Şimdi Ara

Kendimi nasıl geliştiririm ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Daha oncede meslek lisesinde okudugum için yazılım altyapım vardı vb.net ve c# php gibi ama temel seviye yabancı degılım yani udemy den java egitimi aldım daha baslardayım normalde python ile baslayacaktım ama universitede java ile basladık kodlamaya destek olması acısından bende java ile basladım kendimi yazılım alanında gelistirmek istiyorum java’dan sonra web tasarım sonra c#’a baslayacagım nasıl bir yol izlemeliyim tecrubeli arkadaslardan öneriler bekliyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Kullanılacak bir program yapıp bunu canlıya alarak ve açık kaynak projelere katkı sağlayarak. Githubdaki öğrenmek istediğin dil ve alandaki repoları bulup, onlar nasıl yapmış diye kod okumak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahoni_38 -- 20 Ekim 2019; 14:45:52 >
  • Merhaba,
    Bende üniversitede Java ile başladım. Üniversiteye başlamadan önce yazılım hakkında hiçbir bilgim yoktu. Bu yüzden arayı kapatmak için youtubeda bir sürü tutorial izledim ve akabinde sürekli kendi ufak programlarımı yazdım. Hesap makinesi, ekrana kişinin dediklerini yazma,kart eşleştirme oyunu, veritabanı ile veri kaydetme-çekme gibi şeyler yaptım. Sonrasında Threadler, Mutex,Semafor gibi temel kavramları öğrenerek yoluma devam ettim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.