Şimdi Ara

Kendime ait video stüdyom için öneri bekliyorum.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
1.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlarım, evimde ürün incelemeleri yapmak amacıyla kurmuş olduğum video stüdyom için sizlerden ürünleri incelediğim masa için öneri almak istiyorum. Şu anda kullandığım masa klasik ceviz kaplama bir bilgisayar masası. Ben bunun kamera görüntüsündeki ışık miktarını olumsuz yönde etkilediğini düşünüyorum. Bu nedenle sizlere elimdeki cihazları belirtip sizlerden masa detayları hususunda tecrübelerinize istinaden görüş bekliyorum.

    Şu anda elimde 1 adet 1920x1080p çözünürlükte, 60fps kayıt yapabilen Sanyo bir kameram ve 720p çözünürlükte, 30fps kayıt yapan bir kameram var. Buna istinaden el yapımı bir softbox'um olmasına rağmen şu anda profesyonel (135w gerçek değerli * 4 adet lambalı) bir softbox siparişi verdim. Yakında elimde olacak. Benim aklıma lake kaplamalı parlak bir masa yatıyor ancak daha önce softbox kullanmadığım için ışık patlayıp kamera görüntüsünü karartır mı diye düşünüyorum.

    Şimdi sizlerden ricam, benim hangi renkte, parlak yada mat olması hususunda bana masa tavsiyesinde bulunmanız.

    Değerli fikirlerinizi benimle paylaştığınız ve zaman ayırdığınız için teşekkür ederim.

    Saygılarımla.







  • Mesut Çeviğin incelemelerinde kullandığı masa güzel,rengini bilmiyorum ama açık renk beyaz gibi bi masa,mat olduğu için parlama yapmıyor,tavsiye ederim;hatta durun inceleme linki gönderiyorum

    http://m.donanimhaber.com/videolar/Meizu-MX4-inceleme-videosu-Yeni-nesil-fiyatperformans-telefonu.htm

    Telefonun yakın çekimlerinin yapıldığı masadan bahsediyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam bende kendım softbox yaptım. içine kaç tane hangi ampulden koymalıyım. kaç watt hangı tür yani? Masada youtube için videolar çekecegım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okanklc21 -- 14 Şubat 2016; 15:26:25 >
  • bak çoğumuzun gözden kaçırdığı asıl önemli şeyi hiç söyleyen olmamış, softboxlar için kullanılacak ampüllerde asıl ve en önemli şey lümen değeriymiş. Lümen nedir?Lümen: ambulden çıkan birim zamandaki ışık miktarı. yani ampülde asıl aramamız gereken özellik bu düşük lümen değeri olan ampül az ışık verir cansız loş ışık verir.
    ve yeni bir şey daha öğrendim aslında kelvin değerinin de pek önemi yokmuş. RAW olarak çekilip fotoğrafın WB ayarı lightroomda çok rahatlıkla ayarlanabiliyor. yani önemli olan şey lümen değeri ve beyaz ışık veriyor olnasıymış.
    bu bağlamda benim önerim bu ampül.
    http://www.hepsiburada.com/vialicht-led-ampul-15w-100w-a60-e27-1400lm-200-6400k-p-HRUVTVL102715015




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.