Şimdi Ara

Kena: Bridge of Spirits | PS4 - PS5 ANA KONU | (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
474
Cevap
9
Favori
19.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • çıkış tarihi mart olarak açıklandı geriye beklemesi kaldı...
    ps4 / ps5 için çıkış yapacak 2 nesil arası ücretsiz geçiş olacakmiş


    https://www.psu.com/news/kena-bridge-of-spirits-ps5-ps4-release-date-narrowed-down-to-march-2021/

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kena: Bridge of Spirits, dudak uçuklatan bir PS5 macerası için AAA üretim değerini sonsuz bağımsız cazibeyle birleştiriyor!!


    Kena: Bridge of Spirits is fusing AAA production value with endless indie charm for a jaw-dropping PS5 adventure


    Ember Lab'in ilk oyunu, oyunların şimdiye kadar yüzeyini zar zor çizdiği kültürel bir alana harika bir dalış.


    Josh, "Anahtar kare animasyonunu kullanmak, geliştirdiğimiz stilize karaktere ekstra kişilik katma esnekliği sağlıyor," diyor. "Karakter yüz donanımlarına fazladan zaman ayırıyoruz, böylece performanslarına duygu ve ifadenin inceliklerini ekleyebilelim." Mike, bu tarzın bize dinamik oyun animasyonları geliştirme fırsatı verdiğini de ekliyor. Kena'nın hareketi fantastik olsa da, tüm eylemlerine ve saldırılarına ağırlık vermeye ve karakter denetleyicisinin gerçekten sıkı ve duyarlı hissetmesini sağlamaya çalışıyoruz. "


    Su terazisi


    Kena: Bridge of Spirits | PS4 - PS5 ANA KONU |



    Ancak Kena: Bridge of Spirits, oyuncuların yeni PS5'lerini adım adım ilerletmeleri için şüphesiz bir başka interaktif göz şekeri parçası olsa da, tartışmalı olarak daha da ilham alan bu görsel stilin arkasındaki etkiler. Ruhları bir alemden diğerine götüren genç bir ruh rehberinin maceralarını kronikleştiren Ember Lab'in özel zamanlanmış konsolu, dünyasını, karakterlerini ve hatta müziğini tanımlamak için ağırlıklı olarak Bali kültürlerinden yararlanıyor. 

    Josh, "Güneydoğu Asya kültürlerinin Kena üzerindeki etkisi abartılamaz," diye devam ediyor. "Ancak, Bali kültürünü anlamamız ve maruz kalmamız ancak Çudamani grubuyla çalışmaya başladıktan sonra geldi. Bestecimiz Jason [Gallaty], müzik tarzlarını ve geleneksel enstrümanlarını film müziğine dahil etme umuduyla Gamelan Çudamani'ye ulaştı. Jason Seslerini oyuna saygılı bir şekilde getirecek bir işbirliği oluşturmak için Çudamani ekibiyle çalışmak için çok zaman harcadık. Bu işbirliği sayesinde, inanılmaz Bali kültürünün oyunun ana konseptiyle benzerlikler içerdiğini keşfettik: kapana kısılmış ve mücadele eden ruhların hareket etmesine yardımcı olmak üzerinde.


    Estetik çekiciliğine rağmen, Kena'nın ormanda havadar bir yürüyüş olmasını beklemeyin. Elbette, The Rot olarak bilinen Minion benzeri karakterlerden oluşan sevimli kadrosu, sevimli yardımcıları ve sonsuz bir şakacı komedi kaynağı oluşturuyor, ancak Ember, oyuncuların hikayenin daha koyu tonlarından ve alt tonlarından da etkileneceğini umuyor. Kena, yeni nesil bir kadın kahramanın tüm özelliklerine sahip olabilir, ancak süreçte kendi değişim hikayesini yaşamadan bu ruhlara başka bir dünyevi dönüşümde rehberlik etmeyecek.


    Mike, "Kena'nın da biraz yardıma ihtiyacı var" diyor. "Onun içindeki zayıflığı açığa çıkarıyoruz ve bir değişim geçiriyor. Ruh olma fikri, bu ruhlara yüzde yüz yardım etmen gerektiğidir, tamamen özverili olmalısın. Ama eğer kendine bir şey tutuyorsan o zaman bu sizi geride tutabilir ve daha zorlu ruhlarla yüzleştiğinizde aklınıza gelen budur. "


    Mistik güç



    Kena: Bridge of Spirits | PS4 - PS5 ANA KONU |

    Aynı şekilde, Kena'nın temel oynanışı, Ember Lab'in harika bir şekilde gerçekleştirilmiş evreninde ıslık çalma turu olduğu kadar mistik bir güç testi olacak. Ruhların geçmişle bitmemiş işlerini bırakmasına yardımcı olmak için Kena, kampanya boyunca bir dizi hayvansal patrona karşı yıkıcı kombo saldırılar düzenlemek için bir yaylı melez kullanarak yolsuzluklarının tezahürlerini ele almak zorunda kalacak. Mike, Ember'ın DualSense'in dokunsal geribildirim teknolojisini denediğini ve Kena'nın savaşını PS5'te daha da hızlı hissettirmek için uyarlanabilir tetikleyicileri kullanarak menzilli dövüşte "taktiksel, düşünülmüş, tamamen çizilmiş ok atışlarını teşvik etmek" için kullandığını açıklıyor.


    Mike şöyle devam ediyor: "Sağ tetikte, tamamen çizdikçe sertleşen biraz direnç var." "İpi tam olarak çektiğinizde, yay daha fazla güce ve daha fazla doğruluğa sahip olur ve geri çekilirken tetiğin içindeki bu gerilimi hissedersiniz."


    Yukarıda bahsedilen Rot sprite'ları, özel öğeler veya kıyafetlerle özelleştirmiş olabileceğiniz dahil, aynı anda ekranda görünebilen yüzlerce tek tek oluşturulmuş Rots ile Bridge of Spirit'in çeşitli bulmacalarında ve savaş karşılaşmalarında Kena'ya yardımcı olmak için hazır olacak. Açıkçası, kendi spin-off üçlemesini garanti edecek kadar sevecen olduklarını düşünüyoruz, ancak Ember Lab bunun yerine Kena'nın hikayesini bir sonraki adımda nereye götürebileceğini düşünüyor. Josh, "Bu ruhlara yardım ettiğiniz ve her birinin epizodik bir yapı olarak gerçekten iyi çalışan bir hikaye döngüsüne sahip olduğu yerde oluşturduğumuz döngü," diyor. "Bu oyuna giremeyeceğimiz ve oyunda açmak için devam edebileceğiniz ek döngülere sahip olan ilave ruhlar için kesinlikle fırsatlar var."


    İlk macerası mağaza raflarına bile çarpmadan kardeşlerin Kena'nın ufkuna bakmaları şaşırtıcı değil. Bridge of Spirits, zengin kültürel ve fantastik arka planıyla oyuncuları büyüleyen, zorlayan ve duygusal olarak bağ kurabilen yeni bir franchise'ın yapım aşamasındaki tüm ayırt edici özelliklerine sahiptir. Yeni nesilde bir ayakla, oyunun tüm yönlerini geliştirmek için PS5'in gücünü kullanan ve geçmişte sağlam bir şekilde kurulmuş bir diğeri, sinematik animasyonun zamansız çekiciliğine dayanan Kena: Bridge of Spirits, tümüyle ışık getirmeye hazır ve hayat bu Mart baharın ilk pırıltılarına. 


    Kaynak : https://www.gamesradar.com/uk/kena-bridge-of-spirits-is-fusing-aaa-production-value-with-endless-indie-charm-for-a-jaw-dropping-playstation-adventure//





  • mart ayı geldi ses yok oyun ile ilgili ne bir video ne tarih beklemedeyiz güzel bir oyun olacak

  • Kena: Bridge of Spirits | PS4 - PS5 ANA KONU |
  • yarınki sunumda bir çıkış tarihi ve gameplay bekliyorum, çok umutluyum bu oyun için mükemmel bir teması var




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamer-x -- 24 Şubat 2021; 14:3:17 >
  • Bende bekliyorum hocam Oynanış + Çıkış tarihi gelecek gibi duruyor. :)


    @gamer-x

  • Kena 24 Ağustos Çıkış Tarihi. :)


    Kena: Bridge of Spirits - State of Play Trailer | PS5, PS4





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 26 Şubat 2021; 1:45:49 >
  • Bu oyun bence çok çok iyi olacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 24 Ağustos'ta çıkıyor haydi hayırlısı bakalım, fiyat 284 TL den ön-siparişe açıldı

  • PC'de 69 TL. Arada 215 TL fark var. :DD

  • Ginga Bishounen kullanıcısına yanıt

    ps tr taş mı yesin.pardon kur fazlaydı özür dilerim ulu ps tr.

    ne kadar iyi oyun olsa da bu fiyat farkından dolayı ucuzlamadan alamayacağız




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nemanja Bjelica -- 26 Şubat 2021; 11:2:12 >
  • PC ile PS arasındaki fiyat farkı devasa. Oyun çok iyi görünse de o fiyat farkını versem kendimi enayi gibi hissederim.
  • ygrkmklnc kullanıcısına yanıt

    Her zaman ki gibi PSN ile PC fiyatı arasında uçurum var. Bu fiyat farkından sonra konsolda oynayası kalmaz insanın hakikaten. Ama PC kullanıcıları için kaçmaz bu çapta bir yapım için 69 lira çok çok uygun bir fiyat. Senaryosu klişe bile çıksa güzel grafikler ile bezenmiş oyun dünyası eşliğinde keyifli bir oynanış sunacak gibi görünüyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omer687 -- 26 Şubat 2021; 14:3:21 >
  • puhahaha.


    Bu kafayla devam et PS TR. Daha çok oyun alırım senden, lol.




    Kena: Bridge of Spirits | PS4 - PS5 ANA KONU |
    Kena: Bridge of Spirits | PS4 - PS5 ANA KONU |
  • ön sipariş geçtim geriye beklemesi kaldi..

    oyuna pahali diyenler heralde hiç oyun almayıp plustan bedava oyun bekliyen tayfa :) açsın stora baksinlar 600-700 ler havada uçusuyor. Bu oyun için en iyi fiyat Tr Psnde 284 lira diğer psnlerde fiyatlar 40$ / 40€ / 33£ / 3330 hint rupisi yani 300-350lira arasinda.

    kimse gelip epic falan filan demesin playstation başlığında adama gülerler...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PS5 de oynamak için bekledigim bir oyun :))

  • byvolcan kullanıcısına yanıt

    Yanlış anlamayın lütfen ama sizin bu söyledikleriniz biraz teselli, avuntu, kabulleniş gibi geldi bana. Platformlar farklı da olsa oyun aynı, sürüm aynı sürüm sonuçta. Türkiye'deki Playstation kullanıcılarının tıpkı Steam'in, Epic'in hatta Microsoft'un Xbox ve PC'de 1.parti oyunlarda Türkiye'ye özel ücretlendirmesi gibi Sony'den de bunu beklemesi gayet doğal bir durum. Bu duruma tepki gösteren oyuncuları eleştirmenize hiçbir anlam veremiyorum. Ayrıca Amerika ve Avrupa'da Birleşik Krallık hariç Steam, PSN fark etmeksizin her platformda oyun fiyatları da aynı. Türkiye'de olduğu gibi bir uçurum yok.


    Şimdi kimse gelip Epic falan filan demesin gülerler demeyin lütfen ülkemizde PSN fiyatlarından çok büyük bir çoğunluk memnun değil. Bunu insanların kardeşlik ve/veya PSN Tr yerine daha uygun fiyatlara gelen farklı store'lara veya ikinci el kutulu ve takas sistemine yönelmesinde de görmek son derece mümkün.


    Ha şu da ayrı bir konu. Sony özel fiyatlandırma yapmak zorunda mı değil elbette Türkiye pazarını yeterince kazançlı bir pazar olarak görmüyorlardır umurlarında olmaz yapmazlar tıpkı şuan da olduğu gibi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omer687 -- 27 Şubat 2021; 15:14:17 >




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.