Şimdi Ara

Kick Boks için malzemeler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar kickboksa başlıyacağım gideceğim yere sordum şort falan almasak olurmu diye oda hiç olmadı eldivenin olmalı dedı eldiven 60tl imiş bana pahalı geldi internetten kendim alacağım fakat eldiven elime olurmu onu merak ediyorum bileklerim biraz ince internetten eldiven alırsam elime uymama gibi bir sorun olurmu birde eldivenin içine bandaj da almak gerekir mi?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >



  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hozeis.

    Merhaba arkadaşlar kickboksa başlıyacağım gideceğim yere sordum şort falan almasak olurmu diye oda hiç olmadı eldivenin olmalı dedı eldiven 60tl imiş bana pahalı geldi internetten kendim alacağım fakat eldiven elime olurmu onu merak ediyorum bileklerim biraz ince internetten eldiven alırsam elime uymama gibi bir sorun olurmu birde eldivenin içine bandaj da almak gerekir mi?

    Bandaj lazım. Elinin boyutunu biliyorsan internette boy seçeneği oluyor. Olmadı spor malzemesi satan yerlere gidip eldiven deneyebilirsin daha da ucuza gelir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başlangıçta tek eldiven ve bandaj üye hocandan al malzemeleri eldiven 60 tlye ucuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alemdaglı20 kullanıcısına yanıt
    Hocam sordum tüm malzemeler 140₺ dedi (kıyafetlerde dahil) benim o kadar param yok ben net sayfasından klube malzeme ne gerekir diye sordum eldiven,bandaj,çorap dedi kıyafet alsanda olur almasanda dedi bende internetten bu 3ünü almayı düşündüm sadece eldivene 60₺ dedi klüp fakat bandaj ne kadar bilmiyorum. Ben internetten bu 3 ünü kaça alabilirim 70-75tl param var kargoyu ayrıca verebilirim ama paket halinde daha iyi olur kargo dan dolayı

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.