Şimdi Ara

Kia Türkiye'nin bu kampanyasını kınıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
6.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kia'nın rio lar için düzenlediği Ağustos kampanyasını kesinlikle etik bulmuyorum. Bizim bildiğimiz bir kampanya mevcut fiyatlar üzerinden yapılır. Şimdi ayrıntıları yazıyorum. Kararı siz verin, bu kampanya müşterinin lehine mi aleynine mi? Temmuz ayında Kia nın uyguladığı ÖTV oranı %29 bu oranla RIO 1.4 GSL 4NB EX COMFORT +ABS fiyatı 24.049 TL, Ağustos ayında kampanyalı ÖTV oranı %18 RIO 1.4 GSL 4NB EX COMFORT +ABS nin fiyatı 24.409 TL. Bir gece oturup fiyatı 26.209 yap sonra ÖTV yi yüzde 18 yaptık fiyat bu diyorsun. Önce ekle sonra çıkar. Bak renault ne yaptı ÖTV Haziran 15 te 29 oldu, o araç satışlarını kampanya kapsamında %18 den satmaya devam etti. Biz beklerdikki Temmuz fiyatlarından bu indirim yapılsaydı.



  • içeriği öyleyse (takip etmedim) hiç etik değil.. karşındakini aptal yerine koymak bu.. bumu müşteri memnuniyeti/sosyal sorumluluk..


    tek Kia değil bi çok firma bu tür uygulama yaptı..
  • bence de hiç etik değil
    2006 ceratomu biraz küçültüp sıfır bir rio almak için takip ediyordum ancak fiyatladaki
    katakülliyi far edince vaz geçtim.
    acı ancak şark kurnazlığı bu olsa gerek
    nasıl olsa o araç satılcak ne gerek var indirim mindirm...bir akşamda indirim bindirim
    yapar aynı fiyattan devam ederiz...
    kianın türkiye temsilci olan kurumdan görmeye alışkın olduğumuz bir tablo...
    bakalım nezaman bu kia ellerinde patlaycak bu politikalarla kendilerini kandırırlar...
  • Kianın satış rakamları belli.. ona rağmen bu tarz şeylere hiç gerek yok.. satış stratejilerini değiştirmeleri şart..

    Rionun aşırı fazla versiyonu var bu çok güzel.. bu güzelliği etikle süsleyin..
  • mumkunse Çelik mOtor dan alsınlar dispritörlüğü..beceremiyorlar

    adamların sitesinde mesaj atıyorsun bir ALlahın kulu cevep vermiyor..iyi deiller kesinlikle emin olun
  • Merhaba.
    Bir süredir 2.el bir araç bakıyorum.Ceratolar özellik, performans ve 2.el fiyatlarıyla iyi bir seçenek olarak öne çıkıyor. Ancak bulunduğum şehirde(Balıkesir) Yetkili bayi ve servis yok.Sadece özel bir servis var. Geçen günlerde buraya hem bu araçlarla ilgili bilgi almak hemde 2.el cerato sormak için gittim. Burada bana oldukça ilginç ve bir o kadarda garip bilgiler verildi.

    1- Kia 1-2 sene içinde Türkiye piyasasından çekilecek.
    2- Çelik Motor bu konuda bayilerine ihtarname/uyarı yazısı benzeri bir yazı gönderdi.

    İşin doğrusu bunlar bana pek gerçekçi gelmedi.Kia niye Türkiye'den çekilsin? Acaba Resmi Distribütörün(Çelik Motor) değişme durumu mu var diye düşündüm. İçinizde bu konuda benzeri bir haber yada dedikodu duyan oldu mu acaba.? Çelik Motorun yeni kia modellerini getirmekte bu kadar gecikmesi beni ayrıca kuşkulandırdı. Cerato alıp ortada kalmayalım sonra.

    Teşekkürler.




  • Hyundai ile sahibi aynı.. her ne kadar marka politikaları farklı olsada paranın gideceği ceb aynı.. ona rağmen Türkiyede Hyundai döktürürken neden Kia çok az satıyor.. Dünyada da bu böyle fakat Türkiyede özellikle dünyaya oranla gayet az satıyorlar..

    bu dediklerini doğrular gibi fakat bunu yapmazlar.. çekilmeleri için hiç satamamaları lazım.. yetkili servislar i falan çok az.. ancak konuşuyor firma.. yetkili servislerini görseniz çok profosyonel görünüyor bu hoşuna gidiyor insanın.. fakat sayıları çok az.. özel servislerde az işin garip tarafı. . ben ankaradayım buluyorum fakat öteki şehirdeki insan ankaraya mı gelecek..



    dün MEB Başayara gittim.. boyadığınız tampon çatlama yapıyor diye.. taş sıçramıştır yok şud ur yok budur.. lanet olsun dedim.. bu kadar yani garantiniz öylemi.. adam eğer çok istiyorsanız yetkimi kullanıp (sadaka veriyor gibi) boyattırayım diyor.. ben hakkımı istiyorum dedim..


    herkese söyleyeceğim elimden geldiğince.. Kia'nın o servisine gitmeyiniz.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.