Şimdi Ara

Kendi yazdığım programın virüs(WS.Reputation.1) olarak algılanması

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar program tuş basma üzerine fakat yazdıktan yaklaşık 2 ay sonra Symantec "WS.Reputation.1" diye algılamış. O kadar emek verip üstüne bu antivirüslerin saçma davranışlarını görmek sinir bozuyor. Şimdi indiren kişi bunu görüp programı kullanmaya çekiniyor. Bu durumda ne yapmam gerektiğini bilen varmı acaba? Programın kodlarını direk antivirüs sitesine yollasam bir çözüme ulaşırmıyım?


    https://www.virustotal.com/tr/file/73b7096552c474a5ec116652d9958fac122016c260021415ab2df4697e6c5839/analysis/







  • İnternet üzerinden yardım alan antivirüsler öğrenme yeteneğine sahiptirler ve dünyadaki kullanıcıların/üreticilerin sağladığı bilgiler ile veri tabanlarını genişletirler, geribildirim değerlerine göre tüm dünyada zararlı ya da zararsız ya da orta zararlı gibi bir özelliğe sahip olurlar. Bir programa ilk kez rastlandığında/indirildiğinde güvenilirlik seviyesi çok azdır çünkü her an dünyayı ele geçirebilir, kimse bilemez. Yeterince kaynaktan olumlu sonuç alınırsa ve de uzun bir süre bu durum korunursa ancak o zaman güvenilirlik seviyesi o anti vürüs için artmış olabilir.

    Gir bi internet kafeye indir tarama yaptır, başka bir internet kafeden de indir ve tarat, tabi hepsinde benzer anti virüsler olmalı. Belki bu sayede biraz düzelebilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugrul_512bit -- 14 Eylül 2013; 0:38:54 >
  • Antivirüs sitesinden bildirim yaptım cevap geldi. Sanırım yeni güncellemede düzeltilecek. Aynı problemi yaşayanların aklında bulunsun.

    n relation to submission [3312797]. 

    Upon further analysis and investigation we have verified your submission and as such this detection will be removed from our products.

    The updated detection will be distributed in the next set of virus definitions, available via LiveUpdate or from our website athttp://securityresponse.symantec.com/avcenter/defs.download.html

    Decisions made by Symantec are subject to change if alterations to the Software are made over time or as classification criteria and/or the policy employed by Symantec changes over time to address the evolving landscape.

    If you are a software vendor, why not take part in our whitelisting program?
    To participate in this program, please complete the following form:https://submit.symantec.com/whitelist


    Sincerely,
    Symantec Security Response
    http://securityresponse.symantec.com



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hissetme -- 14 Eylül 2013; 12:28:13 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.