Şimdi Ara

Kesintisiz guc kaynagi tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar kesintisiz guc kaynagina ihtiyacim var. Kullandigim 24" monitore baglayacagim. Eski kesintisiz guc kaynagi sizlere omur. Hangi marka daha iyidir. Tesekkurler.

    Topladigim yeni sistemin guc kaynagi ayri o yuzden sirf monitore baglanacak bir guc kaynagi lazim. Eski kullandigim marka FSP...



  • Ben de eve ups almak istiyorum. 2 yan yana oda için (duvarı delip) 1 adet , 1 adet de salon ve oturma odası yine ara duvarı delip ortak kullanma planlıyorum.

    2 yanyana odanın birinde 1 küçük tüplü tv ve modem var. diğerinde ise 42inch lcd tv,digitürk dekoder, hp dv6 labtop var (pili arızalı olduğu için bunu da bağlayacağım maalesef)

    Salon ve oturma odasında 2 lcd tv ve 2 digitürk dekoder bağlanacak.

    2 kritik soru işareti var kafamda:

    1) UPS marka ve model seçimi
    2) Kullanım verimliliği

    1. soru için farklı tavsiye ve incelemeler görüyorum. Buradaki tecrübeli arkadaşlar da tavsiyede bulunursa çok memnun olurum.

    2. soru ise forumlarda pek cevap bulunmayan bir durum. Zira, kısa süreli elektrik kesintilerinde UPS cihazı sitedeki jeneratör devreye girinceye geçen sürede (15 20 saniye) devreye girip cihazların aniden kapanarak zarar görmesini engelleyecekler.

    Fakat daha uzun süreli kesintilerde, ne olacak ?

    Örneğin, elektrik kesildi UPS devreye girdi ve tv ve dekoder çalışmaya devam etti.. UPS besleme süresi içinde cihazları kapama imkanı olmadı.. UPS'in aküsü tükendiğinde yine tıpkı ani elektrik kesintisindeki gibi cihazların zarar görmesi olası mıdır ?

    saygılar,




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.