Şimdi Ara

kilit

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • kilit
    konu kilit



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cevapyokmu -- 30 Haziran 2015; 14:00:16 >



  • durumumuz yoktu
  • okuyamadım

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Canınız sağolsun arkadaşlar :) Elbet okuyan birileri çıkar
  • cevapyokmu C kullanıcısına yanıt
    Valla 2 yıl hiç buluşmadan konuşmuşsunuz helal olsun ne diyeyim ama Yehova'nın Şahitleri'nden olması çok sorun çıkartır umut kırmak istemem ama çok zor gözüküyor maalesef. Ama olmuş 2 yıl, bir buluşun bakalım her şey o an belli olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 27 Nisan 2015; 2:24:08 >
  • Içinde ukte kalacağına ne yap ne et git görüş derim. Işler yolunda gitmezse kafan rahat olur ve oraları görmüş olursun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orijinalden alıntı: cevapyokmu

    Orijinalden alıntı: mrt__gl


    [/quote
    Dalga geçilecek birşey yok hocam.

    Bir an düşünmeden yazdım alintiyi siler misiniz .

    Konu ile ilgili düşüncem bu iş olmaz
  • Arkadaşlar haklısınız aslında benim aklımdaki tek problem de dini. Yani benim açımdan problem yok. Yani eğer mutlu olacağımı bilsem onun dinini bile seçerim. Ama şöyle birşey var. Yüzde yüz biliyorum ki kızda istiyor birşeyler. Ama sonunda olumsuz olacak gibi hissediyorum diyor ve ara ara yapıyor bunu bir daha konuşmak istemiyor. Bu da benim yapıma ters. Yani bi anda unutmak geçen 2 seneme yazık etmiş olcağım anlamına geliyor ve iyi de zamanlar geçirdik. Kafam çok karışık mantıklı bir yol bulmam gerekiyor
  • Kardesi falan varsa benim icin konus beraber gidelim, siyahlari seviyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Git

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • git bence usta en azından içine siner bu işler intternetten yurumuyor yürümez bundan sonrada yürümeyecek.
  • Git şansını bir dene bence ama sadece kız için gitme oraları gezip görmek için git ki hayal kırıklığı yaşama

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne tarz bir abazasin kardesim sen? Bir kendine gel once dominik dedigin yer 3. Dunya ulkesi. Abuk sabuk islerle uğraşmayin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnternet ortamında tanışıp mesajlasıyolar aşık oluyolar ve gerekirse dinimi değiştiririm diyo aşk bu kadar kolay din bu kadar küçük görülmesin be kardeşim Sen atla uçağa git dominiğe gelme bidaha

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zor işmiş bayağı yazıp yazıp sildim. Kızın dini inancı bu kadar kuvvetli iken her türlü sorun çıkar karşına. Din bu tür meselelerde epey engel koyuyor insanın önüne.

    1 Yıllık emeğinin 2 3 gün yolculuk sonucu yok olmasından sıkıntı duymayacaksan git. Ama bence onunla haberleşmeyi bırakıp başka ufuklara yelken açman daha mantıklı.
  • Bence kizi gelmeye ikna et, sonra ISID'e katilin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam din sorun fakat gidip gez gör birşey olmaz ama ümit bağlama.,

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cevapyokmu

    Sevgili Arkadaşlar,
    Sizlere içinde bulunduğum durumu anlatıp, hem içimi dökmek istiyorum hem de neler yapabilirim diye öneriler istiyorum. Çünkü artık içinde bulunduğum durum beni gerçekten bilinmeze sürüklüyor. Şuan 22 yaşındayım ve kız da 23 yaşında.
    Bundan 2 sene önce Nisan aylarında sohbet sitelerinin birinde Dominik Cumhuriyeti'nden bir kızla tanıştım. Yaklaşık 1 sene normal bir şekilde zaman zaman sohbet ediyorduk, zaman geçirmek amacıyla oyunlar oynuyoduk, yani internetten tanıştığın biriyle en fazla ne yapılabilirse onları yapıyorduk. Daha sonra bir süre erkek arkadaşım var diyerek konuşmak istemedi ki ben de o zaman birşeyler hissetmediğim için gayet olumlu karşıladım ve yaklaşık 2 3 ay kadar konuşmadık. Daha sonra halini hatrını sormak amacıyla mail attım(keşke atmasaydım) ve tekrar konuşmaya başlayabiliriz sonucuna vardık.
    İşlerde bundan sonra başladı. Bu kızla tekrar konuşmaya başladık ve artık konuşmalarımız haddini aşmaya başlamıştı. Doğrusunu söylemek gerekirse aklımdaki tek şey ana dili İspanyolca ve İngilizce öğretmenliği yapıyor. Bundan yararlanmaktı. Çünkü İngilizce'yi doğru bir şekilde kullanıyor ve ana dili İspanyolca(en çok öğrenmek istediğim dil). Fakat belki de bir gün hayatımın en güzel günüydü diyeceğim ya da keşke o günü yaşamasaydım diyeceğim gün geldi. O zamana kadar o kız ve benim aramda en ufak yakınlık olmamıştı ve bu tarz şeylerden hiç bahsetmemiştik. Fakat bana bana karşı hisleri olduğunu söyledi. Bende son zamanlarda bu tarz şeyler hissettiği söyledim. Bu zamandan sonra sevgili gibi takılalım demesek de durum oraya geldi. Ancak şimdiye kadar birçok kez yaptığı gibi dinini sebep göstererek benimle birlikte olamayacağını söyledi Kendisi Jehova'nın Şahitlerinden. İlk başlarda bu beni pek etkilemediyse de daha sonraları daha da yakınlaştıkça ikimiz için de zor bi hal almaya başladı. Bundan yaklaşık 1 2 ay öncesine kadar hayattan tamamen kopmuştum ve işim gücüm bu kız olmuştu. Fakat o da farklı değildi. Yani internette sevgilicilik oynuyoduk diyebilirim. Fakat aramızdaki durum o kadar ileri gitti ki o zamana kadar yaptıklarımız artık bize yetmemeye başladı ve üzülmeye başladık. Birçok kez konuşmama kararı aldık yapamadık. Arkadaş olarak kalma kararı aldık ama yapamadık. Sürekli konuşmaya devam ettik. Açıkcası hala aklımda olan şey gelecek sene için Dominik Cumhuriyeti'ne gitmek. Forumda daha önce de konu açtım aslında Güney Amerikaya da Karayipler yaşamak istediğim bir yerler. O yüzden pek farklı bir karar olmaz benim için gitmek.
    Kızda cidden üzülüyor içinde bulunduğumuz duruma ve böyle devam edersek üzülmeye devam edeceğimizi düşünüyor. Aslında bende böyle olacağını biliyorum. Fakat hala içimden bir ses olabilir diyor. Dinine acayip bağlı biri kendisi, günlük 6 7 saat gönüllü olarak din işlerinde çalışıyor ve bugün şöyle bir mesaj attı bana sebepsiz bir şekilde
    Özet olarak,""" Bu tarz dini işlerden vazgeçersem, Türkiye'ye gelip tamamen senin olmak için Türkçe öğrenip ailenle ve arkadaşlarına tanışsam mutlu olur muydun ?"""
    Ben tabi ki isterim gibi şeyler söyledikten sonra. Yine bir çok sefer yaptığı gibi artık konuşmak istemediğini çünkü beni benim düşündüğümden çok daha fazla sevdiğini, fakat imkansız olduğu için çok üzüldüğünü söyledi. Ancak en son da dedi ki bu Türkiye'ye gelmeyi filan gerçekten düşünmüş, fakat sonra doğru olmadığını farketmiş. Ben ise hala aramızda birşeyler olabileceğini düşünüyorum. En azından diyorum ki bir kere göreyim. Belki de düşündüğüm hayal ettiğim gibi biri değil. Bir çok fotoğrafı var ve haftanın 2 3 günü görüntülü konuşuyoruz. Buna rağmen acaba hayal ettiğim gibi biri olmayabilir diyorum. Gidip görsem belki de tamamen rahatlar mıyım ? diyorum. 2 yıldır konuşuyoruz ve bi anda öyle kaybetmek bana niyeyse çok zor geliyor.
    Arkadaşlar durum böyle. Sizce ben ne yapmalıyım ? 1 sene çalışıp para biriktirip gelecek sene yanına mı gideyim ? Eğer gerçekten birbirimizden birbirimizi sevdiğimizi farkedersek o zaman ne olur ? Ama eğer birbirimiz için uygun olmadığımızı anlarsak işte o zaman tamamen kafamdan atmış olurum.
    Ayrıca kız siyahi, bu benim için olumsuz bir etken değil. Sadece belirtmek istedim. Ayrıca din konusu da büyük problem. Biliyorum neresinden tutsak elimizde kalıyor ama en azından içimi dökmüş oldum sizlerinde yorumlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum.
    İyi forumlar

    Böyle bir durumda ne olacağını seni neyin beklediğini bazen bilemezsin mesela böyle bir olay birisinin başına gelmiş adam amerikada yaşıyor türk , kadında türkiyede , aynen senin gibi uzun süre konuşmuşlar, kadın adamı görmeye gidince adamın bazı yalanları olmuş benzinliğin sahibiyim demiş ama oranın çalışanıymış vs. Yani uzak iletişimde insanlar bazen dürüst olmuyor. Ama aşıksan git bence. Yani yerinde ben olsam yalan olduğunu bile bile giderdim aşk bu sonuçta. Doğru olma ihtimali için denemeye değer.




  • Sev ama aşık olma bro.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ss at belki biz de aşık oluruz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.