Şimdi Ara

KİA pro'ceed almayı düşünüyorum..YarDIM!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 2009 model Beyaz renk pro'ceed almayı düşünüyorum alternatiflerimden birisi açıkcası ve artık çok ağırlık kazandı.
    Ancak eksik donanımları düşündürüyor.Fiyatı oldukça cazip 27000 civarı..1.6 diesel ve 115 hp fiyat performans yakıt açısından oldukça tatminkar..
    Aradığım herşeyi birarada bulduğum tek araç diyebilirim bunuda kia'da bulacagim aklıma gelmemişti doğruyu söylemek gerekirse..
    Tek kapı olsun,az yaksın çok kaçsın,dış görüntüsü etkileyici olsun,içine bindigin zaman mutlu etsin..aklımdan geçenler bunlardı ve bu doğrultuda alternatif ararken pro'ceed donanımı dışında bütün isteklerimi karşılayacak gibi görünüyor..
    Aranızda bu araca sahip arkadaşlar varsa eğer hem onların fikirlerini hemde diğer kia kullanıcılarının araba hakkındaki kanaatlerini almak isterim..bu benim araç seçimimde önemli rol oynayacak çünkü..
    Şimdiden hepinize teşekkürler, saygılar...







  • Gerek görünüş,gerekse performans olarak bence en iyi seçenek.Bu fiyata alınabilecek en iyi araç.Fakat dediğiniz gibi donanım eksikliği mevcut.Açıkçası kia alternatif olarak birşey sunmuyor.Ya +donanımlı otomatik 5 kapı araç alacaksınız,yada 3 kapı donanımsız araç.Bir ara i30'a niyetlendik,gittim aracı inceledim.Gerçekten de çok güzel ama,aması var işte.Çok tuhaftır kia'daki performansı veremedi araç.Hadi dicem ki yeni araçtır,fakat ilk aldığımda 1.5 102 hp cerato,i30'dan daha fazla güç hissi uyandırmıştı bende.Belki de ben yanılıyorumdur,en iyisi gidip incelemen...

    Eğer 3 kapı spor bir otomobil alınacaksa,bu fiyat aralığında zaten cee'd den ötesi yok.Burada da bir pro cee'd var,3 kapı,jant+body kit uygulaması yapmışlar araca,her gördüğümde dönüp bir daha bakıyorum.Eğer güvenlik konusunda bir korkun varsa,bil ki bu yersizCerato'mla 170 ile derin virajlar aldığımı biliyorum,esp yoktu araçta ayrıca...




  • Esp, digital klima, koltuk yükseklik ayarı, sis farı, cruise control bunlar yok ve opsiyonelde deil seçme şansınız yok bence kötü bir satış politikası ve saçma..
    en azindan opsiyonel olabilirdi.ama görüntüsüne diyecek bişey yok..
    aracı bilmeyen çok insan var ben tahminen 10kişiye gösterdim kendi adıma bi istatistik yapmak için, herkesdeki ortak tepki "aşık oldum"..
    ancak karar vermek gerçekten bir hayli zor..
    jant ve bodykit uygulaması alırsam benimde aklımda..güvenlik konusunda bir korku taşimadim ncap'dan 5yıldız aldıgını gördükten sonra..:)
    esp olmazsa olmaz çok defalar hayatımı kurtarmıştır.:)ama bakalım nolucak
  • Kesinlikle bu sınıfta tek seçenek. Galiba bu şekilde fazla seçenek olmadan gelmesi de Hyundai-Kia nın Türkiye de İ30 u biraz daha ön planda tutmak istemesi. Buna karşılık da Hyundai C segment Sedan getirmiyor ve Türkiye pazarında Kia yı bu segment te daha ön planda tutmak istiyor. Ama yine de Kia fiyat politikası olarak biraz daha uygun fiyatlarla satılıyor. Böyle kardeş kardeş takılıyorlar işte Neyse hocam 2.5 yıldan beri Cerato kullanıyoruz. Çok şükür bir gün bile nerden aldım bunu dedirtmedi. Ceed biraz daha ilerde ve Avrupa standartlarında üretilmiş bir araç. Yine de 2. el performansını da düşünün derim...




  • Arkadaşlar ben de bakıyordum pazartesi zam gelecek deniyor. Benim o kadar çabuk karar vermem imkansız. Ayrıca gaza gelip avlanmak istemiyorum. Bir de aracımı takasa verirsem çok ucuza gidiyor. İndirimin hiçbir anlamı kalmıyor. Arabamı kendim satmalıyım ki biraz daha değerine yakın gitsin.
  • arabayı yakından inceledim.. estetik olarak çok hoşuma gidiyor..süper bana göre.. iz dizaynda tatmin edici.. donanım özellikleride iyi.. tek eksiği bence herkesin Kia ya olan ön yargısı..


    fiat albea mesela.. otomatik cam yok diye duydum en ucuz modelinde (standartında).. kimse bunlara sesini çıkarmaz..
  • Bugün Kia bayisinde Procee'd inceledim ve fiyatına göre tam benim istediğim araç olduğunu gördüm.

    +Aracın 1.6 litrelik turbo dizel motoru sanırım Hyundai i30'da kullanılanla aynı ve gayet yeterli.
    +Yakıt tüketimi gayet ekonomik.
    +Fiyatı spor bir dizel araç ve sınıfına göre gayet avantajlı.
    +İç mekanda kullanılan malzeme kalitesi aracın sınıfına göre iyi sayılır,çoğu popüler modellerden daha iyi bile diyebilirim.
    +Aracın ses sistemi hoşuma gitti,AUX ve USB girişi olması ve mp3 playerlara direksiyondan kontrol desteği vermesi çok güzel ve ender bulunan avantajlardan.
    +3 kapılı bir araca göre hem ön alan hem arka alan gayet yeterli ve ferah.
    +Dış tasarımı ve iç tasarımı hoşuma gitti,iç mekanda yumuşak plastik kullanılması da çok hoş olmuş.
    +Göstergelerde kırmızı renk kullanılması da sıcak bir ortam yaratıyor araç içinde.
    +Euroncap 5 yıldız, aracın güvenliği hakkında yeterli bilgi veriyor.
    +Görüş açıları gayet güzel.

    -Donanım seçeneği maalesef yok ve Türkiye'de satılan tek model donanımsız modeli(Buna rağmen donanımı benim için yeterli.)
    -Alaşımlı jant yerine jant kapakları ile verilmesi spor görünümlü bir araca yakışmamış.
    -Koltuk yükseklik ayarı yapılamıyor.
    -Markanın imajı düşük ve 2. el kaygısı yüksek.
    -Servisler hakkında pek bilgim yok, parça bulmak da zor olabilir.

    Araç için kapora verdik,sanırım haftaya elime geçer.O zaman daha açık bilgiler vermeye çalışırım.Aracı alıp uzun seneler bineyi düşünenler için şu an fiyatlar gayet uygun ve bayilerde az da olsa bulunabiliyor.

    Kia iyi iş çıkarmış Procee'd ile




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.