Şimdi Ara

Keşke Corey Taylor olsaydım :( (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
2.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Einar Solberg kullanıcısına yanıt
    hızlı çalmak eşit değildir iyi çalmak aç bir the four horsemen dinle sonra da çöp mechanix'i dinle.
  • air raid siren A kullanıcısına yanıt
    The Four Horsemen' Dave Mustaine'in bestelediğini unuttun sanırım?
    Bu arada kusura bakma ama Dave Mustaine hızlı çalıyor diye iyi deniyor diyorsan ya Megadeth dinlememişsin ya da cahilsin. Daha önceki mesajlarım gırgırınaydı da bunu kabullenemem.
    Rust in Peace albümünü dinle önce, teknik thrash nasıl yapılırmış öğren, beste nasıl yapılırmış gör. Sonra sırasıyla Countdown To Extinction ve Youthanasia. Bu iki albüm hızlı bile değil hatta Thrash bile denemez, heavy. Bunları dinledikten sonra dediğin yorumu ancak beklediği hızlı müziği bulamayan, ön yargısını kabullenemeyen metallica fanboyları yapar

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Einar Solberg kullanıcısına yanıt
    hocam ben de gırgırına demiştim aslında fakat hala aynı düşüncedeyim. tamam rust in peace bir şaheserdir ama başka öyle albümleri yok ki adamların. countdown to extinction desen 2 3 güzel şarkı var fakat gerisinin bir olayı yok. youthanasia desen orada da ilgi çekici bir riff bulamadım, mesela reckoning day, aşırı sıradan bir riff, the killing road, yine sıradan, o baştaki riffi kim bilir kaç tane grup kullanmıştır, aklıma en başta 2 minutes to midnight geliyor mesela. four horsemeni mustaine'in bestelediğini biliyorum ama adam isterse dünyanın en iyi riffini yazsın o hızda çalınca bi halt anlaşılmıyor ki :)) bence creeping death veya disposable heroes gibi şarkılar bile megadethin çoğu albümüyle tek başlarına kapışırlar. ha şu da aklıma geldi, mesela adamlar megadeth teknik açıdan çok iyi vs diyor, ama açıyorum in my darkest hour'ı, karşıma çıkan şey şu "dadada daa dadada daa dadada daa daa" bu mu yani. sevmeye çalışıyorum grubu olmuyor yani, hiçbir duygu yok ki şarkılarda.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi air raid siren -- 24 Ağustos 2020; 9:58:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • air raid siren A kullanıcısına yanıt
    Hocam şaka mı yapıyorsun Cte'nin, Youthanasia'nın nasıl bir olayı yok? Cte'de Skin Of My Teeth ve High Speed Dirt dışında hiçbiri ne sıradan ne de ortalama bir şarkı. Youthanasia'da Reckoning Day, Black Curtains dışındakiler de öyle.
    In My Darkest Hour gibi şarkıların olayı teknikliğinde değil zaten. Dave Mustaine'in sesinden hazzetmeyen biri bu parçayı sevmez herhalde çünkü olayı bu şarkının. Açıp bağıra bağıra söyleyeceksin.
    Bir zamanlar Megadeth'i dünyanın en iyi grubu sanan, Metallica'yla karşılaştırıp ondan üstün gören ama sonradan ne dünyanın en iyi grubu olduğunu ne de tüm yönleriyle Metallica'dan iyi olmadığını kabullenen biri olarak söylüyorum. İki grup da çok güzel albümler yaptı. Bir süre sonra karşılaştırmanın saçma olduğunu farkettim çünkü yaptığı müzikler aynı değil başta. Metallica Megadeth'ten iyi dersin, onu daha fazla seversin anlarım da Cteye, Youthanasia'ya sıradan dedirtmem.
    Tarihte ne Megadeth'i ne de Metallica'yı taklit edebilmiş çok az grup var. Hele Megadeth'te bu daha kötü. Sadece Havok var. Metallicada'da tamamen taklit edebilen bir Volbeat var. Ara ara Trivium da yapıyor. Öyle yani, ikisi de tarihe damga vurmuş gruplar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Yüksek seviye metal müzik muhabbeti dönüyor amsterdam bira ile boğa heykeli de olaydı tam olurdu

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Keşke jeff bezos olsaydım :(

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sen abdülhamidi savundun kullanıcısına yanıt
    Onun sesi güzel değil olm napıyım onu hem kel headbang de yapamaz o

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Keşke Süleyman Çakır Olsaydım

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.