Şimdi Ara

Killan'da Oynayanlar, Yeni başlayanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,

    Aion oynarken önyargıyla baktığım, tera online'a kuzenimin baskılarına dayanamadım ve başladım. Şu anda 43 level'im. Kendisi aslında Veritas'ta oynuyor fakat benimle oynamak için yeni bir karakter açtı ve birlikte kasıyoruz ( Şu an Killian'dayız ). Şu anlık gayet iyi gidiyor, bize katılmak isteyen arkadaşlar varsa beklerim. Günde en kötü 2-3 saat online oluyoruz. Ben priest açtım, kuzenim slayer. Zindanları falan 2 kişi rahatlıkla yapıyoruz fakat muhabbet ve kendi grubumuzu güçlendirebilmek adına herkesi bekliyorum. Benim amacım daha çok 65 olduktan sonra bütün zindanları, pvp vs. oyunda yapılabilir ne varsa yalnızca 1 arkadaş grubuyla yapmak ve çok sağlam olmak. O yüzden kuzenim öteki server'a devam etse bile yabancı hissetmeyeceğim bir ortamda, kasmaya pvp yapmaya ve oyundan zevk almaya devam etmek istiyorum. Kendi düzenimizi kurup savaşlarda, zindanlarda raidcall-teamspeak vs. programları kullanarak daha kaliteli oyun performansı göstermek ve en sağlam grup olmak amacıyla katılmak isteyen herkesi beklerim.

    Oyundaki nick'im Sude , burdan veya oyundan pm' ile ulaşabilirsiniz. İyi oyunlar







  • Türk guildleri varsa ona katılabilirsiniz bende oynamak istiyordum 56 level char var ama kastığı için oynayamıyorum artık yeni parça alırsam o zaman oynayacam gerçi o zamana kadarda echo of soul cabal 2 gibi oyunlara bşalarım.
  • Bende arkadaşım ile birlikte Killian'da oynuyoyuruz halen, guildimize gel orda herkes türk ve canınız sıkılmak , rc - ts felan var guildde, Kuvai Milliye olcak sanırsam guildin adı :) Benim nick'te Xozz
  • Arkadaşlar bizde 2 arkadaş başladık ciddi anlamda emek harcayıp kasıyoruz. Beraber birşeyler yapmak isteriz nick Porpakal ve Hastagen.
  • Aynı. "Amendi"
  • Bende 1,5 Yıldır Aion oynuyorum , Aiona göre bir değerlendirme yapanilirmisiniz hocam ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aion oynamadım hiç .. Arkadaşlar yardımcı olur sanırım..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yenijerry

    Bende 1,5 Yıldır Aion oynuyorum , Aiona göre bir değerlendirme yapanilirmisiniz hocam ?

    Aion'a göre tek artısı, level kasarken sıkılmıyorsun. Oyun seni boğmuyor, onun haricinde aion her açıdan üstün bir oyun. Ben de aiona döndüm şuan :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.