Şimdi Ara

Kilo Alamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ben 19 yaşıma gireceğim ve 59-60 kilo civarındayım.Üniversiteye gitmeden biraz yapılı olmak istiyorum :) o yüzden bildiğiniz kilo alma yöntemi varsa söylerseniz iyi olur.Veya kilo almama neler engeldir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Ayni sorunu bende yasiyorum ve yasadim. Bir cok sey denedim ama cidden pek bir faydasini göremedim. Sana yapabilecegim en iyi tavsiye daha sIk ve daha cok yemek yemen. Ben her zaman kafamda cok yemek yiyorum Kilo alamiyorum kompleksine girmistim ki gercegi yansitmiyordu :).

    Bir gün oturdum sabahtan aksama kadar neler yediklerimi not aldim sonra internetten arastirdim kac kaloriye geldigiini yediklerimin. Baktim 2000ni gecmiyor ki bir yetiskin insanin günde harcadigi ortalama 2000 (buna ek olarak spor fln yapiyosan hareketliysen artiyor).

    Günde en az 5 ögün yemek ye (Kahvalti, Öglen yemek öncesi, Öglen yemegi, Aksam yemegi öncesi ve aksam yemegi). Basta zorlanacaksin cünkü bünye alisik degil ama düzenli olarak bunu yaparsan faydasini görürsün. Günde en az 2500 kaloriye ulasmaya calis. Daha fazla kilo almak istiyorsan bunu arttirabilirsin.

    Buna ek olarak fitnesse yazil derim vücudun daha kuvvetli ve direncli olur hem aldigin kilolar yag birikintisine dönüsmez. Spor yaparsan Weight Gainer alabilirsin ek ögün olarak (yemek yemekte sIknti cekersen) ama spor yamadan kesinlikle alma derim.
    Bunlarin hepsi birden olacak diye bir sey degil aylar sürer ve disiplin ister.

    Ayrica belirtmek isterim ki bazi insanlar yapilarindan dolayi sorun yasayabiliyorlar kilo bakimindan , bu durumda kesinlikle doktora danismak lazim.

    Umarim istedigine ulasirsin. Kilo sorununu bende yasadim ve anliyorum seni.




  • Günlük kalori alımıma dikkat ederim bundan sonra :) ve ben gainer kullanmayı düşündüm ama suplementler hakkında pek iç açıcı yorumlar okumadım .Siz kullandınızmî?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende kilo veremiyorum.....

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Glaskore

    Bende kilo veremiyorum.....

    bi ameliyatla fit bir vücudun olur

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ameliyat iyi güzelde ameliyat her türlü sorun çıkar ondan sonra

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Glaskore

    Ameliyat iyi güzelde ameliyat her türlü sorun çıkar ondan sonra

    Ben sorun çıkacağını sanmıyorum çünkü benim babamda oldu ondan biliyorum.Eğer gücün kuvvetin yerindeyse ve spor yaparak zayıflayamıyorsan ameliyat en iyisi.Ama vücut direncin düşükse risk doğurur

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.