Şimdi Ara

Kickbox a gidenler sorularım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • sokakta kendinizi koruyabiliyormusunuz , yoksa donup kalıyormusunuz . sağlam antremanlar yapıyormusunuz yoksa 2 esneme hareketi ve gölge boksu yaparak evinizemi dönüyorsunuz.

    sakatlanmalara girmicem bile ama gerçekten kişiye çok şey kazandırıyorsa değerr .



  • Yaptığın antrenmana göre ve kişiye göre değişir ama genelde savunmada işe yarar.
  • part time iş bulup kick boks a + olarak fitness ( güç antremanları ) birde evde kum torbası refleks topu almayı düşünüyorum ama genelde ülkemizde dövüş sektöründe bile cahil insanlar atanmış durumunda sırf yurt dışında 1 kere muay thai şampiyonu olunur diye illa fight academiymi açılır ?

    duruma göre diyoruzda buda var işin içinde
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kmltkk

    sokakta kendinizi koruyabiliyormusunuz , yoksa donup kalıyormusunuz . sağlam antremanlar yapıyormusunuz yoksa 2 esneme hareketi ve gölge boksu yaparak evinizemi dönüyorsunuz.

    sakatlanmalara girmicem bile ama gerçekten kişiye çok şey kazandırıyorsa değerr .

    Bu spora başlamandaki niyet çok önemli demişti hocam bana. Sen dışarıda adam dövmek için buraya gelirsen benden hiç bi verim alamazsın senden de bi cacık olmaz demişti. Bu spor seni saldırgan yapmaz aksi halde yatıştırır. Olaylara bakış açını değiştirir. Niyetini değiştirir. Bi olay karşısında hemen zıplamazsın inan bana. Ya da karşındaki kişiye artislik yapmazsın. Çünkü o salonda veya dışarıda yalnız olmayacaksın. Bazen öyle bi yumruk yiyeceksin 1-2 gün başın ağırayacak bazen öyle bi tekme yumruk atacaksın ki karşındakine acıyacaksın. Ama sakın bu dediklerim gözünü korkutmasın.
    Burda da her yerde olduğu gibi kişilik çok önemli. Kimse yenilmez değildir. Dışarda kimin ne olacağını bilemezsin. Sen adam yumruk gösterirsin o sana bıçak veya silah. Nerde kaldı bunun erkekliği , delikanlılığı. İnsan hayatı çok ucuz onun için herhangi bi durumda eyvallah diyip geçiceksin. Zaten hafta 2-3 gün bütün enerjini orada atıp beynini boşaltacağın için bu tarz şeyleri düşünmeyeceksin ama her zaman kendine güvenin olacak ve dik yürüyeceksin. Kendine güveninin olması iyi bir şey.




  • ahh hayat ah ben senden kalmama rağmen hala zorlu sınavlarla imtihan ediyorsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.