Şimdi Ara

Kentsel Dönüşüm Hakkında Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, yakında kentsel dönüşüm olayına gireceğiz muhtemelen. Lakin hiç bilgim olmadığı için bir mağduriyet yaşamak istemiyorum. Tecrübeli arkadaşlar, kandırılmamak ve hatta dolandırılmamak adına neler tavsiye edersiniz? Sonuçta ne malzemeden anlarım kalitelidir veya değildir, ne de müteahhitin taahhütlerini yapmaması gibi durumlara önlem olarak ne yapmak gerekir merak ediyorum?




  • Selamlar hocam...Bu fikre mutlaka karşı çıkacak komsular olacaktır ama ben yinede yazayim isterim..Öncelikde min. 3 tane kentsel dönüşüm firması ile görüşülmesi gerekiyor.Sİstem nedir nasıldır kim ne yapar ne eder.Sonra o bölgede ki yapılan bitmiş firmaları inceleyerek yapılan yerleri detaylı incelemelisiniz(kullanılan malzeme vs)..Komsular ile görüşecek binadan memnunlarmı,bir srun varmı bunları sormalısınız..


    Kafanızda bir şeyler oturduğu zaman sonrasında o bölgede bilinen adı sanı belli müt. firmalara giderek bizde böyle bir yer var düşünürseniz görüşmek isterim diyebilirsiniz..Birden çok firma ile giderek detayları öğrenebilirsiniz.



    Firmayıda belirledikten sonra yine min. 2 avukat ile görüşerek sözleşmeyi onlar nezninde noter huzurunda imzalamalısınız.



    Avukat giderleri,bitmiş yerleri incelemek bunlar zahmetli işler.Biraz emek vermeleri gerekiyor





  • Merhaba, imar, tapu ve amlak ile ilgili tüm sorularınıza alanında uzman danışmanlarımız ile www.degerinibilir.com web sitemiz üzerinden, danışmanlık hizmetlerimizle cevap alabilirsiniz.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.