Şimdi Ara

Kia sportage?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar. Birkaç aydır yüksek bir suv araştırıyorum. Bütçem en fazla 62-63 bin. Benzin ya da dizel olması çok önemli değil. Senede en fazla 6bin km yapıyorum. Seçenekleri bu şekilde daralttigimiz vakit beğendiğim 3 seçenek kalıyor. Kia sportage, nissan qashqai, wolkswagen tiguan. Aralarında en donanımlı olan ve görünüşü bana hitap eden kia sportage gibi gözüküyor. 2012 ya da 2013 model en full olanından bakıyorum. Kia sportage önerir misiniz? Ya da yerine başka bir araç mı bakmalıyım?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Eğer dediğiniz gibi fazla km yapmıyorsanız ,perfonmaslı bir araç aramıyorsanız arazi ile işiniz yoksa donanımlı konforlu suv tarzı bir araç için bu fiyatlara en iyi seçenek sportage gibi duruyor .araç özelinde temiz kullanılmış lpg takılmamış yüksek km olmayan bir araç bakın .bir ara bende ciddi şekilde araştırmıştım.
  • Çöl ortamında 3 ay kullandım. Kumların üzerinde de sürdüm , fırtına içerisinde ve nice zeminde kullandım.

    Araç hakkını verdi desem yeridir. Özellikle koruma demiri taktırılmasını öneririm.Kaza durumlarında sürücü kabinini müthiş bir şekilde koruyor.
  • Çok teşekkür ederim. Düşük km benzinli model bulayım o zaman. Koruma demirini de ilk defa duydum. Onu da taktırım artık bir yerden inşallah

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.