Şimdi Ara

Kibarlı Panax Kullananlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar hepinize iyi günler...

    Reklamlrda gördüğm Kibarlı Panax hakkında bilgi almak istiyorum. ilacın etkileriyle Anlatılanlar ne kadar doğru bilmiyorum. malum günümüzde hertürlü sömürü ve şaklabanlıklar yapılıyor insan neye inanacagını şaşırıyor... . "Bir yakınımın göz damarlarında ödem oluşuyor. ilacın satışını yapan firmayı aradım "Kibarlı Panax" ı kullanması gerektiğini söylediler" forumda kullanan arkadaslar varmı? nasıl bir etki gördüler? Yardımcı olup değerli yorumlarınızı esirgemezseniz sevinirim...



  • Ben de sağlık problemleri yaşıyorum.Bu ilacı ya da gıda takviyesini kullananlar yorumlarını , tecrübelerini paylaşsınlar lütfen.Selamlar.
  • Açıkçası bu ürünler bana güven vermiyordu. Kayınpederimin ciddi damar problemleri vardı. Bir ton site var hangisi sahte bilemiyordum ve bu yüzden çekiniyordum. Orjinal ve sağlıklı ürünleriwww.kibarlibitkiselurunler.com 'dan temin edebilirsiniz. Dr. Mustafa Eraslan'ın resmi sitesi. Kayınpederim şimdi değme gençlere taş çıkartıyor. Diğer kibarlı sitelerine itibar etmeyin. Çünkü sahte ürün satıyorlar. Eğer 150 tlden ucuza satılan Panax varsa, anlayın ki sahtedir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.