Şimdi Ara

KİA SORENTO NASIL BİR ARAÇ VE YAKIT TÜKETİMİ NASILDIR YARDIM ! (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
1
Favori
375.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba. ben yeni bir araç alacağım, 2006 model kia Sorento 2.5 CRDi EX Premium 140'lık model. Yakıt tüketimi nasıl? Kronik arızası var mı? parça tedariğinde sorun var mı? Genel olarak araçla ilgili uyarabileceğiniz bir durum ya da bilmem gereken önemli detay var mı?

  • Ya bende almayı düşünüyorum da aklım o kadar karışık ki :) F150 dönüşümlü ranger ları çok beğeniyorum fakat yakıt tüketimi ve uzun yolda problem olur mu diye düşünüyorum. Aklımda kia sorentolar vardı biraz yükseltip hem biraz hafif offroad hemde her türlü yola gelen bir araçtı tek eksisi yakıt tüketimi idi ondan sonra çok problemli olabileceğini öğrendiğimden dolayı birazda yakıttan dolayı vazgeçmek zorunda kaldım. Şimdilerde 1.6 crdi tucson bakıyorum en son kasanın bi önceki kasası yani 2021 öncesi kasa.


    Çok uzun yol yapan birisi değilim, genelde şehir içi ve hafta sonları falan da belki öyle dağ ateş kamp tarzı falan yaparım/gezerim diye düşünüyorum ama genelde şehir içi olur diye düşünüyorum. Yani uzun yol yapsamda max 300-400 km yol olur sanırım. Sizce ne daha mantıklı olur, ya da benim bilmediğim sorento tarzında hem yakıt olarak bir tık uygun hemde hem offroada hemde şehir içi/uzun yola gelebilecek yerden biraz yüksek bir araç var mıdır?


    Hem ranger hem de tucson kullanmış bir arkadaş keşke beni bi aydınlatsa, varsa öyle biri bir kaç soru sormak/sohbet etmek isterim.





  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.