve şehrin gizemlerini çözmek ve dünyaya denge getirmek için FOX PENCERENİZİ kullanın. Tek başınıza veya arkadaşlarınızla heyecan verici bir maceraya dalın, yokai'yi şık bir şekilde avlayın, güçlerini toplayın ve daha büyük zorluklarla yüzleşin.


    KEMURI'nin dünyası, geleneksel Japon folkloru, modern kültür, anime estetiği ve sıradan insanların görüşünün hemen ötesinde doğaüstü harikaların var olduğu uluslararası bir yeteneğin karışımıdır. Bu dünya, yokai avcılarını avlarını takip ederken ve hızlı tempolu dövüşlerde savaşırken varoluşsal temalar ve ahlaki ikilemlerle yüzleşmeye zorluyor. Görünümünüzü değiştirmek ve paranormal yeteneklerine erişmek için bazıları kötü niyetli, bazıları dost canlısı çok çeşitli yokaları toplayın.


    Kaotik dikey bir şehirde koşun, süzülün ve avlanın, diğer dünyadan karakterlerle tanışın ve bizim dünyamız ile bilinmeyen arasındaki boşlukta var olan nefes kesici bir anime dünyasını deneyimleyin.


    KEMURI'nin görüldüğü yerde... yokai'nin de onu takip edeceği kesin. Geriye kalan tek soru şu: BİLİNMEYENİ nasıl AVLAYACAKSINIZ?




    Geliştirici : UNSEEN


    Yayıncı : UNSEEN


    Çıkış Tarihi : Açıklanmadı.


    Resmi Site : https://www.kemuriworld.com




    Duyuru Fragmanı



    KEMURI | PS5 | ANA KONUUNSEEN ▧youtube
    KEMURI - Teaser Trailer | ▧ UNSEEN An original IP concepted & created by Ikumi Nakamura, developed by ▧ UNSEEN. KEMURI summons you into a realm where the unpredictable meets the extraordinary in an urban jungle where mysterious creatures - YOKAI - hide amongst the population. Become a YOKAI HUNTER and use your FOX WINDOW to unravel the mysteries of the city and bring balance to the world. Dive into a thrilling adventure alone or with friends, hunt yokai in style, collect their powers and face even greater challenges. Where there are sightings of KEMURI…yokai are sure to follow. The only question that remains is: How will you Hunt the Unseen? Find more info at: unseen-tokyo.com/game TEASER Credits Directed by: Liam Wong & Raúl Ibarra 3D & Tech Art Direction: Daisuke Minatoya Animation: Raúl Ibarra Concept Art: MAI Character Art: NASS Environment Art: Trey McNair, Erick Tjoe, Yurie Kawana, Charlotte Baglioni, Nicolas Millot, Yi Kai Cheung World: Arnaud Tuduri Video Editing: Federico Capogreco Sound Design: Takayasu Sodeoka VFX & Compositing: Petrol Ad, Omar Espinosa Rigging: Miquel Campos Production: Kyoko Fujiwara, Michelle Lai, Giin Choi Special thanks to: UNSEEN team Music: ONUKA - ZENIT Follow our journey at: @unseentokyo www.unseen-tokyo.com
    https://www.youtube.com/watch?v=YCAX_eC3rOo









  • Kemuri Hakkında Bilgiler :


    - Doğaüstü, çevrimiçi co-op PVE aksiyon oyunu. Tek başınıza, arkadaşlarınızla veya çevrimiçi oynayın


    - Ikumi Nakamura (Ghostwire Tokyo) tarafından yönetilen yeni bir stüdyo olan UNSEEN TOKYO tarafından geliştirilmiştir.


    - Gerçek dünya ile doğaüstü dünyayı birleştiren bir yokai avcısı olarak oynayın.


    - Akrobatik hareket ve çapraz geçiş ile dikey şehirleri keşfedin.


    - Anahtar kareli animasyon ile anime sanat tarzı.


    - Modern bir dokunuşla ilk PS1 ve Dreamcast oyunlarından esinlenilmiştir. Nakamura, Capcom'dan Okami üzerinde çalışmaya başladı.


    - Yokai dünyasını görmek ve sorunun kaynağını keşfetmek için tilki pencerenizi kullanın.


    - Savaşlara, müzakerelere katılın ve görsel görünümünüzü değiştirmek ve yeni güçlerin kilidini açmak için yokai edinin.


    - Boss savaşları onaylandı.


    - Çıkış hala "yolun biraz ilerisinde".





  • What is KEMURI? UNSEEN artwork, animation, game prototypes and behind the scenes with Ikumi Nakamura


    KEMURI "KEMURI nedir?" geliştirici günlüğü.


    KEMURI | PS5 | ANA KONUUNSEEN ▧youtube
    In December 2023 UNSEEN revealed KEMURI to the world at The Game Awards. The work that goes into creating a game is often unseen. In this video, development team members including Ikumi Nakamura share unseen artwork and more details about the game: WHAT IS KEMURI? Please enjoy and let us know your comments in the section below! Created by: Liam Wong, Freddy Capogreco and Giin Choi. Follow our journey at: @UNSEENTOKYO Join our Discord community: https://discord.gg/sRuwrKnfnk Follow us on X/Twitter: https://www.x.com/unseentokyo Find out more about KEMURI at: https://www.kemuri.game Pick up KEMURI merchandise at: https://www.kmrstore.com #unseentokyo #videogames #gaming
    https://www.youtube.com/watch?v=SjyhN5KLGps
  • Ikumi Nakamura, Stüdyo Başkanı: "Benim adım Ikumi Nakamura. Ben bir yaratıcıyım. Bir sanatçı, bir oyun geliştiricisi ve bir anne olarak. Her zaman yerimi bulmak için sürekli bir arayış içinde olduğumu hissediyorum. KEMURI, doğaüstü bir çevrimiçi işbirlikçi aksiyon oyuncuya karşı düşman oyunudur. Bu oyun yokai dünyasını gerçek dünya ile birleştirerek büyüme sürecinde kaybettiğimiz entelektüel merakı uyandırıyor."


    Nass, Konsept Sanatçısı: "Sanat tarzı eski ve yeninin bir karışımı. Çok büyüleyici. Karanlık fantezi büyük bir etki."


    Shane Canning, Seviye Tasarımcısı: "Gördüğünüz anda çarpıcı anime sanat tarzına benziyor. Bu gibi unsurları geçmişte ya da animelerde ya da bir yerlerde görmüş olabilirsiniz, ama bizim hepsini bir araya getirme şeklimiz."


    Omar Espinosa, Teknik Sanatçı: "KEMURI Japonca'da duman anlamına geliyor. Onu bir karakter olarak ele almaya çalışıyoruz. Tahmin edilemez olmalı. Kendine ait bir hareketi olmalı, oyuncuya tepki vermeli. Dumanın olduğu yerde yokai vardır."


    Nakamura: "Yokai avcısı, bilinmeyeni avlayan, gizemle kaplı havalı bir varlık. Oyuncular bir yokai avcısı rolüne bürünerek insan yeteneklerinin ötesinde doğaüstü güçler kazanıyor ve bilinmeyen daha büyük zorluklarla yüzleşiyor." İnsan dünyasında olduğu gibi yokai dünyasında da hem iyi hem de kötü bir arada var olur. Yokai, ölmüş hayvanların, nesnelerin ve insanların özünden ortaya çıkar ve derin geçmiş hikayeleri taşır."


    Idris Grey Macchruiteir, Oyun Tasarımcısı: "Bu sadece "canavarlar kötüdür" demek değil, iki farklı dünya arasında bir köprü olmak gibi bir şey."


    Misuzu Watanabe, Oyun Direktörü: "GÖRÜLMEYENİ görmeye hazır mısınız? 'Tilki Penceresi' normalde göremediğimiz dünyaları görmemizi sağlayan bir süper güç gibi. Şehri keşfediyor ve yokaileri tespit etmek için "Tilki Penceresi "ni kullanıyorsunuz. Eğer sorunun kaynağı buysa, onlarla savaşıyorsunuz."


    Kenan Alpay, Oyun Tasarımcısı: "Aslında bunu kullanmak oldukça tehlikeli. Bunu kullandığınızda düşmanlar sizi fark edecektir, bu nedenle oyuncular bunu kendi avantajlarına kullanmak için doğru zamanı seçmelidir."


    Watanabe: "Savaşlara, müzakerelere katılın ve sahip olmak ve gücünüzü artırmak için yokai edinin. Yokai'nin gücünü açığa çıkararak, insan bilgisinin ötesinde harekete geçmek için modayı kullanarak görsel görünümünüzü değiştirirsiniz. Çeşitli yokai'leri toplayabilme özelliği oyuna yüksek bir tekrar değeri katıyor."


    Kasper Holmberg, Oyun Tasarımcısı: "Oynanış döngüsü büyük ölçüde bir büyüme ve keşif yolculuğu olmalı."


    David Steinberg, CTO ve Teknik Direktör: "KEMURI tek başınıza, arkadaşlarınızla ya da çevrimiçi olarak diğer insanlarla oynayabileceğiniz bir oyun. Oyuncular neyi seçerse o olur."


    Watanabe: "KEMURI'deki animasyonlar çok dinamik. Animatör Raul onlara bir ritim katıyor."


    Raul Ibarra, Animasyon Yönetmeni: "Benim için animasyonla ilgili en önemli şey kuşkusuz ritimdir. Hayatımız boyunca müzik dinledik ve bir enstrüman çalmasanız bile bunu içselleştirdiniz. İster bir video oyununda ister gerçek hayatta olsun, her hareketin kendine has bir müzikalitesi var. Amacım KEMURI'yi oynarken bunu hissedebilmeniz."


    Steinberg: "Benim için KEMURI'deki en çarpıcı şeyin karakterlerin hareketleri olduğunu söyleyebilirim. Karakterler hem animasyon açısından hem de oynanış açısından gerçekten benzersiz bir şekilde hareket ediyor ve bu da oyuncuların sahip olduğumuz dünyayla etkileşime girmesini sağlıyor.


    Aaron Packard, Oynanış Mühendisi: "Oyundaki hareketle ilgili olan şey, gerçekten oyuncu ifadesiyle ilgili ve bu daha çok oyuncunun korkak olmasını ve bunu gerçekten yapmak istediği şekilde yapmasını sağlamakla ilgili.


    Watanabe: "Hareket yakalama kullanmaktan kaçınıyoruz ve sadece ana kare animasyonuna odaklanıyoruz. Konseptimiz bu."


    Nass: "Karakterlerime animasyon eklendiğinde, sanki karakter canlanmış gibi hissettim. Onları ilk gördüğümde gerçekten çok etkilendim.


    Nakamura: "Kaotik dikey şehirlerde yarışırken, yükselirken ve avlanırken dikey seviye tasarımı sizi şaşırtacak."


    Canning: "Bence oyuncular, son derece havalı animasyonumuzu bu harika çapraz geçiş sistemiyle eşleştirmekten ve ardından bunu, bu oyun mekaniklerini eğlenceli bir şekilde kullanmanızı sağlayan gerçekten dikey alanlarla eşleştirmekten gerçekten heyecan duyacaklar."


    Erick Tjoe, Çevre Sanatçısı: "Oyuncuların kaotik ve dikey bir dünyayı keşfettiği sürükleyici bir deneyim yaratıyoruz. Farklı kültürlerden ilham alan bir ortam."


    Yurie, Teknik Çevre Sanatçısı: "Daha önce orada bulunmuşsunuz hissi veren bir dünya inşa ediyoruz. Nostalji hepimiz için kişisel bir şeydir. KEMURI'de bunu sanatta, hikayede ve tanıştığınız karakterlerde hissedeceksiniz."


    Nakamura: "Bu, kültürler arası ve dengeli gelişim ortamıyla sadece UNSEEN tarafından yaratılabilecek bir dünya."


    Macchruiteir: "Bence bunu yansıtan bir ürün yapmak için tüm benzersiz bakış açılarımızı ortaya koyabileceğimiz bir ortam yaratmış olmamız harika."


    Nakamura: "Oyuncular bu esrarengiz dünyayı keşfedecek, ölümün doğasıyla yüzleşecek, gizli gerçekleri ortaya çıkaracak ve hem hayatta hem de öbür dünyada seçimlerinin sonuçlarıyla yüzleşecekler."


    Nass: "Teaser'ı izlerken yaşadığınız heyecanı tekrar yaşayabileceksiniz."


    Watanabe: "KEMURI teaser'ına ilgi gösteren herkese gerçekten minnettarız."


    Pierre Maury, Mühendis: "Oyun etrafında oluşan topluluk bizim için gerçekten bir motivasyon kaynağı."


    Nass "Herkesin beklentilerini karşıladığımızdan emin olmak için çok çalışıyoruz."


    Packard: "Bu oyun PS1 ve Dreamcast'in ilk dönem oyunlarında sevdiğim her şeyi, tarzları ve yenilikleri açısından modern bir dokunuşla ele alıyor. Bu, Japonya'nın bunu yeniden ele alması ve insanların bunu oynaması için gerçekten heyecanlıyım."


    Canning: "Oynanış mı görmek istiyorsunuz? Size oynanış göstermek istiyoruz! Sadece doğru olduğundan, harika göründüğünden, insanların beklentilerini karşılamakla kalmayıp onları aştığından emin olmak istiyoruz."


    Holmberg: "Planladığımız bazı boss savaşlarına insanların tepkilerini görmek için gerçekten sabırsızlanıyorum. Oldukça vahşi olacak!"


    Nakamura: "Bu videonun yayınlanmasından sonra, kapsamlı bir geliştirme ve oyun testi aşamasına dalacağız. Gerisi yolun biraz daha ilerisinde olsa da, hayal gücünüzü serbest bırakabilir ve heyecanlanmaya hazır olabilirsiniz!"


    Espinosa: "Desteğiniz için teşekkür ederim, umarım eğlenirsiniz!"


    Canning: "Hangi karakterin favoriniz olduğunu görmek için gerçekten sabırsızlanıyorum."



    Kaynak :

    KEMURI | PS5 | ANA KONU
    KEMURI | PS5 | ANA KONUgematsu
    KEMURI ‘What is KEMURI?’ developer diary
    https://www.gematsu.com/2024/02/kemuri-what-is-kemuri-developer-diary




  • Ikumi Nakamura answers YOUR questions! (KEMURI inspiration, Games, Anime, Story +more) 



    KEMURI | PS5 | ANA KONUUNSEEN ▧youtube
    ▧ UNSEEN CEO Ikumi Nakamura answers your questions again! In this #askikumi episode, she answers questions from our community after revealing our first game project here at UNSEEN, "KEMURI". Thank you everyone on here and on our Discord community, Twitter and Instagram for your questions. See you next time! Leave your comments and questions below! Follow our journey at: @UNSEENTOKYO Join our Discord community: https://www.unseen-tokyo.com/discord Follow us on X/Twitter: https://www.x.com/unseentokyo Find out more about KEMURI at: https://www.kemuriworld.com Pick up KEMURI merchandise at: https://www.kmrstore.com #gaming #videogames Timestamps: 00:00 Intro 00:20 What type of game is KEMURI? 00:36 Singleplayer vs Multiplayer 01:00 Offline? 01:07 Gameplay? 01:30 Open world? 02:03 1st or 3rd person? 02:14 Osaka? Cyberpunk? Tokyo? 02:37 Story mode 02:57 New mechanics 03:30 Fox window 05:35 WHEN? 06:26 KEMURI initial idea 08:21 Parkour and action 09:19 Art style 10:00 Fashion 10:28 Characters 12:06 Yokai 12:45 KEMURI world 13:23 Customization 13:43 KEMURI system 14:08 Accessibility 14:24 Development period 14:32 Please collaborate with us 16:41 UNSEEN's Goal 16:57 Main themes "Relationships and Death" 18:12 Story telling 18:30 Cosplay 18:40 Ikumi swag jacket 18:50 Localization 19:07 Last question
    https://www.youtube.com/watch?v=8k0Dx7ZvK5s
  • KEMURI | a Sneak Peek at Gameplay



    KEMURI | PS5 | ANA KONUnocapsyoutube
    the stylish yokai hunting game, KEMURI, by UNSEEN Tokyo just gets cooler and cooler every time we learn something new about it. a new behind the scenes video was posted last week that goes over the game’s world, inspirations, early prototype footage, and tons of vibes. behind the scenes video: https://www.youtube.com/watch?v=SjyhN5KLGps&t KEMURI website: https://www.kemuriworld.com/ --------------------------------------------------------------------------------------------- read my weekly indie newsletter: https://www.patreon.com/nocapsbb follow my Steam curator page: https://store.steampowered.com/curator/44586681-nocapsbb/
    https://www.youtube.com/watch?v=yN9JSrumdo8
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.