Şimdi Ara

Kia Sportage 2019 Dizel DCT Aşırı yakmaya başladı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Sorun anlaşıldı arkadaşlar. Lastik basıncıymış. 36 psi basınçta aynı şartlarda aynı yolda 5,9 yakarken, 34 basınçta 7,4 yakıyor. Lastik basıncının bu kadar etkili olduğunu tahmin etmezdim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: begbie

    Sorun anlaşıldı arkadaşlar. Lastik basıncıymış. 36 psi basınçta aynı şartlarda aynı yolda 5,9 yakarken, 34 basınçta 7,4 yakıyor. Lastik basıncının bu kadar etkili olduğunu tahmin etmezdim.
    Sanmıyorum, lastik basıncı farkı %5 belki olur. Sorunu başka yerde aramak lazım. Hava soğukluğu, dpf temizliği yapması vs

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • begbie B kullanıcısına yanıt
    Hem lastik basıncın düşmüş hem hava soğumuş hem de araç çok büyük ihtimalle dpf temizliği yaptı o yüzden arada bir böyle olur normaldir. 2 haftada bir filan yüksek devirli gidersen aracın temizliğine yardımcı olursun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yakıttan olma ihtimali yüksek. Yakıtların içine konulan katkılardan yada yakıtın kalitesinden farklı sıcaklıklarda farklı tepkiler oluşuyor. Bazen benim Focusta da oluyor gaz pedalına dokunmamla devir 4000 vuruyor lan ne oluyor diyorum sonra depo boşalıp yeni yakıt alınca düzeliyor, hatta geçenlerde kontağı hızlıca kapatıp çektim araç yaklaşık 10sn kadar vuruntulu şekilde çalışmaya devam etti tamam dedim subobları elimize aldık. Sonra tekrar bastım marşa allahtan çalıştı yani bazen boyle saçmalıklar oluyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.