Şimdi Ara

Kia sportage satıp yerine ne almalı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-honda-honda-crv-1.6-dizel-premium-otomatik-vites-4x4-son-fiyat-305104504/detay

    İlan yayında değil araç honda crv 1.6 dizel otm 4çeker.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreudeAmFahren -- 22 Haziran 2016; 22:42:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rapzedee

    Kadjar tavsiye etmem çok fazla kronik sorunu var. Facebook grupları ve forum sayfalarına bakarsanız haklı olduğumu göreceksiniz.

    Benim tavsiyem Hyundai Tuscon almanızdır. Tasarım,işçilik ve kalite olarak gerçekten sınıfının en iyisi

    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-hyundai-diverso-dan-2016-0-km-tucson-1.6t-gdi-elite-plus-dtc-177-hp-ful-298267532/detay

    İihs gibi bir testten alninin akiyla cikti guvenlik olarakta,zirvede ekleyelim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bence tucson veya kadjara bakın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracınızı zaten satana kadar zorlanıcaksınız.
    Nerde öyle 75-80e Sportage satabilen.
    Şimdiden kolay gelsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ÇM'nin elinde 2015 Concept Plus kalmış mı ya...

    75'den bir kuruş fazlaya zor satarsın bu net. Bunun yerine üstüne koy 1.6 T-GDİ olanı al. Benim görüşüm 1 yıl araba sorun çıkarmamış ise o araba fabrikadan olmuştur. Sizin Spo fabrikadan olmamış. 2 kefer motor değiştirilmesine rağmen olmamışsa şanzıman herhalde motora sıkıntı çıkarıyor. Benimkisi 2013 55-56 bin kmde Allaha şükür sorunsuz gidiyor.

    Yeni Spo 1.6 T-GDİ al yada Tucson 1.6 T-GDİ Elite Plus bide sıvı tüpü bağlat gez gez dur.
  • Bende sportage sahibiyim hocam merhaba.Daha önceden tiguan ve kugam vardı sportage aldım sattım 7 ay sonra tekrar spo aldım eski kasasından.Kianın elinde arkadaşında dediği gibi çok az sayıda otomatik sportage kaldı eski kasadan 6-7 tane falan kalmıştı bende büyük bir indirimle almıştım.
    Motor olarak sorunsuz bir motor tabi ilk defa sizden duyuyorum motorun değiştiğini tabi olabilir fabrikadan demekki üretim hatalı olarak gelmiş motor sizin şansınıza.
    Açıkçası sportageden sonra sizi yine tucson-sportage tatmin edebilir.Yeni tiguana bakabilirsiniz ben test ettim güzel bir araç olmuş bazı eksikleri var tabi ama 1.4 tsı+dsg alınabilir.Yani tucson-sportage-tiguan üçlüsünden birini alın derim.Yeni 3008de var tabi güzel bir araç ama pug sevmediğiniz için o olmaz.Ateca gayet güzel dış tasarımını bende çok sevdim ama Ekim-Kasım gibi gelicek diye biliyorum aceleniz varsa o da olmaz.
    O yüzden tiguan-tucson arasından seçim yapın derim sportageyi tipsiz buluyorum çünkü fikrimce tavsiyem budur 3 suv değiştirmiş biri olarak :D




  • kuga
  • Kuga neden satmıyor beyler sizce?
  • shener kullanıcısına yanıt
    Hocam size eski bir kuga sahibi olarak söyleyebilirim 1.6 180 bg 4x4 modeline sahiptim 9 ay kullanıp sattım.
    Az satmasının sebebi bana sorarsanız çok başarılı bir model olmadığı için diyebilirim.Benim aldığım dönem tiguandan geçtim kugaya çoğu yönden aradım tiguanı.Ben kugayı hem yeni bir suv tecrübesi kazanmak için hem de o dönemlerde kuga yeni çıkmıştı araziyede çok çıkıyordum o dönem işim dolayısıyla aldım.
    Araziye uyumlu bir model olması dışında tasarım,konfor,sessizlik,şanzıman gibi konularda sıkıntılı bir araç ben hiç memnun kalmadım özellikle de tiguandan geçtiğim zaman yadırgamıştım aynı şekilde babamda öyle.Aracı incelemeye gidenlerde tasarımını ve fiyatını beğenmediği için çıkıp gidiyorlar bayiden zaten.
  • Tucson

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumdaş10 F kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle katılıyorum 4x4 sistemi ve ona uygun sanzimani dışında rakiplerinden kesinlikle geride bence.Bayide inceleyenlerde dediğiniz gibi bakıyor konsol baya enli ve içeride çokça düğme var ergonomik dEğil beğenmiyor.Dış tasarımda bence tipsiz almak için tabi sebep kalmıyor ama arazisi baya iyi videolarda izlemiştim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • otomobil alemi kullanıcısına yanıt
    Konsolun enli gelmesi kişiden kişiye değişen bir durum sevip sevmemeniz size kalmış.Benim o olay hoşuma gidiyordu açıkçası yani o özelliği gözüme batmamıştı ama babam hiç sevmiyordu mesela zevkler farklıdır tabi.
    Arazide ben Uludağda çok denedim.İşim dolayısıyla Bursanın çeşitli yerlerinde çok arazilere girmek durumunda kaldım gerçekten başarılıydı akıllı awd hemen direk güç aktarmını değiştiriyor.
    Ama kumda çok başarısız bir kere kuma soktum çok zor çıkardık kitlemişti kendini kumda ben Mudanyada zorladım çok uğraşlar verdik çıkarmak için :D
    Ama subaruya en yakın arazi sistemi var.Subarudan biraz daha düşük çünkü Subaru,cx-5,kuga ve crvnin olduğu test vardı kaygan zeminde orayı bir tek forester çıkabilmişti ondan biraz daha düşüktür ama sınıfında Subaru ile beraber kafa kafaya oynar ve şanzımanıda araziye uygun.En önemli artısıda rakiplerine göre bu zaten başkada bir numarası çok yok.




  • Forumdaş10 F kullanıcısına yanıt
    Evet doğru otomobiller zevk işidir haklısınız.Kum olayı olarak kumda 4x4 olupta kendini kitleyen çıkamayan çok araç gördüm o yüzden orada kugaya bir şey diyemem rakipleride çok iyi değildir çünkü kumda kalan Q7 gördükten sonra ve onu oradan çıkarmak 1 saat sürmüştü yani o olaydan sonra kum olayında çok bir şey diyemem yanlış olur konuşmak :D
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.