Şimdi Ara

KİA İLE OLAN İMTİHANIM(BU MARKA ARAÇ ALMADAN ÖNCE BİR KEZ DAHA DÜŞÜNÜN) çelik motorla olan görüşmem (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
2.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Geçmiş olsun.

    Kia arabaların servisi arabaya yakışmıyor. Doğuş kadar olmasa da kimi örnek aldıkları belli oluyor. 2010 model Arabamdan memnunum, zorda kalmadıkça servise gitmiyorum. Uzatılmış garantiyi de kafamdan sildim. Bakımları dışarda yapıyorum.

    not: Son gittiğimde istanbul topkapıdaki eresin kia servis bayaa iyi davrandı, şaşırdım. Hala boyadıkları (boyayamadıkları) tamponu unutmadım ama acaba diyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetyilmaz77 -- 4 Temmuz 2014; 7:31:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gecmis olsun usta. Sifir araba alipta bu sekilde olaylar yasamak uzucu. Genel merkeze hatta olmadi kiaya durumu iletirseniz belki bi faydasi olabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • renault servisleride kötü ilk bakımda arabamı bozdular artık yetkili servise gitmiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun hocam
  • hocam araba da şans işi, servis de. Ben 4 yıl doğuşun kayseri bayisinde işlerimi yaptırdım, adamlar 10 numara 5 yıldızdı. Her anlamda çok iyilerdi. Yaklaşımları, bilgileri, ilgilenmeleri. Asla yolma gibi bi kaygıları yoktu. sürekli audi servisini överdim, insanlarla çok tartıştım bu konuda. Başka şehire Gittim, aynı anlayışı bekliyorum, alakası yok. Resmen yolma üzerine, insanlık sıfır. Bi müddet üşenmedim, h.sonu 660 km yol yaptım sırf kayseri serviste işlerimi Halletmek için, yıllık bakım felan. hala dua ederim adamlara. sizinki de şansızlık olmuş. Ama opel sahipleri servislere sayar almayın der, vw grubu öyle, fiattan bi arkadaşın sıfır araba anısı var ki anlatsam Kimse inanmaz, uzun hikaye. Şans İşi, ama anladığım kadarıyla servislerin çoğu sıkıntılı. Tek tük insan gibi olanlar çıkıyor. Neyse, bunlar da sınav işte:) Allah kaza bela vermesin, biz arızalanmayalım da, arabalar halledilir:)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BojanBogdanovic -- 4 Temmuz 2014; 9:02:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: h.cagil

    quote:

    Orijinalden alıntı: öcüü..

    hocam 2012 de aracımı aydın söke bayisinden aldım sıfır kıa rıo sporty otomatik.. derken 4 ay sonra giresundan izmire giderken afyon termalde kalalım dedik hanımla ve tesadüf 15 bin bakımınıda hocaoğlunda yapalım dedik.. 15bin bakımına aldılar bu arada sağ amrtisörden ses geliyordu sert bi kasise düşmüştüm eğilmiş sanırım ve klima ayak kısmına üflemiyordu araç 2 gün kalsın dediler semih bey (müdür bize bi araç verdi sağolsun hatta orda çalışan bi bayan ayşe hanım bize yemek falan söyledi bütün bu işlemler için sadece bakım parası verdik 230tl ve amartsör falan hep garantiden işlem gördü.. hatta satışta çalışan şeref beyde bize kalacak güzel bi termal ayarladı..

    neyse laf uzamasın ben aracı sattım ufak geldiği için ama çok memnun kalmıştım sizinki üzücü bir durum neden böyle yaptılar acaba diye sormadan edemedim..

    aracı aynı bayiden mi aldınız.. birde alırken falan bir sorun mu yaşadınız..

    hocam ayşe hanımı güya işten çıkarmışlar kendisi hakkındaki şikayetlerden dolayı .ben ilk gittiğimde de ayşe hanım vardı. aracı urfa elif'ten almıştım. afyon servisine şubatta gittim 30000 bakımı için. semih bey'in insanlığına bir şey diyemem ama yaptığı işle alakası yok. 1 ay önce parça garantiden değişecek diyor , bir ay sonra para istiyor...

    üzücü bi durum size artık kıa aldıramaz kimse..
    bende bunun on mislisini rıo yu satıp sıfır aldığım aurıs te yaşadım 1 ay bindim 25gün serviste kaldı araç cd çalarda oluşan bi arıza için söktüler parça bekledik.. sonra baktım ki aracın davlumbaz yok geri gittim takmadınızmı bu nasıl iş tiye adam bana harici satılıyor ve takmak içinde para istiyor.. vs vs.. şimdiki eşimin kullandığı polo hiç sorma araç bizden çok serviste durdu desem abartmam ha dersen para yok hiç birine ödemedim.. bunlar hep sıfır aldığım araçlar..

    2. el olarak civic aldım tık yok.. hali hazırda c4 picasso kullanıyorum tık yok bmw 320i kullandım tık yok c3 kullandım megan2 kullandım tık yok ki bu araçlarıda hep 2. el aldım servise bile götürmedim sanayide bildik bi usta var yağı suyu bakar tamam... birazda kısmet sanırım... durum ne oldu sonra peki aracınız düzeldimi..




  • aracım 2007 model aldığım günden beri eresin de bakımları yapılıyor adamlara takla at yerde yuvarlan desem onu da yapacaklar işim özeti servisten servise değişiyor bu durum ben şahsen hem kia dan hem de servisinden çok memnunum .
  • uyarin icin sagol arkadasim. zaten hic isinamadigim bi marka kia.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: E-HDI

    aracım 2007 model aldığım günden beri eresin de bakımları yapılıyor adamlara takla at yerde yuvarlan desem onu da yapacaklar işim özeti servisten servise değişiyor bu durum ben şahsen hem kia dan hem de servisinden çok memnunum .

    işte değişmemesi lazım servisten servise... bu biraz da çelik motorun gevşekliğinden kaynaklanıyor sanırım
  • Siz opel'i görün bir de,hiç sapmaz şehirden şehire her yerde servisleri rezildir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • h.cagil H kullanıcısına yanıt
    Servisler başına buyruk. Profesyonel bir yönetim anlayışı yok. Çelik Motor denilen kurum da bir o kadar profesyonellikten uzak. Denetleme mekanizması da olmadığı için kalite anlayışı yok. Ben de bazı problemler yaşadım. Yaptığım baskılar sonucunda problemlerimi çözdürdüm. Mesela motor arıza lambası yandı. Servise götürdüm LPG'den yanar bu normal diye beni geçiştirmeye kalktılar. LPG'den bu zamana kadar bir kere bile lamba yakmadı araç. LPG'den değil dedim. Sorun ateşlemede çıktı. Müsait bir zamanda götürüp yaptıracağım. Anca boş konuşurlar. İşten anlamıyorsanız geçiştirir gönderirler. Bu son problemimi de hallettikten sonra bir daha bakıma gitmeyeceğim yetkili servise. (Araç 105bin bakımına girmek üzere)

    Ülkemize yapılan işlerde, ticarette kalite anlayışı olmadığı müddetçe bu problemleri yaşayacağız. Neredeyse her markanın yetkili servisi aynı terane. Bunlar dışında aracımdan da çok memnunum. Sizin aracınız da çok güzel bir araç. O yüzden problemlerinizi araştırın servise de baskı yapın işinizi hallettirin. Sizden talep ettikleri paraları vermeseydiniz daha iyi olurdu. Bundan sonra vermeyin. Çünkü 2500 lira masraf çıkarttıkları bir problemi bile 700 liraya indirebilecek ve bundan da hala kar yapabilecek kadar insanlık dışı bir ticaret anlayışları var. Uyanık olun. Canınızı sıkmayın. Aracınıza da keyifle binin.




  • şikayetvar.com ve kendi sitelerinden yaptığım şikayetler üzerine dün tekrar çelik motordan aradılar . müşteri temsilcisi bayan alınan paraların değişen bujilerimin parası olduğunu söyledi ... oysaki , bujilerin parasını ayrı almışlardı. 4 kez bu işlem hakkında servise var gel yapmama rağmen iki kez gitmişsiniz geri vites proplemi için dedi :) ... hadi herşeyi geçtim , para verdiğim halde bir türlü yapılmayan parçam ne olacak dedim.garantiye herşey girmez arabanızı sürekli kaymak gibi yollarda kullanmıyorsunuz ayrıca parça değiştikten sonra sorunun devam etmesi çelik motor olarak bizi ilgilendirmez o servis garantisine girer , işçilik garantisine girer dedi. vallahi ilginç... koskoca kia böylemi yapıyor bravo dedim...kapattık telefonu..
    şimdi bunları şikayet edebileceğim , hakkımı arayabileceğim adli bir merci var mı arkadaşlar . zira çelik motor ısrarla çözüm yerine beni aynı servise tekrar yönlendiriyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi h.cagil -- 9 Temmuz 2014; 4:04:19 >




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.