Şimdi Ara

Kendi sunucumdan yayın?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi geceler, işyerimde 7/24 çalışan bir server var win server 2008 yüklü. Alan adı satın aldığım bir siteyi bu server üzerinden yayınlayabilirmiyim? Kısaca nasıl yapabilirim?
    Saygılar.



  • Yayınlayabilirsiniz.

    Öncellikle IIS kurulması gerekiyor ardından DNS sunucusu ve bunların doğru şekilde ayarlarının yapılması ile siteniz açılacaktır.
  • Bilgi için teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: iskancavardiya

    İyi geceler, işyerimde 7/24 çalışan bir server var win server 2008 yüklü. Alan adı satın aldığım bir siteyi bu server üzerinden yayınlayabilirmiyim? Kısaca nasıl yapabilirim?
    Saygılar.

    Merhaba;

    Kullandığınız server üzerinden bilgi işlem gerçekleştiriliyorsa butür bir işlem gerçekleştirip web sitenizi yayımlamanızın verilerinizin güvenliğini tehlikeye düşüreceğini unutmayınız.

    Onun dışında, birkaç araştırma ile rahatlıkla web sitenizi barındırabilirsiniz, bu işlemler kolaydır,

    Bilginize...
  • Ne gibi bir sorun yaşayabilirim? Güvenlik olarak. Muhasebe programım bu server üzerinde? sizde hosting almak mı mantıklıdır?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: iskancavardiya

    Ne gibi bir sorun yaşayabilirim? Güvenlik olarak. Muhasebe programım bu server üzerinde? sizde hosting almak mı mantıklıdır?

    Merhaba;

    Elbette, güvenlik olarak sorun yaşayabileceğinizi düşünmekteyim. Buna benzer olaylar daha önce yaşanmıştır ve sunucuda web sitesi barındırmak herzaman için fazladan açık portların oluşmasına neden olmaktadır. Bu da ekstra evinize girişler anlamına gelecektir ve sunucu güvenliği azalacaktır. Elbette, profesyonel birisi tarafından düzenli olarak optimize edilir ve güncellenirse sorun yaşamayacağınız söylenebilir.

    Diğer taraftan, bilgilerin yer aldığı sunucuyu yıllık 50-100 TL için güvenlik riskine atmak ve sorunlarla uğraşmak bana göre yersizdir,

    Bilginize...

    ProIrc Hosting ve Internet Hizmetleri
    Web/Ticket:http://www.proirc.org/
    destek@proirc.org / 0 506 965 84 25
    Alper İZGÜDEN




  • elektrik, soğutma ve internet alt yapınız sağlam ve yeterli ise elbette yapabilirsiniz. Telekom'dan sabit ip almanız gerekir ve server ayarlarını yaptıktan sonra dns yönlendirmesi yaparak işlemleri tamamlayabilirsiniz. Ancak ben profesyonel bir firmadan web hosting hizmeti almanızı öneririm. Server'a sızan birinin muhasebe kayıtlarına da erişerek her türlü değişikliği yapabileceği bir alt yapı ne kadar mantıklı?
  • İlgilendiğiniz için teşekkürler. Btün ayarları yaptım , şu anda site aktif. söylediğiniz gibi güvenlik ön planda tutulmalı. ya ayrı bir bilgisayar bırakacam yada hosting alacam. Teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.