Şimdi Ara

Kenevir Gitarı CANNAXE ilen MADA

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Mecvut gitarım Epiphone Dot Studio parçalanmak üzere.. Yerine koyabiliceğim bir archtop gitar bakarken kazaran Cannabis sapından yapılan bir gitar türüne rastladım. İlgimi ne kadar çok çekse de birinin şeklini beğenmedim, diğerinin de firmasına mail attım cevap gelmedi..
    Miller Cannaxe: http://www.miller-instruments.com/guitars-english.html
    Firma'nın mühendisleri gitar yapma ve hasır işleme konusunda ehli bilgiye sahip. Gitarın jam videosunu buldum lakin bu konuyu açana kadar kaybettim :( Velhasıl böyle yalnızca eski gitarlarda olan tok, blues bir sesi var. Kasası kenevir hasırından işleme karbon olup ve sapı da vahşi Gibson'larda gördüğümüz gibi maple; kesimi ve boyası fena sayılmaz. Manyetikler ve enstrümanlar 24ayar Altın ve ortalama bir electro ağırlığında. Kasaca bir Turkish kowboya yakışır mahiyette şık ve oturaklı. Fiyatı 2450€.
     Kenevir Gitarı CANNAXE ilen MADA


    Mada Guitars: http://www.madaguitars.com/
    Bu alet biraz ilginç, bükülerek yapılmış yani köşeleri yok. Elde ettiğim bilgilere göre gövdesi kenevirden, sapı maple ağacından yapılmış.. Jam videosu neyin bulamadım malesef. Bir müzisyenle donanımcının arasındaki en büyük ortak yansa denemeden almamalarıdır .
    Mada incelemesi: http://www.guitarsite.com/news/electric_guitar/guitars_made_from_hemp/
    Herkese bol blueslu günler. Fiyatını bulayazdım da inanamadım bu gitarın üsttekinden daha ucuz olması lazım..

    Bildiğiniz başka türler ya da bu gitarlar hakkında daha fazla bilgisi olan varsa çekinmeden paylaşabilir. Herkese bol blueslu günler dilerim =J .







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.