Şimdi Ara

KILLZONE 2 OFFICAL DH (EF-SA-NE! FOREVER) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10.237
Cevap
3
Favori
399.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Benim anlamadığım KZ2 şu an çok sağlam görünüyor.Millet daha pre alpha durumundaki bir oyunun videosundaki buglara takılıp yazıklar olsuna getiriyor işi.Bu daha KZ2'nin görünen kısmı.Şu anki haliyle bile elimizdeki en iyi grafikli oyun olan GeoW'a rakip olabiliyorsa hatta bazı konularda geçebiliyorsa bu oyun umutla beklenmeye değer.
  • Solid_Snake konunun başında bu oyunu halo 3 ile kıyaslamamamız gerektiği söylendi.sebep olarakta aynı zaman dilimi içinde çıkmadıkları için olduğuda açıklandı.sen buna rağmen geçtim daha çıkmayan halo3ü çok daha evvel çıkmış gowla atıfta bulunuyorsun.üstelik atıfta bulunduğun üstün göstermeye çalıştığın oyunda daha çıkmamış bir oyun.bekle bir kilzone 2 çıksın o zaman elbette onunla kıyaslanacak aynı zaman dilimi içinde çıkmış rakip bir oyun bulunur.o zaman herkeste yorumunu buna göre yapar en sağlıklısıda bu bence.
  • @uğurmurat360x

    1.si ağzımdan HALO diye bir laf çıkmadı.HALO'yu ne diye katıyorsun olaya anlamadım.

    2.si GeoW'u yazdığım cümlede geçmesinin sebebi şu ana kadar elimizde çıkmış olarak grafik olarak en iyi oyun.Bunun lamı cimi yok.O yüzden de Killzone 2'nin şu yayınlanan videosunun GeoW'la kapışabilecek kadar iyi olduğunu bazı konularda da geçtiğini belirttim.Sebebi ise milletin sanki oyun hayal kırıklığı olmuş gibi knşması.Bu kıyas değil ztn herkesin hemfikir olduğu konular.
  • aslında konsollarla aram yoktur ama bu killzone çok hoşuma gitti, sırf bu oyun için ps3 almayı düşünüyorum
  • S: Killzone 2'yi oyuncuların görmesi sonrası ne gibi tepkiler göstermelerini bekliyorsunuz?

    C: Oyunu gören kişinin 'Vay canına! Karmaşaya bak..' gibisinden şeyler söylemelerini, detayların çokluğunu görmelerini, yoğunluğu ve kaosu, bütün bu vermeye çalıştığımız duyguları görmelerini bekliyoruz. İnsanların vereceği tepkileri görmeyi ve duymayı büyük bir heyecanla bekliyoruz.



    kaplamaları değiştirmezlerse çok güzel tepkiler alıcakları kesin...
  • bence yorumlarını beğenmediğiniz kişileri kaale alıp cevap bile vermeyin, ben bundan sonra böyle yapıyorum , siz cevap verdikçe adamlar saçmalamayı sürdürüyor sadece
  • arkadaşlar bir çok kişi roportajdaki ayrıntıları kaçırmış..adam ne diyor herşey gerçekçi olsun diye silah tutuşu ateş anında ne oluyor bunları gerçek hayattan capure etmişler..ilk defa bu kadar gerçekçi bir oyun geliyor bence..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Resqect23

    quote:

    S: Killzone 2'nin konusu kabaca nedir?

    C: İlk oyunun bitişinden sonra 2 yıl geçmiştir ve ISA, Helghan'ların gezegeni olan Helghast'ı istila ederler. Amaç Helghast'ın liderini ele geçirip savaş makinesini durdurmak
    .


    bende konuya bittim bu arada çok sürükleyici olacak gibi.

    adventure@ abicim benim post diğer arkadaşların karşısında devede kulak kalıyordu.ayrıca biz zaten ilk başta oyundaki eksik yönleri belirtmiştik. fakat daha sonra cıvıyan bir kaç arkadaş sayesinde o tarz postlar gelmeside muhtemel..


    Bu başlık altında devede kulak değildi, devenin kendisiydi. Kusura bakma ama o mesajını savunma bence bari. Tekrar ediyorum en azınan bu başlık içinde en saçma mesajdı. Burda tartışan insanlaın arasına girip 'ps3de oyununuz yok neyi tartışacağınızı şaşırdınız muhaha' demek yanlıştır. Ondan evelki mesajların bu mesajı atmanı haklı çıkarmıyor, zemin hazrlamak denir buna.. YAnlışsın, kabul et bence..

    Bu arada oyunun konusunu da beenmedin sanırım.. Yalnız konu ile senaryo arasında fark vardır. Ona bakacak olursa Stae Wars'ın konusu da gezegenler arası savaştır kabaca. Süpermenin konusu başka gezegenden gelen bir adamın hikayesidir. Hulk sinirlenince değişime uğrayan bir bilim adamının hikayesidir, braveheart bir ülkeye meydan okuyan bir kişinin hikayesidir..

    Değerlendirmemizi yaparken bunları düşünelim. Detaylı düşünceler yazalım, güzel fikirler paylaşalım. Yoksa bu şekilde hiç düünmeden 'konuya bak tadında mesaj atıp yanına da sigara içen bir smiley koymak hiçbir yere götürmez bizi..

    GEnele,

    COD4, Halo3, KZ2 hepis de birbiriyle kıyaslanabilir. Böyle kabul edelim ve güzel güzel konuşalım, tartışalım. Hepsi kendi tarzında iyi oyunlar olacaktır. FPS alanında ise hangisinin en çok sesi getireceğini tüm oyunlar çıktıktan sonra, en erken 1 yılın sonunda görebiliriz. Ama hepsini de büyük bir zevkle oynayacağımız kesin. Zevke göre de birini diğerinden daha büyük bir zevkle oynarız büyük ihtimal... Bu kadar basit.

    Ben şahsen KZ2, COD4 ve Halo3'ü bekliyorum, sıra olarak. Merak sırası. Tabi bu başlık içinde yaptığım sıralamadır bu. Bilimkurgu fanatiği olarak Halo benim için birçok bakımdan özel bir yapım aslında, oynamış olmam gerekmiyor (ki 1'i oynadım biraz) oyun olarak değil genel olarak değerlendiriyorum. Sırf bilimkurgu olması bile oyunu alıp oynamam için yeterli sebep, ha ama tarzını sevip sevmeyeceğimi Halo3'ü oynayınca görebilirim. Cod4 çok iyi görünüyor, önceki Cod'ları oynamadım açıkçası pek, sebebi de 2. dünya savaşını konu alan oyunlardan sıkılmış olmam, özellikle MOH serilerini Ps1'den beri oynadığım için bıktım artık.. O yüzden COD4 ilgimi çekiyor şu an. KZ2' ise KZ'den dolayı beklediim bir oyun ve bilim kurgu olarak tamı tamına zevkime her bakımdan uyan tek oyun şu an bu 3'ü aradından. ÖZellikle Nejat80'in belirttiği gibi James Cameron'ın yorumu olan Aliens'ın (ondan evel ridley scott demişim yanlışlıkla, kastettiğim Aliens'dı) atmosferine çok benzemesi beni en çok çeken nokta. Artık grafikleri COD'dan iyi mi olur kötü mü olur aynı mı olur bilemem ama tarz tam benim tarzım. Bunu görebilmek için de oyunun bitmiş halini görmeye gerkek yok sanıyorum.

    Bu kadar

    Edit: Ufak tefek hata hede ve de hödö..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adventure -- 20 Temmuz 2007; 18:45:27 >




  •  KILLZONE 2 OFFICAL DH (EF-SA-NE! FOREVER)


    çok güzel bi artwork.. paylaşim dedim... oyundaki volume dumanlarda bu şekilde olsa keşke.
  • Ya bu düşman askerlerinin kamufulajlarına bayılıyorum çok şekil ve bir o kadar da psikopat
  • cidden o kask modellemesi, gözlerdeki atraksion gaz maskesi fln piskopat görünmelerine neden oluyor
  • Evet mutiplayer'da oynaması ayrı zevk olucak :)

    Sağol serhan kardeş
  • evet bu oyunun multiplayeri müthiş olacak ancak kaç kişiye kadar destekleyecek??
  • killzone 2 multiplayer kaç kişiye kadar destekleyecek??
  • Multisi hakkında daha bir bilgimiz yok ne yazık ki sinek... ama 64 ü öldürmez herhalde
  • ben bu oyundan bi kaç ay içinde yeni gameplay videolar bekliyorum, E3 ten başka fuarlarda var adamlar birazda o fuarları düşünmüş olabilirler, sonuçta bunun daha alpha öncesine ait olduğunu açıkladılar ve bu gördükleriniz hiçbişey değil diye üstüne basa basa söylüyorlar, bakalım son hali nasıl olacak (ben bu haline bile dünden razıyım ama )
  • Abi eğer fuar dan önce verselerdi o videoları.. E3'e damga vuramazdı Sony :)
  • Lepzig'i bekleyin.. Sony açıklama yaptı: 'E3 bişey değildi, sahte bir savaştı sadece. Leipzig'i bekleyin, evelden hiç görmediğiniz oyunlar ve haberlerle geliyoruz. Hem psp hem Ps3 için.'

    Esas oğlan Leipzig. bir de Sony tüm kozlarını oynadı sananlar var
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Adventure

    Lepzig'i bekleyin.. Sony açıklama yaptı: 'E3 bişey değildi, sahte bir savaştı sadece. Leipzig'i bekleyin, evelden hiç görmediğiniz oyunlar ve haberlerle geliyoruz. Hem psp hem Ps3 için.'

    Esas oğlan Leipzig. bir de Sony tüm kozlarını oynadı sananlar var


    o sananları boşver, onlarda laf çok. bence de rakibi tüm kozlarını en baştan açtı.
  • Ya bırakın rakip firmayıda bu oyunun multisi nasıl olur acaba ben en çok onu merak ediyorum üfff enfes birşey olacak gibi...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.