Şimdi Ara

Kıbrıs’a %50 İndirimli Seyahat Et! Pegasus

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.945
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kıbrıs’ı keşfetmek için biletlerini şimdi 7 Ağustos’a kadar Pegasus Mobil uygulamasından ya da flypgs.com’dan vergiler hariç %50 indirimle hemen al, 1 Kasım 2022 – 12 Ocak 2023 tarihleri arasında seyahatinin tadını çıkar!



    Satış Tarihi: 5 – 7 Ağustos 2022 (Türkiye yerel saatine göre 5 Ağustos 2022 saat 00:01’den itibaren 7 Ağustos 2022 saat 23:59’a kadar satışın ve biletlemenin tamamlanmış olması şartıyla geçerlidir.)


    · Uçuş Tarihi: 1 Kasım 2022 – 12 Ocak 2023 (Kampanya, 29 Aralık 2022 – 2 Ocak 2023 arasındaki uçuşlarda geçerli değildir.)


    · Kampanyanın Geçerli Olduğu Hatlar: Kampanya tüm Kıbrıs uçuşlarında geçerlidir.


    · Kampanya İndirim Oranı: Vergiler hariç %50 İndirim (Vergiler ilgili tarifeli uçuşlar ile ilgili olarak seyahat gerçekleştirilen havalimanı/terminal işletmecisine geçerli tarifeler uyarınca ödenen yolcu servis ücreti veya benzer içerikli maliyet/vergi kalemlerini kapsar.)


    · İndirim oranı: İndirim oranı, seyahat edilecek hat için görüntülenme anında geçerli a) Baz Ücret, (b) Yakıt Harcı, (c) Havalimanı Vergisi, (d) Check-in Bedeli ve (e) Hizmet Bedeli’nden oluşan Taşıma Ücreti üzerinden hesaplanacaktır. Ödeme adımına doğru ilerleyip, ilgili kampanyalar başlığı altındaki Pegasus Mobil uygulamasından “Kıbrıs %50" butonuna tıklandığında, söz konusu indirim bilete yansıyacaktır.


    · Kampanya flypgs.com, Pegasus Mobil uygulaması ve yetkili acenteler üzerinden satın alınan biletlerde geçerlidir.


    · Kampanyadan bebek yolcular (0-2 yaş) yararlanamaz.


    · Kıbrıs uçuşlarında Süper Eko paket dışındaki paketler için sadece bilet fiyatı üzerinden indirim uygulanacaktır. Bilet fiyatı üzerine eklenecek ek hizmetler (koltuk seçimi, yemek, bagaj gibi) ve paketler ayrıca ücretlendirilecektir.


    · Kampanya sadece Pegasus'un taşıyıcı olduğu uçuşlarda geçerlidir. Farklı hava yolları ile ortak icra edilen uçuşlar kampanya kapsamı dışındadır.


    · Kampanya kapsamında düzenlenen tüm Biletler ile ilgili değişiklik, iptal ve iade kuralları ilgili ücret sınıfı için Pegasus Genel Kurallarında belirtilen değişiklik, iptal ve iade şartlarına tabidir.


    · Burada belirtilmeyen konularda Pegasus Genel Kuralları geçerlidir.


    · Pegasus, kampanya süresince kurallarda tek taraflı değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Kampanya şartları, değişiklik öncesinde gerçekleştirilmemiş işlemler ile ilgili olarak herhangi bir hak oluşturmaz. Böyle bir durumda kazanılmış hak iddiasında bulunulamaz.




    https://www.flypgs.com/kampanyali-ucak-biletleri/kibrisa-50-indirimle-seyahat-et?v=3








  • Ben Antalya'dan indirimli bilet bulamadım.

    Bulan haber versin.

  • Araba kiralama fırsatı var mı?

  • Mihmander kullanıcısına yanıt
    Butun bilgileri doldurup en son odeme kismina gelince indirimi secmeniz lazim. 9678 tl yl 6700 tl ye dusurdu bende.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Siz siz olun ileri tarihli bileti ücretsiz değişme imkanı yoksa almayın, zamanın ne getireceğini bilemezseniz ben bir kere birkaç ay sonrasına almıştım aniden abimin nikah töreni çıktı ve yaktım bileti ecoflex olduğu için.. hadi o zamanlar yurt dışı 150-200 liraydı şimdi bayada para ödüyorsunuz...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stereo Palma -- 6 Ağustos 2022; 16:29:50 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.