Şimdi Ara

KENDİNİ ÇİRKİN HİSSEDENLER BURAYA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Forum'da sık sık dikkat ediyorum bazı arkadaşlar çirkin olduğu için hayata küsmüş durum da.Bir çoğu'da intihar gibi eylemlerden bahsediyor, kendileri için üzülmüyor değilim.Çoğunuzun genc olduğunu düşündüğüm için size şimdi gerçek bir "Çirkin ördek yavrusu" hikayesini anlatayım.
    Küçük bir çocuk iken ve genclik yıllarım da hatrı sayılır çirkin biriydim, sadece çirkin biri de değildim aynı zaman da yoksul bir çocuk'dum.Hayatım hep saklanarak ve saklayarak geçti... Üstüne üstlük baskıcı bir ailem vardı, bilirsiniz insanlar kendilerine yakın arkadaşlar edinirler, bende o yıllarda benim gibi yoksul ya da çirkin arkadaşlar edinirdim.O arkadaşlarım ile de ailem araya girer görüştürmezdi.Böyle de bir olağan üstü durumum vardı. Tabii bu kadar "ezik" bir araya gelince dertleşip sigara içmesi gayet normal oluyor, 13 yaşında sigara'ya başlamıştım.Her türlü dışlanmış biriydim,sonuçta sende bir insansın birini seviyorsun, söyleyemiyorsun.. Okul da bir gezi oluyor etkinlik oluyor gidemiyorsun...her gece yatmadan önce olmaycak hayaller kuruyordum,gün içinde yaşadıklarım aklıma gelir yastığın altına kafamı koyar ağlardım, evet iyi biriydim belki de öyle olmak zorundaydım, benle alay eden arkadaşlarım ya da kurbağa muamelesi yapan insanlar bile kişiliğime saygı duyuyorlardı, güvenilir, dürüst, ahlaklı olmamı takdir ediyorlardı ve bu da benim açıkcası hoşuma gidiyordu, daha sonra eksik olan yanımı bu şekilde kapatabilirim diye düşündüm tabii iyi biri olmanın da getirdiği dez avantajlar oluyor ama hiç vazgeçmedim çünkü sanki tek alternatifim bu ya da eğer vazgeçersem kaybedecekmiş gibi hissediyordum.. Biliyorum uzun oldu, biraz kısaltmaya çalışayım.
    Kendim Meslek lisesi çıkışlıyım, bir gün atölye dersinde arkadaşlarım öğretmenin olduğu bir zaman tipimle dalga geçmişlerdi, hocam'da ne beni üzmek ne de espirilerine kayıtsız kalmamak için hafifçe gülümseyip masasına doğru eğilerek 'büyüyünce hepinizden daha yakışıklı olacak"demişti, o an onun hayali bile beni mutlu edebilmeye yetmişti.Sonra yıllar geçti ben de manevi olarak değişmek istedim.Şöyleki
    İyi biri olmak adam olmak yetmiyor dedim, belki zengin olursam işler değişir insanlar bana saygı duyar zannettim.Tabi zengin olmanın en kısa yolu da kumar dan geçiyordu burda daha önce yazmıştım kumar sorunumu da, neyse ben paranın peşinden gittim bu sırada hocamın dediği o çirkin ördek yavrusu yavaş yavaş kuğu olmaya başlamıştım insanların bana bakışı özellikle kadınların ilgisi yavaş yavaş şaşırmaya başlamıştım ben bile bu kadarını beklemiyordum..daha sonra kumarı bıraktım zengin olmaktan vazgeçtim bu sefer de para beni buldu, Velhasıl kelam yakışıklı olmak gibi bir derdim yokken yakışıklı,zengin olmak gibi derdim yokken zengin ki(zenginliğin bir sınırı yoktur) oldum.Şimdi hiç çalışmasam kira gelirlerim ile hayatıma devam eder, bir kız ile tanışmak istesem evlenmek istesem yapabilirim. Ama öyle olmuyor,çünkü insan geçmişini unutamıyor ya da o eziklik duygusu ne olursa olsun sizden çıkmıyor.
    Şimdi düşündüğümde halbu ki ben hala aynı benim, sadece kaşım gözüm değişmiş, bugün belki zengin isem yarın yine fakir olabilirim.
    Ben hep beni, ben olduğum için birinin beni sevmesini istedim, şimdi birinin beni sadece yüzüm için ve ya para için sevmesini istemiyorum.Karşımda ki kadının da güzel olmaması zerre umrumda değil ama o insanı bulamıyorum, hiç bu durumu avantaja çevirmek gibi durumum olmadı.
    Bazı şeyler yıllar geçsede şartlar değişse de değişmiyor.
    Örneğin:Bugün Disko ya da bar tarzı bir yere gitsem ilk dakika itibari ile "ben buraya ait değilim" diyorum.
    Bir kadın la yakınlaşmam olsa "kendine gel lan, sana yakışıyor mu? bir tarafın mı kalktı? Diyorum içimden.
    Bu ve bunun gibi bir sürü şey sayabilirim.

    Bütün bunları anlattım çünkü bazı şeyler hayal ettiğiniz gibi olmuyor, içinizde ki boşluğu ne güzellik ne de para dolduramıyormuş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • başım ağırıyor bu kadar yazıyı kim okuyacak kardeşim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ee noldu şimdi ben de çözüm falan önercen sandım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • olduğu gibi kabullenmen bence en iyisi. yoksa neden değil, neden olmadılar ile ömrünü tüketirsin. Şimdi bir kaç tavsiye veririm ama Redpill vaazı diye taşa tutarlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.