Şimdi Ara

Kılıçdaroğlu’ndan dev proje: Büyükşehirlerde 1 gigabit, kentlerde 100 megabit internet! (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
517
Cevap
5
Favori
17.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
152 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • wolferto kullanıcısına yanıt
    hadi ya 2002 2010 arasında öyle degil miydi de enflasyon düşüktü mahalle ekonomisiyle savunma yapmayın böyle bir şey yok

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ŞAKACI kullanıcısına yanıt
    Kılıçdaroğlu’ndan dev proje: Büyükşehirlerde 1 gigabit, kentlerde 100 megabit internet!



    https://forum.donanimhaber.com/erdogan-hizbullahci-teroristi-affetti--155719663


    Şakacı bu bahsi geçen Hizbullah terör örgütü üyesinin, Cumhurbaşkanı imzasıyla serbest bırakılmasının şaka olduğunu söyle bizlere. Senin teröristlerin serbest bırakılmasına karşı olan biri olduğunu düşünerek söylebiliriz ki Ak partiye de oy vermeyeceklerdensin. Ama AK parti aleyhinde hiçbir eleştiriniz de yok. Kendinizle çelişiyorsunuz teröristlerin serbest bırakılması konusundaki tavrınızla.


    Paylaştığın silahlar savunma sanayi sadece PKK terör örgütü ile mücadele için değil, şeriat naraları atarak Kürdistan hayali kuran doğu ve güneydoğu anadoluda eylemler gerçekleştiren Hizbullah terör örgütüyle mücadele için de geliştiriliyor. Bu ülkeyi, vatandaşlarını, anayasasını ve bütünlüğünü hedef alan terör örgütleri üyelerinin af edilmesini / serbest bırakılmasına gözünüzün önünde olan örneğe pek birşey diyememişsiniz. Meydanlar dolup taşmış teröristleri gerekçesi ne olursa olsun serbest bırakan partiyi desteklemeye devam ediyor. Şu örgüt, bu örgüt serbest bırakılmış vatandaşın umrumda değil ki.


    Kısaca özetleyeyim, "Teröristleri serbest bırakıyorlar, bıraktılar, bırakacaklar." cümlesi vatandaşın oy verme alışkanlığına hiçbir etkisi yok tüm taraflar içinde geçerli bu.Kılıçdaroğlu’ndan dev proje: Büyükşehirlerde 1 gigabit, kentlerde 100 megabit internet! 





  • RElS kullanıcısına yanıt

    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/155737114


    Bak başka konuda aynı senin gibi söylemişler yine ve cevabını vermişim. Niye öbür kararları söylemiyorsun da sadece bunu söylüyorsun acaba?


    Haa bana kalsa ben affetmem ama demek ki bunun bir hukuki prosedürü var 28 şubat tutuklusunu da affetmiş.


    Ayrıca adına hizbullah denen örgütü kuran jitem ve bunun kurulma gerekçesi bölgedeki hdpkk bebek katili teröristleri yok etmek için kuruldu.


    Şeriat naraları dediğin ALLAH ın ayetidir ALLAH ın emridir zaten bunu kabul etmeyen Müslüman değildir. Bölgedeki Müslümanlar bu ülkenin bölünmesini istemiyor istemez, zaten isteseydi şuanda doğu güneydoğun kalmazdı. Hdpkk bebek katili terör zihniyeti ile mücadele eden koruyucudan tut bölgedeki Kürtler zaten İslam ı Müslümanlığı benimseyip kabul ettikleri için hdpkk ile mücadele ediyorlar. Daha bu konuda zerre fikriniz bilginiz olmadan aklınızca fikir ürettiğinizi sanıyorsunuz.



    Kılıçdaroğlu’ndan dev proje: Büyükşehirlerde 1 gigabit, kentlerde 100 megabit internet!
    Kılıçdaroğlu’ndan dev proje: Büyükşehirlerde 1 gigabit, kentlerde 100 megabit internet!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞAKACI -- 14 Mayıs 2023; 12:52:5 >




  • ahmetkaraci kullanıcısına yanıt

    Diğer anlamsız vaadlere - uçuk, kaçık - herkese mali destek fikirlerine göre çok daha kabul edilebilir ve nominal bir hedef olmuş. Büyükşehirlerde bir çok yerden omurga fiber altyapısı geçiyor veya insanlara yakın. Telekom veya Turkcell fizibil görmeyip sadece her eve, mahalleye, semte bireysel hizmet için ekstra altyatırıma girişmiyorlar. Niye? FTTH için ekstra para ödemeye razı müşteri kesimini zaten elde ettiklerini düşünüyorlar, ki bunu yıllar önce Turkcell dedi FTTH piyasası dolgunluğa oturdu.


    Daha ciddi sorun döviz ve ISS firmalarının döviz ile yaptıkları yatırımı TL ile tüketiciye satmaya çalışarak döviz maliyetlerini absorbe etmeye çalışmaları ve ISS sektöründe devletin, nasıl olsa interde lüks tüketim - eğlence işi deyip yüklediği vergiler sağolsun. He kaç kişinin 1 Gigabit'e ihtiyacı var orası tartışılır.


    200-500 olsun nispeten daha stabil olsun, sansürsüz olsun kafi.





  • Kılıçdaroğlu’ndan dev proje: Büyükşehirlerde 1 gigabit, kentlerde 100 megabit internet!
    Kılıçdaroğlu’ndan dev proje: Büyükşehirlerde 1 gigabit, kentlerde 100 megabit internet!SavunmaSanayiST.comtwitter
    “TCG TAŞUCU, TCG TARSUS ve TCG KARPAZ Karakol Botları, eş zamanlı olarak farklı mesafe ve derinliklere Roketsan üretimi “Denizaltı Savunma Harbi Roketi Atışı”nı başarıyla gerçekleştirdi.”
    https://twitter.com/SavunmaSanayiST/status/1658112195970867204
  • Kılıçdaroğlu’ndan dev proje: Büyükşehirlerde 1 gigabit, kentlerde 100 megabit internet!
    Kılıçdaroğlu’ndan dev proje: Büyükşehirlerde 1 gigabit, kentlerde 100 megabit internet!SavunmaSanayiST.comtwitter
    “🔴Türkiye’nin milli imkanlarla geliştirmekte olduğu ikinci insansız savaş uçağı olan ANKA-3, yüksek hızlı taksi testini de başarıyla tamamladı. 💢Çirkin Kuş’un ilk uçuşunu gerçekleştirmesi artık an meselesi.”
    https://twitter.com/SavunmaSanayiST/status/1658144258753286146
  • seçmen bu kafayla giderse 20 sene daha adsl, vdsl2 çöplerini kullanır.

  • Kılıçdaroğlu’ndan dev proje: Büyükşehirlerde 1 gigabit, kentlerde 100 megabit internet!
    Kılıçdaroğlu’ndan dev proje: Büyükşehirlerde 1 gigabit, kentlerde 100 megabit internet!SavunmaSanayiST.comtwitter
    “#HÜRJET, 6’ncı uçuşunu başarıyla gerçekleştirdi.”
    https://twitter.com/SavunmaSanayiST/status/1658418469786796038
  • AMC A kullanıcısına yanıt

    sizi etiketleyip mi mesaj attım anlamadım? bana faydası ne derken anlamadım? benim attığım mesajın size kişisel bir fayda sağlaması zorunluluğu falan mı var?


    Bu Milletimize Ülkemize faydası olan bir mesaj siz kişisel olarak fayda görmüyorsanız bakmazsınız yada beni engellersiniz olur biter.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞAKACI -- 16 Mayıs 2023; 14:10:37 >
  • AMC A kullanıcısına yanıt

    Ekonomi bu haldeyken niye internettesiniz bunun size bana ülkeye faydası ne?


    Ayrıca Ülke savunması için yapılanların ekonomi ile alakası yok. Haa olsa olsa yapılan bu ürünlerin üretilmesinde yine direk yada dolaylı ülke ekonomisine katkısı olur eksisi olmaz.


    Bak bunu atmamışım buraya sence bunun ekonomiye faydası olmuyor mu?



    Kılıçdaroğlu’ndan dev proje: Büyükşehirlerde 1 gigabit, kentlerde 100 megabit internet!Defence Turktwitter
    “🔵🇹🇷GÖKBEY Helikopteri'nin yurt dışına satışına yönelik teklifler verildi 🔸"Jandarma’ya teslim etmek için 3 tane yaptık. Malezya, Endonezya, Kazakistan ve Pakistan’a satış için teklif verdik. Biz bunlardan inşallah 1000 tane satacağız.” 📎 @TUSAS_TR https://t.co/fye6U5gE8m”
    https://twitter.com/Defence_Turk/status/1658411970650071041



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞAKACI -- 16 Mayıs 2023; 14:13:27 >
  • AMC A kullanıcısına yanıt

    Ben burada derdimi anlatmıyorum. Ben bilgi paylaşımında bulunuyorum, bunu siz idrak edemiyorsanız anlamıyorsanız oda sizin sorununuz.

    Ama siz daha ülkenin kendini tam bağımsız savunabilmesinin kıymetini değerini idrak edememişsiniz nasıl bir kıymet olduğunu fark edememişsiniz benim buradaki yazdıklarımı anlamamış olmanız normal

  • AMC A kullanıcısına yanıt

    Yok işte öyle değil tabi ki etkili düzelmesi gereken bir unsur, Ama işte Rusya Ukrayna savaşındada gördüğümüz gibi ekonomik olarak iyi olsan da eğer ülkeni savunamıyorsan o ülke ne kadar ekonomik olarak iyi olsada yerle bir olabiliyor. Yani ukraynayı bütün batı desteklemesine rağmen şuan yerle bir olmasını engeleyebildilermi? ülke talan edilmiş bütün ekonomisi bitmiş durumda,


    ALLAH göstermesin öyle bir savaşta bize ne savaştığımız taraf nede karşısındaki taraf yardım etmez destek vermez. O yüzden ülkemizin kendini savunması her şeyden önce gelir savunamadığın bir ülkede ne yiyecek ağızın nede onu çıkartacak mabadın kalır.


    Zaten üretim olmadan da ekonomi düzelmez, yani terörist sever zat geldiğinde rusya ya ambargo koyarak tamamen batı yanlısı olarak mı ekonomiyi düzeltecek? Sen şuan rusyaya ambargo uyguladığın anda gaz akışın gider, haa birde utanmadan ipek yolu projesi açıklıyorsun Azerbaycanı dışarıda bırakıyorsun. Bide oradan gaz darbesi yersen anlarsın ne olduğunu





  • ŞAKACI kullanıcısına yanıt

    Savunma zaten önemli ülkenin bulunduğu ortam dan dolayı aksatmaman gereken bir olay ben her zaman diyorum tamam mevcut hükümet ile bazı fikirlerim uyuşmasada gayet güzel işler yaptı hakkını yiyemem oyda verdim ama bu alım gücünü düzeltmeleri gerekiyor muhalefete gelirsek ekonomiden bahseden olmadı.

  • AMC A kullanıcısına yanıt

    Evet düzeltilmesi gerekiyor ve evet Ülkeyi savunmak ekonominin de üstündedir savunamadığın ülkenin ekonomisi olmaz ülke kalmaz.


    Valla terörist selo ya özgürlük vaadi olan bir düşüncenin başka söylemine bakmam bile böyle bir seçim vaadimi olur böyle saçmalık mı olur. İşin kötüsü bu ülkede bu vaade rağmen %45 alıyorsa bu daha büyük bir sorundur.

  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.